PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
tegnap voltam dokinál, 9+6 napos vagyok ma, járt a keze-lába megállás nélkül, most 3 cm.
Legközelebb 16-án megyek Tapolcára, az lesz az utolsó alkalom ott.
Kivel mizujs?
Igen, nemsokára gyorsulnak az események :)
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!
Úgy lesz :)
Majd kezdem én és jöttök ti sorban...
Ma 34. hetes a kis Liza :)))
Örülök, hogy minden rendben. :-)
Babákban gazdag boldog újévet kívánok mindenkinek!!! Csajok, a 2012 a mi évünk lesz. :-))))
Puszi
Sziasztok Lányok!
Ma voltunk T-án, már 2 cm-esek vagyunk, szépen növöget a törpe.
Még egyszer megyünk Tapolcára 16-án és onnantól kezdve már a saját nődokihoz.
Nagyon jó volt látni megint, már elkülöníthetőek a kis lábikók is.
Remélem mindenki hamarosan ilyen boldog lesz, ha nem jönnék addig, nagyon boldog babásodós új évet kívánok Mindenkinek!! :)
Sziasztok!
Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!
Sziasztok.
Ma volt a második inszemem.
Utána gyertyáztam, meg feködtem.
Remélem, hogy nagyobb sikerem lesz.
Látom mindenki nagyon készül már a karácsonyra, sehol senki...
Ágica hogy érzed magad? Kismamik jól vagytok? Mi január 9-én megyünk genetikai-immunológiai vizsgálatra.
Csajok, én holnap megyek inszeminációra! Az elsőre!))
Volt már egy lombikunk másik intézetbe,...Török doki most az inszeminációt javasolta, amit én nem bánok!
Tudom hogy kisebb az esélye, én mégis bizakodóbb vagyok, sose lehet tudni hogy jön össze! Van két nagy tüszőm, meg kettő fél azt mondta - ez pénteken volt- remélem kitartanak hétfőig! ))
Szorítsatok, hosszú két hét lesz
Szia!
Nekem például azonnal lombikot mondott a doki, pedig még csak 22 vagyok. szerintem nem korfüggő, hanem az eredmények.nekünk elég gyorsan zajlott minden, szeptember 6-án voltunk először T-án és lám, most kezdtem a 8. hetet.
Meg nem indokolta különösképp a doki, de páromnak sem volt túl jó az eredménye és én sem voltam épp egyszerű eset.
szóval szerintem ha úgy érzed kérdezz rá akár a lombikra, hátha kapsz egy olyan választ, ami nem hagy benned kétségeket, de szerintem a doki tudja mit csinál.
remélem hamarosan mind anyukák lesztek/leszünk/.szorítok nagyon szívből!
Sziasztok lányok!
dobog a szíve, csodálatos érzés volt, doki azt mondta minden rendben élő magzat, minden a legjobban alakul :)olyan jó, majdnem kiugrottam a bőrömből amikor meghallottam a kis dübörgést :)
dec. 29-én kell legközelebb menni, már most alig várom, akár holnap mennék újra, h láthassam :D
Nagyon szép babás álmokat mindenkinek! :)
Sziasztok!
Nagyon régen jártam erre. Én is azt tudom tanácsolni, hogy lazán kell venni. Nekem 2 inszem nem sikerült. A clostira nem reagáltam és merionált szúrtam én is. De úgy is csak 1db pete érett meg. Aztán azt tanácsolta a Tanár úr a 2. inszem után, hogy menjünk lombikra, ne kísérletezzünk a korom miatt. És akkor sikerült spontán a következő hónapban. :) Sok év próbálkozás, 2 inszem után. Én megvagyok győződve róla, hogy az injekcióknak a hatására, meg azért , mert teljesen lazán vettük, nem gondoltuk, hogy sikerülhet spontán. De lehet benne valami, hogy amikor nem gondol rá az ember, akkor sikerül. Mondjuk előtte hiába mondták nekem is, hogy ne is gondoljunk rá, de ezt mondani könnyű, viszont aki benne van, annak nehéz elengedni magát. Szóval már fél éves a kislányom. Nektek is sikerülni fog, kitartást kívánok Nektek!!!
Megyek holnap délután Tapolcára, 2-re hívott a Török.izgulok, remélem dobogni fog a kis csöppség szíve.Nem nagyon van most tünetem, bár esténként émelygek.
ki hogy van?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..