Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Problémás arcbőr fórum

Problémás arcbőr (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
2007. máj. 15. 14:27
Sziasztok! Próbálta vki. a Yadine-t v. a Diane35-t a bőrére? Mik a tapasztalatok?
41. erikpipi (válaszként erre: 4. - Vadmalna)
2007. máj. 13. 21:55

Szia!

NEkem a legkissebb gyereknek érzékeny, és ekcémás a bőre. A doki felírt egy házikeveréket, az nem volt jó, elocomot pedig csak végszükség esetén. Viszont egy védőnő ismerősőm ajánlotta a babé termékeket, ebből vettem, kipróbáltam és nagyon jó ekcémára. Igaz kicsit drágának tűnik, de nagyon kiadós.

40. lamoni (válaszként erre: 39. - Cskata)
2007. máj. 13. 20:37

Mindenki maga dönti el, hogy bevállalja e vagy sem. Lehet, hogy van akinek bejön. De szerintem, a vitaminok, a helyes táplálkozás és a megfelelő arcápolás nagyon sokat segít, és ezek a legfontosabbak. Arcápolásnál fontos a 4 lépés megtartása (tisztítás, tonizálás, nappali és éjszakai krém + hetente min. egyszer bőrradír). A lényeg az, hogy egyfajta terméket használj, ne többfajta márkát, mert lehet hogy irritálják egymást.

Én rátaláltam egy nagyon jó, teljesen természetes alapanyagú termékre, aminek semmilyen mellékhatása nincs. Ez az oriflames teafaolaj, és nekem nemcsak a pattanásaim, de a futószemölcseim is teljesen eltűntek tőle.

39. cskata (válaszként erre: 28. - Lamoni)
2007. máj. 13. 20:24

szia! két Roaccutan kúrát is végig csináltam, és teljesen rendbe tette a bőröm!:) A legnagyobb jóindulattal sem lehetett már tininek nevezni, 24 körül voltam akkor.

Két negatív mellékhatását tapasztaltam: nagyon kiszárította a számat, állandóan valamilyen ajakírral kellet kenegetni; illetve ha egy egészen picit is zavarba hoztak, akkor mindig elpirultam..:))) DE a pozitív hatásai miatt nagy ívben tojtam erre a két rossz dologra!:)) a bőröm nagyon szép volt (igaz, már nem olyan tökéletes, de a korábbi állapotához képest most is klasszisokkal jobb, így több év után is), a hajam pedig egyáltalán nem zsírosodott. Úgy tudom, hogy a magas A-vitamin tartalma drasztikusan lecsökkenti a faggyútermelést..

Ez a depresszióra hajlamosítás szerintem nem igaz (nálam legalábbis nem volt semmi ilyen jele) - attól miért lennék depressziós, hogy elmúlnak a pattanások, miteszerek és olyan a bőröm, mint baba-koromban?:)))

Természetesen, aki gyereket tervez vagy nap-imádó, az ne szedje - szíve-joga így dönteni!:)

38. 4c35511f0b (válaszként erre: 28. - Lamoni)
2007. máj. 13. 13:43

NEm szabad mellette teherbe esni+ fog.tablettát sem szedhetsz, kerülni kell fényt stb. s nagyon erős.

Sokan vállalják így is a szedését, de szerintem jól tetted, h nem használtad.

2007. máj. 13. 12:19

Sziasztok!

Muszáj ezen az oldalon is megkérdeznem, hátha van valaki, aki hozzáértő.

Az arcomon lévő májfoltok (Cloasma) okát szeretném megszűntetni (fog. gátló mellékhatás, tehát hormonális eredetű).

Szerintetek elég a keserűsós-olajos májméregtelenítés? Vagy van jobb ötlete, tapasztalata vkinek?

36. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 35. - Zena01)
2007. máj. 12. 21:27
Nekem is ilyen a nagymamam es a dedim is ilyen volt. Ok szepen oregednek(tek),de azert lattam mar sok ronda oregsszonyt is, sot tobbet, mint szepet.
35. zena01 (válaszként erre: 17. - 1a50c86bb0)
2007. máj. 12. 21:13
A mama sohasem krémezte az arcát, nem használt semilyen festéket, csak kőpúdert és rúzst. 84 évesen olyan volt az arca, mint egy 40 évesnek. Szinte nem is volt rajta ránc. Sosem volt problémája a bőrével.
34. m.ildiko1 (válaszként erre: 33. - Rika1)
2007. márc. 20. 21:10
De jó Neked! Én is kipróbálom!
33. Rika1
2007. márc. 14. 06:04
Az Aloe vera gélt,hogy ittam-ettem-kentem nagyon széppé tette a bőrömet.:))
2007. márc. 13. 23:40
Sziasztok! Én arccsiszolásra járok a kozmetikusomhoz, és most a harmadik alkalomnál már nagyon látszik az eredmény. Most érkezett meg a két krémem (matiz), úgy hogy közeledek a bababőrfelé :-) Mindenkinek ajánlom a csiszolást, igaz hogy több kezelés kell, de nem olyan drága.
31. virgilius (válaszként erre: 30. - 3df1b00457)
2007. márc. 13. 22:41
Ez milyen krém is? :)
2007. márc. 13. 22:37

Nekem is nagyon pattanásos volt a bőröm. Főleg menstruáció előtt vagy hosszabb utazás után, de most egész szépen kitisztult a "csodacsigakrémtől", bár elég drága volt, de nem bántam meg, hogy áldoztam rá .

Azt még nem tudom, hogy meddig tart a hatás, de egyelőre nagyon el vagyok bűvölve.

29. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 28. - Lamoni)
2007. márc. 5. 19:03

Megertem a velemenyedet, en sem fognek abba a kuraba soha, barmilyen is lenne a borom.

Van amikor erdemes gyulladasok utan kutatni, vagy allergia utan.

28. lamoni
2007. márc. 5. 19:00

Sziasztok! Nekem is pattanásos a bőröm, és ez sokszor a hormonok miatt is van szerintem. Peteérés és a menszesz előtt pl. sokkal több pati van rajtam. A kozmeteikus nekem azért nem jön be, mert érzékeny is a bőröm, a nyomkodásokra rettenetesen bepirosodik, és nekem min. 2 hét mikorra egy kezelés után rendbejövök, és utánna megint egyre több lesz rajtam.

Egyszer én is voltam bőrgyógyásznál, nekem is Roaccutant írt fel, de én nem szedtem be. Ha valaki vállalkozik erre a kúrára, előtte jól gondolja át szerintem, mit csinál. Ez kizárólag tiniknek és fiúknak való. Rengeteg mellékhatása van!!!

Ami engem illet, inkább legyen pattanásom, mint teliszedjem magam mérgekkel, ne menjek ki a napfényre, esetleg azon izguljak, hogy nem lesz egészséges a babám, ha teherbe esek. Ez rá is van írva, ha valaki terhes lesz menet közbe, akkor a baba súlyosan károsodni fog. Ja és az egyik újság álítása szerint, valaki azután lett öngyilkos, hogy ilyet szedett, mert depresszióra is hajlamosít.

2007. márc. 5. 18:06

Sziasztok!

Én nem hiszek a kozmetikus általi nyomkódásban, akkor már régen rossz, ha van mit nyomni! Ha van, akkor meg sztem vmi igazi szakember kell, bőrgyógyász. Amikor csúnya volt a bőröm, elmentem, csináltam Roaccutan-kúrát, és most hibátlan! Én erre esküszöm

26. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 25. - M.ildiko1)
2007. márc. 5. 13:01

Azon csak eletmodvaltassal lehet valtoztatni es az is ido, mire utana eltunnek. Nekem bejott a husmentes, fuszermentes etkezes, nincsenek mar mitesszereim.

Segithet meg, ha hetente ketszer radirozod, gozolod, bar igazabol ezen csak belulrol lehet segiteni.

2007. márc. 5. 11:31
Az a baj, hogy nekem inkább miteszeres, mint pattanásos. Azt meg semmivel nem lehet eltüntetni. :-(
24. Rika1
2007. márc. 4. 23:49
Az Ilcsi néni fekete szappana nagyon jó,az Ilcsi referencia kozmetikába lehet hozzá jutni.Nekem és a családomnak is bevált:)
2007. márc. 4. 23:18
Probaljatok ki az aloe vera levet, sokkal hamarabb begyogyulnak a sebek, nyomkodott pattanasok,ha at van a bor vele neha torolve, nagyon szepen tisztit es ha rajta van tartva a pattanason, hamarabb leszaritja.
2007. márc. 4. 23:07

Én is sajnálom a babát! Menj el egy másik bőrgyógyászhoz!

Nekem is rengeteg bajom van a bőrömmel, nagyon sok bőrgyógyászt "megettem" már, rengeteg kúrán vagyok túl, a legtöbb hámlasztást kipróbáltam, szedtem gyógyszert, bár a roát még nem próbáltam, mert 1-2 éven belül szeretnék babát. A legutolsó bőrgyógyászom lemondóan beszélt arról, hogy miért nincs végleges megoldás a problémámra. Azóta csak kozmetikushoz járok 3 hetente.

21. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 19. - Briella)
2007. márc. 3. 22:35
Sajnalom, hogy elment a baba! Remelem hamar helyre tudod magadban tenni a tortenteket!
20. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 19. - Briella)
2007. márc. 3. 22:34

Nem vagyok orvos, de most ujra elkezdtem szedni a tabit, es meglepo modon, olyan pattanasaim lettek, hogy nem merek kimozdulni szinte, varom, hogy elmuljanak, mint a messiast, elotte nem volt ilyen.

Probald enyhen tisztitani az arcodat, es ha elfogadsz egy tanacsot, nekem nagyon bejott, ha aloe vera level letorlom az arcomat, vattakorongot benedvesitek vele, es meg sebtapasszal az arcomra is erositettem a pattanasaimra, meglepo modon, masnapra tobbet javultak, mint elotte napok alatt.

A maszk alatt nem tud lelegezni a borod rendesen, ejszaka pihenni kell hagyni a bort.

2007. márc. 3. 22:29
Sziasztok!Sajnos 3 hete elvetéltem.11 hetes voltam,és már 6 hetesen is bepecsételtem,ezért ösztrogén tablettát szedtem 5 hétig reggel és este.Nos én azt szeretném tudni,hogy e miatt lehet e kiütéses az arcom,mert ezek előtt még serdülőkoromban sem volt semmilyen problémám.Ez elkeserit,mert a bőrgyógyász ichtiolos maszkot irt amit éjszakára kell használni,de reggel mire levakarom magamról meg rosszabb a helyzet.aki tud seggitsen.
2007. febr. 11. 11:48
Ha valaki elvégezteti egyszer a fotorejuvenálást bőrfiatalítás céljából(5 kezlés),de az évi fenntartó kezeléseken nem jelenik meg,mire számíthat?A bőr rohamosan elkezd öregedni,vagy a "feljavított" állapotából úgy öregszik tovább,(életszerűen),mintha nem avatkozott volna bele semmi?
2007. jan. 12. 13:08
Olvastam, hogy sokan csak zsiros es pattanasos borre rengeteg penzt elkoltenek. Szerintem erdemes lenne kiprobalnotok mondjuk egy Hauschka kozmetikai csaladot is, egyreszt tapasztalataim szerint valoban jok, nekem is zsiros a borom, szeret rugyezni is, bar ne emiatt tegyetek, vagy akarmilyen masik ugyancsak termeszetes alapanayagokat felhasznalot (Ilcsi neni stb). Masreszt manapsag ugy latszik mindenki csak kozmetikusban es beavatkozasokban tud gondolkodni, holott a kulcsat a problemaknak magunkban kell keresni. Talan kicsit tobb idot kellene forditanunk magunkra, megerteni a testunket, nem csak kisajtolni belole amit csak lehet, aztan majd a roncsot megjavitjak masok. Lehet hust sem kellene annyit enni.A csaladomban en es Anyam voltunk az elso borproblemasok. Ja, hogy elottunk mindenki csak termeszetesen apolta az arcat?Hat igen. A nagymamam olyan szep, mint egy megoregedett filmsztar, a dednagymamamnak 87 evesen is olyan arca volt, hogy az orvosa allandoan csodalta. Persze ok meg mososzappant hasznaltak. Mi mar bonyolitottuk az eletunket, habozzon a cucc a fejunkon, kepunkon, mindenhol, aztan maradjon szuperfenyesseg es tisztasag, akar toilett kacsat is kenhettunk volna. Aztan napozokrem, amiben hexyl-cinnamate van, ami uv sugarakkal erintkezve bor rakot okoz, es meg sorolhatnam mi minden, ami szepen a borbe becsucsul, es onnan csak akkor jon ki, amikor a borpreparatumot megvizsgaljak. Ritkan olvasni azt, hogy valaki megadja azt az eselyt a borenek, hogy akkor most probaljuk ki, nem-e az a baj, amiket idaig hasznaltunk, vagy a modszerunk nem jo, talan adjunk neki valodi tapanyagot. Roacutan kura utan ki lehet megnyugodva affelol, hogy egeszseges gyermeket tud szulni? Faluban nottem fel, egyetlen oregasszonynak sem emlekszem, hogy lett volna heg a boren, meg rosacea se nagyon, de csinaltak koromvirag krem kenocsot. Persze nem biztos hogy igazam van, csak egy gondolat volt.
16. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 13. - Kalinka)
2007. jan. 12. 12:45
Hany oldalra lesz meg ez bemasolva? Legalabb Te is vallalnad a velemenyeddel a neved es arcodat, ha mar mast megnevezel. Sosem jartam a doktor urnal, de ha azt hiszed, hogy ilyen szoveggel az O hitelet rontod, szerintem tevedsz. Itt ahol lakom, erre kihivtak volna rad a rendorseget a rendelobe, kivizsgalnak a szellemi allapotodat, es olyan karteritesre perelnek ha beszamithato vagy, hogy a gatyad is ramegy. Es epileptikus roham epilepszia nelkul es roham nelkul nem roham, a panik betegseg nem tisztazott meg jogilag teljesen, nem mentesit a felelosseg alol. Es az interneten is van felelosseg! Magyarorszagon nem tudom, talan meg nem jutottak odaig (csaladjogban is 56-os torvenyekre hivatkoznak :)
15. Edis
2007. jan. 11. 13:50
Bocsánat, hogy beleszólok, de ez a fórum nem azért jött létre, hogy egymást undorító jelzőkkel illessük. Kérjük ezek mellőzését. Kösz
14. 715f494934 (válaszként erre: 13. - Kalinka)
2007. jan. 11. 13:40

Takács Krisztinának!

Ön nem rosszul lett a kezelés alatt, hanem hisztériás rohamot kapott, mert nem az ön akarata szerint kezeltem. Kezelés alatt nem lehet felülni, nem lehet a kezelési sort megszakítani, nem lehet az orvost saját kényünk-kedvünk szerint irányítani. Ön jelezte a kezelés előtt (!) hogy nem akar élni, legszívesebben lemondta volna a kezelést. Én mondtam önnek, ön dönt. Ön felfeküdt az ágyra, előkészítette magát, kérte a kezelést. Tudta a menetét, nem először volt nálam, tudta mi vár magára. A kezelést önkényesen megszakította, lent több ember hallatára hangosan telefonált, engem becsmérelt tanuk előtt. Ilyen még nem fordult elő velem. A Fórumra kicsinyes, árulkodó módon beírt, mert kérését elutasítottam (a fél arcát majd a későbbiekben kezeljük).

Ön jelezte, hogy epilepsziás rohamot fog kapni, holott a „Betegbeleegyezés”-nél az epilepszia betegségét tagadta. Ha nem hagyja abba a rágalmazást, feljelentem, beperelem rossz hírnév keltésért.

Kádár László dr

2007. jan. 11. 13:10

Nekem egy nagyon rossz tapasztalatom van egy orvosról esztétikai bőrgyógyászat területén: dr Kádár László a XI. kerületben:

rosszul lettem a kezelés közben (fotorejuvenáció) bár előzőleg szóltam neki, hogy szünetet fogok kérni, mert nem vagyok rossz passzban, erőszakoskodott, amikor szóltam, hogy

rosszul vagyok, kiabált velem, annak ellenére, hogy mondtam, epilepsziás rohamot kaphatok ilyenkor.

Utána még ő volt megsértődve! Ilyen gusztustalan orvost(t)!!! még nem láttam!

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook