Tervez mostanában valaki méregtelenítést, így az ünnepek után? (beszélgetős fórum)
Még én is csak egyszer voltam, véletlenül. Pedig állítólag ezeket meghirdetik. Ez egy kicsit másról szólt, de lehetett tapintani az erőt a levegőben. És a helyszínen egész más.
[link]
Igen... én még eddig nem voltam jókor jó helyen, de hátha egyszer összejön.
Nincs új a nap alatt. :)))
Jó lenne egy ilyet átélni... nem semmi.
Aki a helyszínen ezt végigélte, annak be lett aranyozva a napja...
Nem azért, de már létezik.
[link]
HÁt Most már nagyon röhög:))
Meghalgattam:) libabőrös:) Miután elvonatkoztattam:)
Én itt cartam volna össze magam, ha ott lettem volna😂😂
[link]
Nem is kicsi.
És ha egy üzletet a hülyékre alapozol sose mész csődbe.
Meg kell kérdezni pár orvost, ha elmondják, hogy hülyeség, tuti a siker.
A sok röhögés mellett azért hallgassátok meg:
[link]
Nem vagyok egy dagadt pali, de félnék, hogy melléülök. Esetleg felborulok, vagy valami. Utána még takarítani is kell...
Egyébként meg tényleg kell egy kis marketing. És akkor senki nem mondhatná, hogy ez átverés, mert valóban arról szól!
Így van! De inkább celebeket. A színészeket többre becsülöm. Esetleg készülhetnének alkotás közben videók, meg ilyesmik. Az emberek egyből nyitottabbak lennének ebben a kérdésben, hiszen okulhatnak a neten...
Abban nincs üzlet, vagyis nem akkora.
Kell mellé egy honlap, meg pár poszt a Tudasfaja.com-on, hogy ez mennyire fontos, csak az orvosok el akarják titkolni.
Később fel lehet bérelni pár ismert színészt, hogy mesélje el a tapasztalatait.
Örömódát kapnál ha minden OK???:)))
Nem egyszerűbb zenélő bilibe üríteni?
Látom, vannak itt kreatív emberek is. Esetleg lehetne egy billenytűzet is, amin mindenki beírja a nevét. Aztán a hét végi összesítésnél a beépített számítógép javaslatot tenne, ha valami eltérő a megszokottól. Közben persze zenélhetne is. Mégse lenne olyan unalmas annak, aki kint felejtette a könyvét, vagy a mobilját. Csak ne a Himnuszt játsza, mert abból baj lehet... :)))
A fórumot olvasgatva támadt egy ötletem.
WC-be helyezhető mérleg, amin lehet mérni a napi széklet súlyát, és naponta összesíti is.
Csak még ki kell találni, hogy ez miért életbevágóan fontos 😀
Hát, lehet, hogy vergődik benne néhány bélféreg. Az azért jól látszik.
Csak kíváncsiskodom, hogy makroszkóposan milyen betegségeket tudsz diagnosztizálni
Fekvőbeteg osztályon épp eleget láttam, köszönöm, de a sajátom kihagynám
DE most mér' ? Veletek is egész jól el lehet beszélgetni erről a témáról. :)))
Egyébként ezt a kifejezést inkább másra szoktuk használni. Már alig van köze az eredeti jelentéséhez. Sőt, már van egy korszerűsített változata: ... talicska. :)))
Ezt esetleg családon belül beszélik meg az emberek, nem tudom ki tenné közzé egy fórumon. Egyébként te miért szeretnéd tudni?
Például azt, hogy tegnap mákos tésztát evett. Vagy kukoricát. Sok sajtot.
Látszik, hogy nem szoktad felállás után analizálni életfonalad szilárdabb melléktermékét. Lehet például: méretre, színre, szagra, állagra, stb... ( bocsika )
Mit állapítasz meg a székleted vizsgálatából?
További ajánlott fórumok: