Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
Véletlenül hallottam a hírekben,hogy vissza kell majd küldeni a nyilatkozatot!
örülök,hogy kaptam egyáltalán valamit:))
Nem számítottam semmire sem,ahogy indult:)
esetleg a PSZÁF???
Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete?
Van itt olyan, aki 11 évig volt az otp-nél és nulla forintot kap???????
A számlaértesítőn pedig rajta van, hogy 399861 Ft-om van az egyenlegen, és ebből hozam: 78055 Ft. A kalkulátor mégis nulla forintot jelez.
Segítsen, aki tud! Szerintetek is gáz ez? Hova érdemes fordulni?
Akkor elárulom Neked,hogy én még levelet sem kaptam tőlük!!
A netről töltöttem le a nyilatkozatot:))
Sőt!!!!
Egyenleg értesítőt kb 4 éve nem is kaptam tőlük!!
Szia!
Tudom, nem nekem címezted, de szerintem ezt a választ kaphatta:
A kifizetéseket a pénztárszolgáltató augusztus 1-31 között teljesíti. A határidő napjáig minden volt tag részére kifizetésre kerül a reálhozam.
vagy pedig ezt:
A kifizetés sorrendje nem áll összefüggésben a reálhozam nyilatkozatok pénztárhoz érkezésének dátumával, szíves türelmét kérjük, augusztus 31-ig minden egyes, a TB-be 2011.03.01-i dátummal visszalépett magánpénztári tagunk reálhozama kifizetésre kerül.
küldjem a többit is???
ÉN már kezdem unni.
ezt meg szinte naponta megkapom:
Válasz: Nyugdíjpénztárral kapcsolatos kérdéseire vonatkozóan a pénztár készséggel áll rendelkezésére e-mailben a [link] linken, telefonos ügyfélszolgálatunk pedig a 06 1/477-4890-es telefonszám 1-es, 7- es vagy 8-as menüpontjában mindennap 8-18 óráig, csütörtökönként 8-20 óráig (a gépi hang az 1-es, 7-es illetve 8-as gomb megnyomásával bármikor megszakítható és munkatársaink jelentkeznek bármiféle azonosító előzetes megadása nélkül is). Az AEGONdirekt.hu egy külön cég, nincs rálátásunk a pénztárszolgáltató rendszerére, ez az oka annak, hogy elirányítom az illetékes kollégákhoz.
Üdvözlettel, AEGONdirekt.hu
Ez volt az utolsó levél a héten:
Tisztelt Ügyfelünk!
Email-ben érkezett megkeresésére az alábbi tájékoztatást tudjuk nyújtani:
Adatvédelmi okokból email-ben konkrét számlainformáció nem adható.
A magánnyugdíjpénztári reálhozamát regisztráció nélkül megtekintheti a [link] linken (honlapunk jobb oldalán piros sor „Reálhozam kalkulátor” szöveggel) szerződésszám, TAJ szám és születési dátum megadásával.
A kalkulátor július 20. óta a végleges, kifizetésre kerülő adatokat mutatja.
A reálhozam kifizetés augusztus 1. és augusztus 31. között történik, ennél konkrétabb információval illetve ütemtervvel nem áll módunkban szolgálni.
Tisztelettel:
AEGON Ügyfélszolgálat
Én aegonos voltam,és már múlt héten hétfőn megkaptam!!
Azt mondták,hogy a nyilatkozat beérésének sorrendjében fognak utalni!
A menürendszerben pedig a 7 gombot kellett megnyomni. Ott kapécsolták az ügyintézöt, akivel beszéltem és mindenröl felvilágositást adott.
A telefonszám:06-1-477-4890
Szia Mindenkinek!
Aegonos vagyok én is, de még mindig nem kaptam meg a reálhozamom.
Nyilatkoztam, banki utalást kértem és még semmi. Felhívni nem tudom ôket, mert csak a zenét hallgatom. Napi levelezésben állok velük, de nesze semmi, fogd meg jól. Általában a sablon szöveget küldik.
Ki tudja, hogy milyen ráció alapján küldik a pénzeket? Amúgy én B betûs vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?