Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről? fórum

Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről? (tudásbázis kérdés)


1 2 3 4
2009. márc. 14. 16:46

Itt látható a működés láb nélkül:


[link]

113. Masször (válaszként erre: 111. - Aa45c79e17)
2009. márc. 14. 16:22

A cikk írója nem látott még Spa készüléket közelről!

Mivel magam is kipróbáltam lábbal és láb nélkül is, pontosan tudom, nem attól záródik az áramkör, ha benne van valamely végtag!

Ismét egy elfogult, és hazugságon alapuló ellenvéleményt sikerült találnod!


Ha személyes tapasztalatot szeretnél, nem dőlnél be az ilyen és ehhez hasonló kóklereknek!

112. 2f4fe453b8 (válaszként erre: 108. - S.Gizella55)
2009. márc. 6. 20:15
A "HATÁSOSSÁGÁT" igazoló tanúsítványra kíváncsi lennék.
2009. márc. 6. 20:08

Szépen félre vezetik a csaló "feltalálók", "csodagépeikkel" a hiszékeny és reménykedő beteg embereket... És nincs semmi védelem ellenük? Mert nem hallani ilyesmiről, hogy X. Y. csaló börtönbüntetést kapott érte...


A méregtelenítő gépekről...Én is eljutottam odáig, hogy kipróbálhassam a méregtelenítő készüléket, amit most vásároltam.

A tapasztalataim: valószínű az egész csak csalás!

Az alábbi tényekkel óhajtom alátámasztani, ez irányú meglátásom.

Az tény, hogy rozsdaszínű üledék keletkezik a vízben, de ez egyedül az elektródában található vasspirálnak tudható be. A lábak behelyezése után záródik az áramkör, minek következtében elektrokémiai folyamatok indulnak el.

A só azért szükséges, hogy kölcsönhatásba kerüljön a vassal, amiből ennek következtében rozsda (vasoxid) oldódik ki. Ettől lesz a szín és az üledék java része. A lábakról csak elhalt hámréteg válik le, ami növeli az üledéket. Továbbá némi zsiradék is kioldódik a lábakból, ettől lehet érzékelni az üledék enyhén zsíros mivoltát. 30-50 használat után cserélendő az elektróda, ami azért szükséges, mert kioldódik belőle a vasoxid, esetleg az egész elrozsdásodik, így nincs minek tovább színezni a vizet.

Ebből adódik az új elektródavásárlás szükségessége. A mai napon egy ellenőrzést végeztem el, a következőképpen: az egyik kezem ujjhegyét a vízhez érintettem, ezáltal létrejött a körfolyamat és elindult a "méregtelenítés". Csakhogy, megközelítőleg azonos színű lett a víz, annyi különbséggel, hogy nem keletkezett zsiradék a víz tetején.

Figyelmedbe...Figyelmedbe ajánljuk még:

Nyíl Az erőszakos közösülés III. (cikk)

Nyíl Vajon tényleg spórulunk, ha az olcsóbbat vesszük? (cikk)

Nyíl Mi így vártuk a Karácsonyt (cikk)

Nyíl Fáj, ég a torkom, félóránként köhögőrohamom van. Gyors segítség kéne. Mit tegyek? (tudásbázis)

Nyíl Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan, hol lehetne egy ritka családnév jelentését, eredetét megtudni? (tudásbázis)

Nyíl Van olyan hitel házvásárlásra, amit akár GYES-re is megadnak? (tudásbázis)

Ez elég komoly bizonyíték első látásra, de a további üledék vizsgálat fog pontot tenni az ügyre. Jelen társadalmunk haszonelvű irányultsága szintén megerősítheti az elképzelésemet. Semmi másról nem szól, csak az emberek félrevezetéséről, kizsákmányolásáról!

Mindenkit kérek rá, mielőtt megvenne bárminemű készüléket, próbáljon valamilyen módon érdeklődni ezen, termékek hatékony működése felől, mert sokan a félrevezetés "tudományából" élik fenemód nagyvilági életüket, büntetlenül!

És végezetül: A tudományos világ miért engedi a kormányzatokkal karöltve az ilyen és hasonló csalásokat, amiket olyan szépen félre magyaráznak, hogy bedől tőle az ember. De aki kicsit is tud gondolkodni, az rájöhet a csalásra egy kis józan ésszel, értelemmel... És sajnos csak sok esetben a vásárlás után lehet rájönni, mert ekkor tudja hatékonyabban megvizsgálni a készüléket és tartozékaikat. Jó egészséget kívánok mindenkinek!

Talán egyszer lesznek őszinte tudósok, akik nem ármánykodással fogják tölteni értékes életüket, hanem a valódi tudásvágy és a becsület kerül előtérbe munkásságuk folyamán...A cikket írta: tudomány és igazság

2008. jún. 28. 22:08

Én nem vennék ilyen gépet...

Nem hiszek benne bármit is mondanak meg magyaráznak bele az emberbe!


Bocsi...

2008. jún. 10. 10:17
Mi ezeknek a gépeknek a működési elve? Kíváncsivá tettetek.
2008. jan. 8. 09:47

Szeretném megosztani veletek, ami nálam történt. Kozmetikusként már vagy egy éve végzek méregtelenítést a kozmetikában. Még decemberben megjelent nálam ellenőrzésre az ATNSZ - eddig még soha nem voltak kint a nyitás óta, és kérték a gép engedélyét, mert mint mondták, ellenörzik most az ilyen gépekkel végzett munkát, mivel rengeteg engedély nélküli gépet használnak minden tudás nélkül. Nekem egy SPA Profi gépem van, amihez a magyar gyártó és forgalmazó mellékelte az orvosi CE minősítést is, mivel az ő gépük egy orvostechnikai műszer, vagyis megfelelését műszakilag az előírásoknak, hatását és veszélytelenségét egy európai unios vizgáló cég tanusította. Emellett a gépem gyártója az ilyen gépek gyártásra jogosult is, mert ISO13485 szerint minősített - bocsánat, ha nem jól másoltam volna ide az adatokat a gépemhez mellékelt bizonyítványokról.

Ezzel meg is elégedtek, nem kérdeztek többet - mert a tevékenységet még TEÁOR számmal be is jegyeztettem a működési engedélyembe.

Furdalta azért az oldalamat, miért ez a kiemelt érdeklődés, és rákérdeztem, mi a céljuk ezzel a vizsgálattal. Azt mondták, hogy az ország tele van engedély nélkül forgalmazott, bevizsgálatlan ilyen lábáztatókkal, és ezek használatát akarják kiszűrni. Ahol ilyet találnak, aminek nincs orvosi CE minősítése, annak használatát megtiltják és megbüntetik az ilyen üzleteket, mivel ezek a gépek kötelezően ebbe a kategóriába tartoznak. Nagyon meglepettnek nézhettem ki, mert a nő még megjegyezte, nem is hinné az ember, hány ilyen, minden bevizsgálás nélküli, ellenőrizetlen gép van az országban. Én meg voltam győződve arról, hogy amit kapni lehet, az mind engedélyezett - most már félek, hogy csak óriási mákom volt a gépemmel.

Vigyázzatok tehát, amikor vásároltok, mert a bizonytalan eredetü, bevizsgálatlan géppel megüthetitek a bokátokat.

Ha valakinek kell közelebbi információ, milyen géptípust szabad megvenni, nagyon szívesen segítek!

107. agica35
2007. dec. 26. 16:49
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat, megfontolom, és eldöntöm, melyiket veszem meg! Még a maradék pár órára boldog karácsonyt, aztán boldog új évet kívánok mindenkinek!
106. agica35 (válaszként erre: 105. - Csiga78)
2007. dec. 25. 15:37
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál! Találtam egy készüléket, az ára 60000 és 95000 között váltakozik, de azt nem láttam leírva, hogy hány voltos. Én tök hülye vagyok a fizikához, ha nincs benne a leírásban ki kell számolni vagy ilyesmi??? Előre is kösz, és bocsi, ha nagyon hülye a kérdés :))
105. Csiga78 (válaszként erre: 103. - Agica35)
2007. dec. 24. 21:42

Akkor nektek a bambusz öves ajánlott és a 24 voltos.Ugyanis ezekből is kétfajta létezik a 12 voltos,az kisebb teljesítményű,az inkább otthoni használatra jó és a 24 voltos,amit már szépségszalonokban is használnak.A bambusz öv meg plusz ráadás.

Remélem tudtam kicsit segíteni,de az orvosi szaküzletekben is árulnak nagyon jó áron.

104. Csiga78 (válaszként erre: 103. - Agica35)
2007. dec. 24. 21:42

Akkor nektek a bambusz öves ajánlott és a 24 voltos.Ugyanis ezekből is kétfajta létezik a 12 voltos,az kisebb teljesítményű,az inkább otthoni használatra jó és a 24 voltos,amit már szépségszalonokban is használnak.A bambusz öv meg plusz ráadás.

Remélem tudtam kicsit segíteni,de az orvosi szaküzletekben is árulnak nagyon jó áron.

103. agica35
2007. dec. 23. 18:58

Szia Mindenki!

Én tegnap vettem részt egy ilyen kezelésen, ne tudjátok meg, milyen lett a víz :))

A férjem masszőr, és szeretnénk a család kezelésén túl a vendégeknek is ilyen szolgáltatást nyújtani, ezért szeretnénk vásárolni egy ilyen gépet. Amivel tegnap kezeltek, az 600 € volt (kb. 150000 Ft), ilyen drágáről itt még senki se írt. Aztán rákerestem a neten, és belebonyolódtam, hogy milyen sokféle van, és milyen különböző árakon. Arra szeretnélek kérni Benneteket, ha valakinek van olyan tapasztalata, hogy nemcsak családilag "méregtelenít", akkor milyen gépet ajánl, mik a tapasztalatai. Tudom, hogy ezt itt nem lehet névvel címmel, stb. leírni, ezért várom priviben a tapasztalatokat!

Előre is köszönöm, és kellemes ünnepeket mndenkinek!

102. emagdi (válaszként erre: 101. - Huncutka84)
2007. nov. 26. 13:43

szia! szerintem félreértettél, én abszolut nem ellenzem. sőt, miután kipróbáltam egy bemutatón, gondoltam hogy hasznos, és veszek egy kúrát, neadjisten egy gépet.

csak azért szeretek utánajárni a dolgoknak, gyakorlatilag egész vasárnap délelőtt erről olvastam a neten.

ott akadtam el, amikor valaki mondta, hogy bezacskózott lábbal is pont UGYANOLYAN trutyi keletkezett, vagy akkor is, amikor bele sem tette semmi testrészét, csak egy vizes rongyot tett a csuklópántra, és azzal zárta az áramkört.

na, itt elbizonytalanodtam erősen.

esetleg, ha más is megosztaná a tapasztalatait, hogy zacskós lábbal vagy vizes ronggyal neki mit produkált a készülék....

101. Huncutka84 (válaszként erre: 100. - Emagdi)
2007. nov. 26. 10:24
Emagdi! Ha nem hiszel benne és mindig csak az ellenvéleményeket keresed, akkor ne vegyél ilyen készüléket! Egyébként ha vki rászánja magát és elolvassa a teljes leírást, akkor igen, az is benne van, h először a vízzel lép reakcióba és ha nem lóg bele testrészünk akkor is színezi a vízet... De kérdem én, ha csak ez szinezi a vízet, akkor nekem és apámnak h lesz két teljesen különböző trutyi a vízben?!
100. emagdi (válaszként erre: 99. - Emagdi)
2007. nov. 25. 17:18
esetleg ha más, akinek van már ilyen készüléke szintén kipróbálná ezeket, akkor igazán megoszthatná a tapasztalatait!
99. emagdi
2007. nov. 25. 13:43

sziasztok ismét!

ma reggel rászántam egy kis időt, és utánaolvastam a neten a dolognak. elég sok ellenvéleményt lehet olvasni, de ami végülis meggyőzött, hogy talán mégsem jó ez a készülék az, hogy egyik felhasználó kipróbálta, hogy ha zacskót húz a lábára, akkor is pont ugyanolyan trutyis lesz a víz, valamint akkor is, ha bele sem teszi a lábát, csak zárja az áramkört mondjuk egy, a csuklópántra helyezett vizes ronggyal.

szóval a lé nagy valószínűséggel az ionizátorban levő fémből oldódik ki :((((

98. emagdi
2007. nov. 23. 10:22

sziasztok! én ezzel az egésszel tegnap találkoztam először. egy bionet-es bemutatóra elmentem, és megdöbbentő volt, hogy milyen lett a víz.

most próbálok tájékozódni, hogy ennek mekkora része átverés és népbutítás, és mekkora része lehet igazság.


amúgy nem tudjátok hol lehet ilyen kúrát venni? (mert a gépet biztos nem fogom megvenni, de talán egy 15 alkalmas kúrára rávenném magam, hátha használ)

97. zm69
2007. nov. 20. 19:05
Szeretnék segítséget kérni, hogy a mostani széles választékban kínált spa gépek között hogy kell dönteni? Elhatároztam, hogy a sok ellen vélemény ellenére veszek egyet, de nem tudok dönteni. Mi a különbség gép és gép között? Egyiket miért kell desztivízzel müködteni a násiknak miért jó a csapvíz is. Nem tudok eligazodni, tudna valaki segíteni?? A nagyon olcsó biztos gagyi? Mit jelentenek a programok?köszi s.o.s.
96. rolee (válaszként erre: 78. - Castellina)
2007. nov. 20. 11:55
bevonták?? hahaha, ha valaki ma felhíja a véget és vásárolni akar tud is vásárolni tőlük, forgalmazzák tovább, a több, mint 200 milliós forgalmukhoz képest a 10 milliós büntetés semmi, folytatják tovább
95. dee (válaszként erre: 94. - Tímea2)
2007. okt. 28. 21:25

NEkem xy márkájú van és a neten rendeltem.A manikűrös barátnőm az orvosi műszer boltban majd a duplájáért vette.

Az ionizátort kell cserélni 30 alkalom után.Nekem eleve 3 db-t küldtek.


Egy embernek egy kúra 15 alkalom.


HA érdekel a márka és a cím, írj privit!

2007. okt. 28. 13:27

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni, hogy milyet és hol érdemes venni? Már annyi helyen nézegettem, de nem tudom milyet érdemes venni. Nem itthoni használatra kellene. Mit kell benne cserélni, és milyen időközönként?

93. dee (válaszként erre: 92. - Jojci)
2007. okt. 15. 23:42
Én most vettem.Nagyon jó.Ha érdekel priviben leírom a márkát.
92. Jojci
2007. okt. 15. 18:24

Sziasztok!

Engem is a nálatok bevált készülék típusa és beszerezhetősége érdekelne. Köszönöm előre is!

J

91. Szeszipuszi (válaszként erre: 74. - Dork-a)
2007. szept. 7. 11:47
Úgy tudom egyébként - de még nem próbáltam - hogy ultrahangos tisztítóval (pl. ékszerészek használják) lehet tisztítani az elektródát. Az enyém még az eredeti. Mivel csak időszakosan használom, egy idő után a rátapadt szennyeződést le lehet róla "kopogtatni". Csak úgy, szárazon, használat előtt. Csak véletlenül jöttem rá, ugyanis leesett - és rengeteg kosz levált róla. A gyakori ütögetést biztosan nem szereti, annyira azért nem is érzékeny.
90. Szeszipuszi (válaszként erre: 89. - Dork-a)
2007. szept. 7. 11:43
Küldtem az infót.
89. Dork-a
2007. szept. 7. 10:33
jaj,ezt privátra akartam..bocs
88. Dork-a (válaszként erre: 87. - Szeszipuszi)
2007. szept. 7. 10:30
Légyszi írd meg!Én most a Spa Life felé hajlok...szeretnék dönteni,melyiket vegyem meg.Köszi
2007. szept. 6. 19:59
Amit a gyógyászati segédeszközöket forgalmazó boltokban is kapni lehet. A fémkofferes. Asszem, a reklámfotókon fehér színű. Ha így nem tudod, de érdekel, majd megírom priviben...
86. Castellina (válaszként erre: 74. - Dork-a)
2007. szept. 6. 18:26
Ha jól emlékszem 6 eFt. kb 80alkalom után érdemes cserélni.
2007. szept. 6. 15:53
Olyat még nem halottam, hogy fémallergiát okozott volna valakinek, de olyat igen, hogy akinek már van fémallergiája, az nem tudja használni.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook