PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok,
Eroka81 ksozonom kerdesed...minden oke. 14 petet szivtak le, dehat ebbol sok nem lesz eletkepes (tapasztalatom szerit) de ebbol jopar biztos megmarad. Holnap kell erdeklodni hogy menniy maradt meg es hogy szotodnak.
Penteken megyek vissza beultetesre. Utrogesztan golyokat nyomatom 1000-rel.
Remelem akkor mar nem lesz ekkora ho, mert egy remalom volt eljutni ma az intezetbe...el is kestem...szo szerint ugy estem be a mutobe :)
Eroka...8 petebol lesz meg tobb is, nekem 11 indult meg es vegul ahogy irtam is 14 lett belole. Ciszta meg sajnos elofordul (tekintve hogy szo szerint megeroszakoljuk a termeszetet ennyi hormonnal- dehat mit van mit tenni)...ettol fuggetlenul lesz leszivasod?
Halihó!
Itt vagyok!
Kadri! Bakker! Ez azért nem semmi! Én már komolyan mondom, lassan nem lepődök meg semmin! De kitartás Csajszi, a következő "menetnél" célba értek :-)
Tina! Én is próbálkoztam, de nekem is csak ideglenes regisztráció sikerült, de most már én is nagyon kíváncsi vagyok. Az én betegéletutam olyan hosszú, hogy kijönne belőle egy M20-as autópálya :))))
Az út katasztrófális volt! Tényleg Jaffa, hogy vagy? Minden oké?
Úgy néz ki, 8 petécském érik, meg egy bazi nagy ciszta!!! Pedig októberben volt laparom... :((( Ja, és megkérdeztem a dokit, hogy milyen lett a kenetem eredménye, mert ugye bár volt nekem Streptococusom. Azt mondta, nincs semmi gond, mert ha lenne, akkor már szólt volna. Erre megnézte a papírt... ja, tényleg van most is!!! Kaptam rá Klion kúpot... Pénteken újból megyünk!
Szegény, akkor jól megjártad, bár ha úgy nézzük szerencséd volt, hogy nem kellett beavatkozni, magától rendeződött.
Milyen kórházba voltál? Elég gáz...
Kitartás, sikerülni fog legközelebb, addig összerázod magad.
Szia!
Már nincs baj. :) Ugye írtam, hogy elmegyek a kórházba, elmentem. Bennfogtak, annak ellenére hogy nem láttak semmit és értetlenül néztek, hogy mit keresek náluk, hiszen 1000-es hcg szint alatt nincs terhesség. Nekem 2 nappal előtte volt 500 valamennyi. Ez szerda reggel volt, vettek vért, két orvos is megnézett, nem láttak semmit. Péntekig orvost csak vizitnél láttam, és még a hcg eredményemet se tudták péntek délben. Na, akkor én szóltam a nővérnek (reggeli vizitnél mondta ez a nővér az orvosnak, hogy az eredményem majd csak szerdán lesz meg, tehát egy hét mire megnézik a hcg-met) hogy szeretnék hazamenni. Erre ő: de nem mehetek haza mert méhenkívüli terhes vagyok és az életveszélyes állapot. Megkérdeztem tőle, hogy az eredmény akkor miért egy hét alatt készül el, ha életveszélyes állapotban vagyok. Na, és a válaszán kaptam fel a vizet: Nem szerdán lesz meg az eredményem, hanem valószínű hétfőn már meglesz. Mert ő letelefonált a laborba, ahol azt mondták neki, hogy már KÉSZEN VAN, csak várni kell vele 1-2 napot. :) És eljöttem a kórházból. Tapolcán 3 óra alatt meg van az eredmény! De hétfőn azért visszamentem Tapolcára, és tényleg méhen kívülim volt, mert a doktor úr látott egy 2 cm-es valamit a petevezetékemnél. De én akkor már tudtam hogy nem lehetek terhes, mert az itthon végzett reggeli tesztem negatív lett. :) Úgyhogy röviden, tömören ennyi! :) Ezt talán megúsztam. És remélem ezért kárpótlásul a következő lombik "végeredménye" ikrek lesznek. :D
Sziasztok!
Kadri mi van veled?olyan régen jelentkeztél remélem nincs nagy baj.Szorítok hogy minden rendben legyen.
Megvagyok én is, csak nem igazán van miről írnom. :-) De most legalább teljes erőbedobással tudok drukkolni mindenkinek.
Ebben a bolond időben Newlife, tudja a kis Liza is, hogy jobb hely van odabent. :-)
Jól érzi hát, most mondd meg!
Semmi jel, ragaszkodik az idejéhez :D még van 9 napja.
Kíváncsi leszek, mikor szándékozik kijönni :D
én is nagyon drukkolok Eró!!!!
Meg a többieknek is
Csajok! Mindenkinek szorííítok!
Newlife! Miújság? Liza baba jól érzi magát? :)))
Brygey! :) Akkor Ábi nagyon örült! És már most se "irigy"! Vigyázz magadra!
Andus?
Ábi elkérte anyukájától a telefont és kérte, h "Bigi, mit mondtál anyának?" én erre, hogy kisfiú van a picibaba...Ábel erre: " jajj, nem hiszem el, kisffiú?! és ugrált az ágy tetején :)
jah és egy csomó mindent elrakott már a picibabának :)
Vagyok, vagyok, csak a héten (már megint) "vendégeim" vannak, és nem nagyon vagyok net közelben! :(
Newlife! Tudod, hétvége... hidegfront... :))) Szülünk??? :))) Liza baba még bírja? És apuka? He-he!
Akkor most beindul a bébi bumm!
Én nyomatom magam 1000rel. Annyira béna vagyok, hogy szétböktem a hasam, nincs egy épp felület. Ennyire nem voltam béna...
Úgy számoltam talán 13-án lesz leszívásom... majd kedden megmondja a doki :)
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..