Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
Én kedden vagy szerdán beszéltem az Aegonos ügyintézővel. Elmondta, hogy mennyit kapok, hogy jövő hétfőn utalják a postának a "visszajárót" és a postától függ, mikor kapom meg.
Ma a postás bedobta az értesítőt, hogy mehetek a pénzért... :-))
Na akkor úgy látom sokaknak betartották az ígért augusztus 18.ai kifizetési határt!
Mi is megkaptuk már a párom is én is,és én is mindenkinek kitartást és türelmet kívánok akár Generális akár más pénztáros!
Bár tudom mondani könnyű:-))
Sziasztok!
Tegnap megérkezett a nem várt pénzem a Generálitól, kitartást kívánok mindenkinek!
Reménysugár! :))) Szólok is a páromnak,hogy az Aegon-nál is van olyan,hogy "küldés"-gomb :))
Köszi az infót!
AEGONOSOK!
Ma megérkezett tőlük a pénzem bankszámlára (K&H). Végig aegonos voltam, nyilatkoztam, K-betűs vagyok.
Szia!
Az már valami!
Engem is felidegesítettek még 2 hete: e-mailen már letisztáztuk, hogy megvan a nyilatkozatom júniusban, erre a múltkor 12 perc zenehallgatás után azt mondja a nő, hogy postán kapom! Nah, mondom, anyád, egyből jegyzetelni kezdett, vissza fognak hívni...2 percen belül e-maileztem nekik, utána a face-n az üzenőfalukra is bemásoltam a levelem. És azonnal hívtak! :-)
Úgyhogy ajánlom a face-t, mert úgy látszik ott elég nyilvánosak és ugye nem tesz jót a hírüknek!
Kitartás!!!
jaa,én is olvasgatom,a legtöbb ember már a seggére vágott a pénznek mi meg várunk :S
Azt mondta a postás kedden,a héten már hozni fogja!Az utolsó napja van!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?