Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Problémás arcbőr fórum

Problémás arcbőr (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
102. Orsi cicuska (válaszként erre: 101. - 762fb1185b)
2008. febr. 28. 15:13
Igen meg vagyok elgégedve... még! Majd még kivi vagyok nem-e jön vissza!De se csomók nincsenek a böröm alatt meg patiaim sincsenek nagyon csak hegek amik halványulnak:)De szükség lesz a gyógyszer után kozmetikus hogy a hegeket eltüntesse!
101. 762fb1185b (válaszként erre: 99. - Orsi cicuska)
2008. febr. 28. 10:57
Akkor meg vagy elégedve?Remélem neki is bejön!
100. 27525d0da6 (válaszként erre: 97. - Selila)
2008. febr. 28. 08:08
És a mikrodermabrázió nem fáj? Én Vas megyei vagyok, pont láttam ,hogy Szombathelyen is csinálnak ilyet. Lehet,hogy rászánom magam!
99. Orsi cicuska (válaszként erre: 96. - 762fb1185b)
2008. febr. 27. 19:16
Ugyanazt szedem mint a bnöd!Én 3 hónapja szedem a gyógyszert de a hegek megvannak még az arcom tök sima de piros hegek vannak rajta:( A gyógyszer szedése elött szinte csomók voltak az arcomba a börömön pedig pattanások! Minden este mikor mostam le az arcom szinte sirnom kellett annyira fájt a böröm! Mostmár semmi ien nincs csak hegek meg néha egy-egy pattanás :)
98. Orsi cicuska (válaszként erre: 94. - Selila)
2008. febr. 27. 19:13
OKés köszönöm! Amugy már nekem is csak hegek vannak! De gondolom ezalatt a kezelés alatt nem lehet szolizni ugye?? Amugy megtaláltam a honlapot rögtön azután hogy irtam neked!És neked mien pattanásaid voltak?Nekem már nincs hála a gyógyszernek csak a hegek vannak!Persze azért ki-ki jönnek patik de inkább a hegek a huzosak meg az hogy fehér vagyok mert ezalatt a gyógyszer alatt nemszabad szolizni! :(
97. selila (válaszként erre: 95. - Bd7811792e)
2008. febr. 27. 18:02

Kedves Sabrin!

A hegekre a lézeres kezelést, vagy a mikrodembráziót szokták alkalmazni. Abszolút jó a hegekre. Nekem is voltak ezek a kezelések és ah most látnál, nem hinnéd el, hogy valaha volt rajtam egy pattanás is!Szedtem én is a Dianet, 2 évig aztán amikor abbahagytam csodaszépen minden visszaállt, sajnos. Az évek alatt teljesen ott tartottam, ahol elkezdtem!:(

A mikrodembrázió( börcsiszolás) eltünteti a hegeket, a lézer pedig segíti a sejtek regenerálódását! Én is kipróbáltam mindenfélét...bátran állíthatom -27 éves anyukaként- ez tényleg hat!

Ha van még kérdésed, csak nyugodtan!:)

Erika

2008. febr. 26. 15:29
Sziasztok!Nekem hálistennek nincs problémám a bőrömmel,de egy barátnőmnek igen!Ő most kezdett el egy kezelést (háziorvosnál!)ami innyekcióval kezdődött(5db.),ami a szervezetét megtisztította a baciktól és most szed valami kapszulát 60-napig,amitől "lecserélődik" az arcbőre!Az orvos szerint olyan lesz,mint a babapopsi!No szolárium,no napsütés egy darabig!Nagyon kiváncsian várom az eredményt,drukkolok neki hogy szép legyen a bőre!!
2008. febr. 26. 15:13

Szia selila!

Ez a clear light dolog hegek eltűntetésére is jó??

Mert nekem pattanás már nincs , vagy csak nagy ritkán 1,2, mivel szedem a dianet....sajnos...

De nyáron miután abbahagytam a fog. gatlót azt hittem nem v. csak kicsit fognak visszatérni, aztán elöntöttek..szóval megint gyógyszre:((

Nincsenek durva hegek, inkább piros foltok a pattik után, amik már kezdenek bepigmentálódni a szolitól:(((

Szóval nem tudod, ez jó e erre, van olyan hatása mint mondjuk egy mélyhámlasztásnak?

Üdv,

Sabrin

94. selila
2008. febr. 24. 21:20

Szia Orsi!

Mondom az e-mail címet: www. dermahelp.hu

Semmit nem kell tenned,csak 16 percen keresztül pihenni egy kék fényt kibocsájtó lámpa alatt. Nincs fájdalom és nincs mellékhatás. Akár a kezelés után rögtön ki is sminkelheted magad. Nem lesz tőle kipirosodott a bőröd és nem fog hámlani vagy hasonlók. 8 alkalom egy kúra, az négy hét, heti kétszer kell menni.

Nekem totál bababőröm lett. Nem írnám, ha nem éreznék együtt azokkkal, akik hasonló cipőben járnak mint én jártam. A hátam katasztrófa volt a dekoltázsom és arcom sem egyszerűen volt pettyes.

Most szó szerint egy darab sincs...semmi...és attól a pillanattól kezdve, hogy megláttam a folymatos eredményt, elhatároztam hogy világgá kürtölöm, mert olyan boldoggá tett és olyan érzés volt, mintha felszabadultam volna több éves teher alól!

Sok sikert! Ha van kérdésed írj nyugodtan!

Selila

93. Orsi cicuska (válaszként erre: 89. - Selila)
2008. febr. 23. 14:40
Szia! Igazad volt nem nagyon használ a gyógyszer abba hagytam egy hétre és már jött ki vagy 5 pati plussz még a piros hegek ami megmarad a patik után! Engem érdekelne az a fény tudnál bövebben mesélni erröl?Hol tudnék utána nézni és hogy neked mien volt elötte a böröd és utána! Elöre is köszi!MInden info érdekel!! :))
92. Orsi cicuska (válaszként erre: 90. - Meli30)
2008. febr. 21. 15:15

Szia!

Én is használtam Garnier terméket börradir meg lemosót de nekem csak több lett! Az a baj ezekkel a tömegcikekkel hogy nem mindenki böre birja! Mindenkinek más a böre és ahhoz megfelelöt kel használni!

91. Meli30
2008. febr. 20. 10:45
90. Meli30
2008. febr. 20. 10:39

Sziasztok!

Van egy tuti tippem a problémás bőrre:

1 hónap alatt tökéletes aecbőr.

Sokat szenvedtem én is a patttiktól, igaz nem volt sok az arcomon, de nekem is főként a fogamzásgátló tabletta elhagyása után, illetve a nem helyes táplálkozások után jelentek meg főképpen.

Kipróbáltam már ezer féle kozmetikumot, a legdrágább Clinique terméktől a babaszappanig.

Tippem, ami nekem bevált: Garnier PURE termékcsalád, 1 hónap után mintha kicserélték volna a bőrömet!!! :)

Reggel-este: arclemosó+tonik+hidratáló (heti 2x bőrradír)

Próbáljátok ki, remélem másnak is használ!

Üdv:Melinda

89. selila
2008. febr. 7. 21:01

Szia! Igen Pesten van a Jászai Mari térhez közel. Egy kúra 8 alkalmat jelent. Nem tudom most mennyi az aktuális ára, mert én ar arcra, hátra és dekoltázsra is kértem. Az úgy jóval több volt...

A hatása: mivel kb egy éve van Magyarországon, azt mondták azóta nem volt negatív visszaesésről hírük...ennyit tudok mondani...nagyon látványos, nagyon gyors...egy hónap a kúra, tehát hetente kétszer kell menni folyamatosan,különben nem ér semmit ha megszakítod a folyamatot!

HA kérdésed van írj nyugodtan, ha tudok válaszolok!:)

Szép estét!

2008. febr. 5. 20:05
szia Selila!Pestre jártál kezelésre?Akkor ez a 35000 ft hány kezelést tartalmaz?Ja és ezt gondolom azért bizonyos időközönként meg kall ismételni,vagy ez örökké tart?
87. Orsi cicuska (válaszként erre: 86. - Selila)
2008. febr. 1. 19:58

Szia!

Köszi szépen hát az tényleg nem semmi...Majd még én is utána nézek.. De köszi a segítséget és remélem tényleg használ ez a gyógyszer:) Neked is szép estét:)

86. selila
2008. jan. 31. 21:45

Szia!

Akár egy kezelésre is lehet menni, de úgy nem ér semmit. Viszont adtak egy csomó kedvezményt! :)

Remélem a gyógyszer segít és Te leszel a kivétel! Én drukkolok neked!

Összesen 35 000ft az arcra és a kedvezmény még lejön...azt nem tudom mennyi!:(

Nekem a testre is volt kezelés és az árban húzósabb!

Szép estét!:)

85. Orsi cicuska (válaszként erre: 84. - Selila)
2008. jan. 31. 15:40

Szia!

Igen ettől tartottam hogy visszajön ahogy abba hagyom a gyógyszert.. :( Hát mindegy most kivárom azt a csekély 3és fél 4 hónapot:D aztán meglátjuk most ha már ezt elkezdtem szedni kivi vagyok mien hatása lesz :)amugy 1 kezelés ára mennyi?vagy a 8 egybe van??

Köszi:)

84. selila (válaszként erre: 83. - Orsi cicuska)
2008. jan. 31. 10:34

Szia!

Nem ez egy clear light nevű kék fény. Én is szedtem gyógyszert, de sajni az csak bizonyos ideig használ...:(

Ez a kezelés nem tilt el semmitől és egy hónap alatt látványos a javulás. Nagyon!!!!!Nem olcsó az ára.

Remélem neked is segít!:)Tényleg nagyon megéri!!!!!!

83. Orsi cicuska (válaszként erre: 82. - Selila)
2008. jan. 30. 16:06

Szia!

Amiről te beszélsz az véletlenül nem zepteres lámpás kezelés?Mondjuk én gyógyszert szedek és nekem ez nagyon használ!Igaz 6hónap és el vagyok sok mindentől tiltva pl.:szoli ienek.. de legalább belülről tisztítja ki a szervezetemet... Amúgy hol lehet ien fény izét csinálni??Megéri? Köszi:)

82. selila
2008. jan. 28. 18:35

Sziasztok!

Látom sokan vannak is kétésgbeesettek, akik már mindent kipróbáltak és semmi nem használt. Én 27 éves vagyok és végre rátaláltam a megoldásra. Jártam egy fényterápiás kezelésre. Nem olcsó,de csak nyolc alkalom és hatása szinte bámulatos. Nem jár fájdalommal, 16 percig kell feküdni szemüvegben ez alatt az UV mentes kék fény alatt. Nekem bejött...a hátamon,arcomon és a dekoltázsomon is gyönyörű bőröm lett...pedig előtte... Szóval ha valaki nem karaja károsítani a szervezetét ideiglenes megoldásokkal és elege van a kencékből....nagyon-nagyon ajánlom. Egyedülálló Magyarországon és akikkel taliztam a terápia során, mind a boldogság mámorában úsztak. Nem fűződik érdekem a céghez és nem kapok az ingyenreklámért pénzt, csak azért írtam le, mert pontosan tudom min megy keresztül az, aki teljesen elkeseredett a külseje miatt. TÉnyleg hatásos.....én sem hittem először, hogy ennyire jó lesz...teljes bőrfertőtlenítés történt...fantasztikus...köszönöm nekik! Akit esetleg érdekel bővebben,nyugodtan írjon, szívesen válaszolok!

Sziasztok!:)

81. Ferildi (válaszként erre: 80. - 9b165d11ec)
2008. jan. 28. 11:46
Sajnos én is így vagyok vele.Anyukámnak 40 éves kora után tünt el.Remélem nekem is el fog tünni valamikor.
80. 9b165d11ec (válaszként erre: 73. - Bebe09)
2008. jan. 27. 11:30

A citromlével én lemarattam a saját arcomról a bőrt ,a májfolt maradt.Nekem is van,nem is kicsi kiterjedésű.Télen teljesen eltűnik szinte,de nyáron....(

Nincs rá semmi ami végleg eltüntethetné,legfeljebb a csador de az meg nálunk nem divat sajnos:)

Púder vastagon.

2008. jan. 25. 19:31

Sziasztok! nekem is lenne egy kérdésem :)

Abba kellett hagynom a fogamzásgátló szedését, és azóta tiszta pattanás lett a homlokom. De nem rögtön, hanem a 2. hónapban. Ha járt már így valaki, írja már meg, hogy ez el fog múlni, vagy csökkeni? vagy lehet, hogy nem is a tabletta miatt van? és melyik a legmegbízhatóbb bőrradír/arclemosó, illetve melyiket nem ajánljátok? :)

Sok sok kérdés, de remélem lesz rá lassan válasz :)

2008. jan. 24. 18:46

Sziasztok!21 éves vagyok ,de már 13 éves korom óta ronda "furunkurusok" borítanak!Próbáltam mindent.Bőrgyógyászom először mindenféle kenceficével ,melyből persze egy sem ért semmit,majd vmi antibiotikum következett.Jó volt ,csak mihely abbahagytam jött helyette egy hüvelygomba plusz a patijaim vissza.Aztán jött a Diane,ami semmit nem ért ...viszont szépen kikerekedtem tőle.Utána a Roacuttan...hát csatlakozom a többiekhez akik azt írják ellenségeiknek sem ajánlják...személyes tapasztalat,hogy én 25 kg-ot fogytam tőle 3 hét alatt

egy falatot sem tudtam lenyelni.A gyógyszer tönkretett,és persze a kúra után visszajöttek a patik:)

2008. jan. 9. 20:48

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,hogy én szedek az arcomra egy Aknenormin nevű gyógyszert.Attól szárad a bőröm és zuhanyzás után nagyon száraz meg a szám is hámlik.. Lehet zsíros Nivea krémmel kenni??

76. cskata (válaszként erre: 72. - Bebe09)
2007. nov. 5. 20:44

Szia Bebe!

Köszönöm a választ!:)

Azt nem tudom, hogy az én kozmetikusom pontosan milyen termékekkel dolgozik (talán Anaconda..? de igazából passz..) - és ő is mondta, hogy nem kell/szabad sűrűn csinálni a hámlasztást. Mondta azt is, hogy az enyémnél problémásabb bőrökön látványosabb a kezelés utáni változás és a különböző májfoltok, szeplők halványulása - de persze azért nálam is lenne mit "eltűntetni"..;)

Viszont otthoni bőrápolásról nem esett szó..:(

Leírnád, hogy mire kell ügyelnem majd itthon?

75. cskata (válaszként erre: 70. - Muceszka)
2007. nov. 5. 20:37

Szia!

Van egy tudásbázis itt a portálon ebben a témában:

"Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van?" címmel.

Ott jónéhány szert és kezelést említettek már a hozzászólók - de valójában még senkinek sem tűnt el semmitől, tudtommal..:(

74. 4c12775fdc (válaszként erre: 72. - Bebe09)
2007. nov. 5. 19:54

Szia Bebe!

Mi a véleményed az ILCSI kozmetikumokról? Nekem most azzal hámlasztották a bőrömet, (AHA biológiai hámlasztó+esemény előtti pakolás). Nagyon szép lett tőle a bőröm, sokkal jobb, mint a szemcsés radírok. Viszont nem olcsók ezek a ksézítmények. Te dolgozol velük?

73. Bebe09 (válaszként erre: 70. - Muceszka)
2007. nov. 5. 19:54

Szia!

Nem előzte meg betegség a májfolt kialakulását? Illetőleg túlzásba vitt napozás, szolárium? Bőrgyógyász tud segíteni a halványításban, de a frissen facsart citromlé is csodákra képes. És kerüld a fényt, az növeli a májfolt intenzitását. Nálam terhesség idézett elő májfoltot, édesanyámnak pajzsmirigy betegség.

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook