Problémás arcbőr (beszélgetés)
Szia!
Kozmetikus vagyok, és mint általában a termékeket melyekkel dolgozom, magam is kipróbáltam. Én csak jót mondhatok róla. Amire azonban oda kell figyelni, hogy amit a kozmetikus javasol otthoni bőrápolást a hámlasztás idejére, be kell tartani, különben nem sokat ér. egyébként a hámlasztást elég évente, 2 évente ismételni, bőrtípustől függően. Nekem 3 éve csináltuk, és azóta se volt rá szükség. a bőröm "szép" maradt. Ha bármiben segítségedre lehet, szólj. Jelenleg gyesen vagyok, nem dolgozom, de tanácsokat nagyon szívesen adok bárkinek, bármikor.
Annak is ajanld, aki koran szeretne klimaxalni, keringesi problemakat akar es ido elott oregedni. Persze ezek nem jelentkeznek azonnal a szedesevel egy idoben, igy nem fogjak vele osszefuggesbe hozni.
Sziasztok! Egy éve jött ki a szám fölött egy bajusz formában májfolt, vagy pigmentfolt.Már a fogamzásgátlót is abbahagytam azt hittem attól van .Járt valaki hasonló cipőben? Tudtok valamit a villanófényes kezelés segit? Már tisztára Józsisnak látom magam tőle!
Sziasztok!
Miteszerekre, patikra Isotrexin gél.
Nem rég írta fel a bőrgyógyászom és használ.
Eddig még mindig jó dolgokat írt fel és tünetmentesen kezelt kivétel nélkül.
Ami pedig fontos nem drága koficokat ír fel, mint a legtöbb orvos vagy gyógyszert ami ugyebár méreg!
900 Ft a gél és tuti hatása van.
Kifejezetten akne kezelésre van, miteszerre és pattanásos bőrre.
Ajánlom mindenkinek!:)
Kezelés: este lefekvés előtt az érintett területet bekenni.
Szolárium tilos a kezelés alatt!
sziasztok! kozmetikus által végzett AHA-gyümölcssavas hámlasztással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Igen egyetértek, de ez valamilyen bőrre ható antibiotikum, amit az emberek akár fél évig is szoktak szedni, nekem 2 és fél hónapig kell szednem, másfél hónapnál tartok, eddig napi egyet szedtem, most még egy hónapig kétnaponta kell szednem egyet hogy hozzászoktassam a szervezetemet ahhoz hogy már nem kapja a gyógyszert (Tetracyclin Wolff 500mg), nekem nagyon szépen rendbehozta a bőrömet, ajánlom mindenkinek, + én még elkezdtem mellette szedni fogamzásgátlót(Yadine), talán annak is van némi hatása, bár szerintem az majd inkább hosszú távon fog segíteni abban hogy ne jöjjenek vissza. Ha bárki gondolja küldök magamról képet hogy hogyan néztem ki, akkor és most! (tanczosreka@citromail.hu)
Sziasztok! Én azt szeretném megtudni, hogy miért lehet az, hogy a testem lebarnul, az arcom pedig esetleg leég, de semmit nem barnul. Eredetileg szőke hajam van, fehér bőröm...de a hasam, lábam akár csokibarnára is lesül nyáron. Nagyon zavaró, hogy az arcom úgy eltér. Légyszííí írjatok! Lehet rá valami megoldás??
Ugy halottam, hogy az antibiotikum sajnos csak atmeneti megoldast jelent, tartosan nem szunteti meg a problemat.
Megirnad majd a tapasztalataidat?
Sziasztok! Én azt szeretném megtudni, hogy miért lehet az, hogy a testem lebarnul, az arcom pedig esetleg leég, de semmit nem barnul. Eredetileg szőke hajam van, fehér bőröm...de a hasam, lábam akár csokibarnára is lesül nyáron. Nagyon zavaró, hogy az arcom úgy eltér. Légyszííí írjatok! Lehet rá valami megoldás??
Sziasztok!
Én már 48 éves vagyok, és az egész életemet megkeserítették a pattanások. Mindent kipróbáltam ami csak létezik. A Roacutant is. Most kb. 2 hónapja hallottam a sószappanról. Ez végre bevált és mellette semmilyen krémet nem kell használni.
Sziasztok! Olvasgatom egy ideje a fórumot, sajnos nekem is problémás lett az arcbőröm kb másfél éve. Előtte soha nem volt egy pattanásom sem, de mivel már 27 éves vagyok tuti nem serdülök :) Nagyon sok pénzt költöttem már el arra hogy rendbe hozzam, és úgy tűnik, most kaptam egy antibiotikumot, ami állítólag csak bőrre hat (Tetraciklyn-azt hiszem így van írva) ettől teljesen elmúltak a pattanások. Használt már valaki ilyet? mert most attól félek hogy ha mejd elfogy a gyógyszer újra visszajönnek.
én szedtem vagy másfél évig, nem szólt nekem a dokim semmit, aztán egyzser egy teljesen egyzserű vérvizsgálat kiderítette, hogy kicsit (épphogy) magas a koleszterinem, erre a körzeti doki felírt rá valamit,be is szedtem az első egy-két tablettát, mikor (mint utólag kiderült) "összecsapott" a Diane-val, és egyszrcsak arra eszméltem éjjel, hoyg elöntött a vér, mint aki vetél.....
akkor hagytam abba a koleszterincsökkentőt.
Figyelni kellilyenekre, nem volt nagy a baj akkor, de az ijedség annál nagyobb!
Én is Yadine-t szedek, volt egy időszak mikor abbahagytam, kb 4 hónapra. Elég ronda lett arcom, meg zsíros is :-( De újból elkezdtem szedni, és nincs vele semmi problémám :-) (csak árával)
Sziasztok! A Diane-ra én sem tudok sok jót mondani! Yasminelle tablettával kezdtem, de nem használt az arcomra, és fura szájízem volt tőle! Most a Diane-t szedem, de azt hiszem abba fogom hagyni mert hányinegrem van tőle minden nap és nagyon elegem van belőle. Az arcom még midnig nem nagyon javult sajna. Azt hiszem midnenki másképp reagál, mert pl.: tesómnak nagyon bejött. De az elég durván hangzik, hogy valaki terhes lett mellette!!!!! Bele se gondolok.
én kb. 7-8 éve csináltam végig két 1/2 éves kúrát.. úgyhogy nálam az "egyelőre" már nem most van/volt és azóta sincs semmi problémám.. (de nem tartom magam rendkívül szerencsésnek emiatt..:))
Miért vagy ennyire negatív véleménnyel erről a gyógyszerről? Konkrét példád van a környezetedből, vagy csupán olvastál róla valahol valamit?
Akkor te egyenlore (!) rendkivul szerencsesnek mondhatod magad. En ezt a gyogyszert nem ajanlanam meg az ellensegemnek sem.
Sziasztok!
Roaccutant én is csak ajánlani tudom, persze csak annak, aki nem tervez babát a közeljövőben! Több, mint egy évig szedtem, sajnos nem nagyon volt választásom, ugyanis semmi más nem segített(nagy gennyes púpjaim voltak)!!! Szájszárazságon és időnkénti "elvörösödésen" kívül én sem tapasztaltam mellékhatást. Féltem, mert hallottam májkárosító és egyéb mellékhatásról, de a kúra után jobb volt a vérképem meg a májfunkcióm, mint előtte bármikor. És nem mellékesen, a pattanások nem jöttek vissza a kúra után, vagyis csak nagyon enyhén, mensi előtt van 1-2, plusz 6 hetente kozmetikushoz járok!
Egyik orvos szerint 3hónapnál tovább nem szabadna szedni a májkárosító hatása miatt.A másik orvos meg felírja évekig.Ki érti ezt?
Én hormonproblémák miatt (hajhullás, rettenetes bőr)szedtem több mint 10 évig a Dianét. Nagyon szuper volt, se hízás, se szőrösödés, se terhesség. Sajnos egy ideje le kellett állnom vele, mert besokallt a szervezetem. A bőröm már egy hónap után rosszabb lett mint tizenévesen....
Én szedtem a Diane-t nem volt tőle se pattanás se szőr se terhesség.
Sziasztok!
Én is az Elicina krém hatásaira vagyok kívánsi. mióta abbahagytam a fogamzásgátlót újra pattanásos a bőröm. Olvastam róla sok jót, de tapasztalatokra is kíváncsi lennék.
Köszönöm előre is.
Sziasztok.Használta még vki az Elicina csigakrémet??
légyszi írjon aki használta!!!
Körömvirág szappan - gyógyszertárakban általában kapható jól szárít, hámlaszt és a kénes szappan is bejött az arcbőrömre. Csak felváltva kell használni, ha érzékeny a bőröd.
A Diane NEM fogamzásgátló, ezt már több doki megerősítette, simán teherbe eshetsz mellette és korszerűtlen is. Plusz elvileg szőrösödési problémára is való, viszont a barátnőmön egyetlen látható szőrszál sem volt, amíg el nem kezdte használni és most apró fekete szőrök vannak a derekán - vááááá. Én pedig teherbe estem tavaly nyáron a szedése alatt és meghalt a baba. Most a 9. hónapban vagyok...
Biztosan idő kell a szervezetnek amíg visszaáll. Ismersz más bőrre jó hatású f.gátlót? Én még csak erről meg a Diane-ról hallottam.
Yadine jó, de ha abbahagyod, százszor rosszabb lesz, és ha újrakezded, már akkor sem akar javulni (én még azért bízom)
húú, én azt valamikor réges régen használtam.. úgy rémlik vényköteles volt (akkor lehgalábbis)!
Rajtam sokat nem segített egyébként annakidején..
Nem ismeri vki. a Skinoren nevű krémet? Az kapható vény. nélkül?
További ajánlott fórumok: