Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát? (tudásbázis)
jajaj, az baj, ha annyira szar íze van......
Akkor azzal kell majd küzdeni, hogy benn maradjon a drága lötyi
Én is gondolkodom, hogy elkezdem. Most álltam neki sokadszor diétázni, s gondoltam, ha két hét alatt rááll a szervezetem a normál étkezésre, akkor beiktatok egy méregtelenítést is, mert az is baromira ráférne a szervezetemre, nem csak a fogyókúra
amúgy olvastam előbbi hozzászólásban, hogy otthoni elkészítést javasoltak.
Elvileg azért jók ezek a levek(s azért nem jó az otthoni elkészítés), mert a természetes cukortartalmuk inverz cukorrá van feldolgozva, s ezt könnyebben emészti és hasznosítja a szervezet. Pontosan még nem néztem utána, de valami ilyenről van szó. S ezért nem ugyanaz a végtermék, ha otthon valaki nekiáll pacsmagolni vele.
Most nem egyről beszéltünk.Én azt hittem,a 4321-re kérdezel rá.
A másikat sztem jól értelmezted.
Én ittam mellette mást is.nem az az előírás,hogy csak ezt,hanem hogy 1 nap alatt fogyaszd el az adagot.
Még csak 4 napos a búzafű kúrám,eddig semmi különös.
De mellette azért enni lehet, vagy csak iszogatni a lötyit?
Remélem, ez a Steinberger is hatásos lesz. Neked már hányadik nap? Könnyen bírod?
Patikákban kapható,méregtelenítő ital.
4 napig 4 kupaknyi,3 napig 3,stb...,a végén,míg el nem fogy naponta 1.
Én egy liter mentes ásványvízbe tettem és egész nap ittam meg.
Nekem szebb lett a bőröm tőle és egy nagyon régi sebhely is sokat javult.
5000.- körül van,helye válogatja.
szörnyű?
áááááááá...
:)
azért mindenképp.. a búzafűlé, nos igen, hűtsd le feltétlenül,és légy bátor!
:)
Bio-t biztos nem... Esetleg, ha lenne egy spéci gyümölcscentrifugám, ami nem 10 kiló gyümiből csinál 1 deci levet. Meg ezek jó változatosak, bár a búzafű ízétől kicsit tartok.
Amúgy már megvettem a készletet, van hozzá két cuki kis pohár... :)))) Már megérte. :D
sok éve működő kombóról beszélünk,anno én a az ananászos csomagjával próbálkoztam, nagyon finom volt 6 napon át..
amikor a férjem beteg volt, a búzafűlé és a pirosbogyós italát öntöttem bele literszámra..
egyszerű így megvenni, de magad nem tudnál zöldség és gyümölcslevet csiholni?
Csak a rozskenyér szilárd, úgy látom.
Olyan diéta kellene, amit otthon meg tudsz csinálni.
A levek nagy részét meg lehet otthon csinálni. Nem értem, miért kell csomagban megvenni.
Köszi! :)
Mint a kérdésből kiderült, nem próbáltam. Érdekesen hangzik....