PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Eró?????
És mi lesz a neve Brigi? :)
Tegnap kaptam sms-t, hogy megszületett a babája annak a sorstársnak :) akivel egy napon voltunk beültetésen :) volt még egy lány, róla még nincs hír..és persze még rólam sincs :P
Sziasztok Lányok!
2 hete voltunk utoljára T-án, többet nem kell mennünk. azóta már 14 hetesek lettünk és megtudtuk, hogy kicsi fiúcskánk fog születni.
REmélem mindenki követ minket, nagyon szorítok!
pusz
Mi újság???
Csillag80 hol van??
Adrival mi lehet? Remélem minden oké.
Előttünk jöttetek! :)
Én is szívesen beszélgetek, mondjuk ez is hangulat függő. A férjem meg pont az ellenkezője! Ő egyáltalán nem.
Sziasztok!
Itt vagyok!
Nemeth16! Én is ott voltam! :))) Szerintem láttalak is! :))) Érdekes, ha magadtól nem kérdezel rá, illetve magadtól nem csináltatod meg, akkor soha senki nem mondja meg neked, hogy akár ez is probléma... Sajnos! De rágyúrsz, akár egy hónap alatt is sok minden változhat! Hajrá!
Andus! Jól vagyok, minden ok! :)
Vasárnap megjött.. mától már csak 0,25 suprefactot nyomok, csütörtökön de. és du. 2-2 gonal, ugyanez pénteken is, és szombattól 3 gonal!!! Kedden megyünk vissza! Mikor fizettem a gyógyszertárban, majdnem leültem!!! Na, mindegy, sikerüljön!
Elkértem a férjem eredményeit!!! Mondja Attila, hogy tök jó lett, 40 m/ml!!!! Mondta is: bár csak mindenkinek ilyen jó lenne az eredménye! Bakker! Pedig csak "hülyeségből" előtte pár nappal sütőtököt etettem a drágámmal :))) Meg lett az eredménye! Viszont azt mondta a biológus, hogy a tavaly februári eredménye viszont nem volt jó!!! Ezt nekünk senki nem mondta! Mondjuk három szép kis embriót kaptunk vissza, meg jól is osztódtak... nem értem? Miért nem szóltak?
Sziasztok.
Ma voltam a Töröknél. Mi is lombik elött állunk. Megkérdeztem töle, hogy van-e köze a magas cukor, inzulin értéknek, hogy nem tapad meg a baba.
értékeim:cukor éhgyomri:6, 41
terheléses:8, 13
inzuilin éhgyomri:34, 2
terheléses:90, 81
Mondta, hogy igen is van összefüggés közöttük. Megbeszéltük, hogy diétázom, és hogyha az értékeim rendeződnek, akkor jelentkezem a lombikra. Nagyon rendes volt, ugyhogy most teljes gőzzel diéta.
Mi a Dévaiban kezdtunk 2 eve. En is nagyon bizom Tapolcaban. Valahogy olyan erzesem van, hogy itt olyan osszeszedettebb a dolog.
Meglatjuk. Nektek lombik volt? es elsore osszejott? hanyat ultettek be?
Nagyon kiváncsi lennék, hogy melyik másik intézetbe voltál...ha lehet írd meg légyszike...mert én is másik intézetbe kezdtem...s mindenbe belekötöttek nálad a húsba nálam a súlyomba....s láss csodát...Tapolcán lesz...s baba lett! Az emberbe feleslegesen beleteszik a frászt!
Írd majd meg kérlek! köszike sok sikert
Sziasztok,
Nekem most lesz a 2. lombikom. Nekunk annyira rosszak voltak az eredmenyek, hogy azonnal ICSI-ra kellett menni mar az elso lakalommal. Az elso beultatas egy masik intezmenyben volt....nagyon rossz tapasztalatom volt veluk. Nem csk azert mert nem jott ossze hanem ameilyen docogosen mentek a dolgok. Majdnem fel evet kellett varni mire bejutottunk, rengeteg papirt kellett addig beszerezni es alairni, es minden konzultacio 10 000Ft volt akkor is ha csak leletet adtuk le.
Ott 2 naponta kellett menni UH-ra es vervetelre a lombik kezdetetol, de azt mar elfelejtettek mondani hogy a vervetelert at kell mennni a varos masik felere ami rengeteg ido, es benzin volt minden alkalommal. Egy masik videki csajtol tudtam meg hogy van a benzintamogatas. Amikor kertem akkor az asszisztensek huztak a szajukat (nem is ertem miert nem mondtak meguktol) Egyfolytaban hust akartak velem etetni tomenytelen mennyisegben (vega vagyok amugy) de termeltem a petesejteket rendesen, szoval megdolt a doki elmelete miszerint nem lesz peteeresem es hiperstimulalodok. Sajnos nem tapadt meg, erre a doki mondta megint h lehet h azert mert nem ettem hust, meg javasolta hogy kedjunk el az orokbefogadason gondokodni :( Ez volt 2 ve. Nekem ugy elvette a kedvem hogy hidelelesem volt ha arra gondoltam hogy oda kellene visszamenni.
Aztan megint raszantuk megunkat, es akkor talatam a Tapolcai intezmenyt amirol addigra mar nagyon sok jot hallottam.
Felhivtam oket, azonnal adtak idopontot, mikor odamentunk azonal adtak a benzinhozzajarulasos papairt...alig akartam elhinni. A dolgozok iszonyu kedvesek voltak, a doki is tok normalis volt. Nagyon flexibilisek. Kicsit magas volt a TSH-m (amivel egyaltalan nem foglalkoztak a masik intezmenyben) itt azonnal adtak ra gyogyszert. Volt lefagyatott embrionk, itt mondtak h athozatjak nekunk de sajnos annyira keves sejtszamuak voltak hogy nem lett volna ertelme...amugy a maisik intezmenyben ezt a kevese sejtszamu embriokat ultettek vissza. Szoval oszinten nagyon orulok hogy ide jottunk, mert eddig még csak jot tudok mondani roluk. Jo kis tanulopenz volt a masik....lehet h azert kellett elobb megtapasztalnunk a rosszat, hogy tudjuk ertkelni ezt. Sok sikert mindenkinek.
Azt hiszem igen, két külön beutaló volt, de először felhívtam ezt, ami itt van fent és utána úgy kértem, ahogy itt elmondták.
Vérvétel volt csak, elég sok, egy napon az összes mindkét félnél.
Sziasztok. S.O.S
A zalaegerszegi kórházba szeretnék immunológiai, genetikai vizsgálatot.
Azt már tudom, hogy a házorvostól kell beutalót kérnem.De most ez két külön vizsgálat külön napokon, vagy az immunológiára kérjem a beutalót, és ott megcsinálnak mindent?Milyen vizsgálatok lesznek?Nekem meg a férjemnek is lesz vizsgálat?Ja, meg egy telefonszámot légyszi írjatok fel.KÖSZÖNÖM
Hát akkor csak reméljük nincs semmi gond.
Bárcsak baba lenne és a helyén :)
Ha tudsz írj még.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..