PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ez érdekes, mert leszíváskor a T. doki azt mondta, 9 mm.. aztán beültikor Cs. doki azt mondta 8,8 mm??? Hogyan jön ki, hogy 8,8 mm??? Na jó, legyen 8 mm. Amúgy egy másik csajnak is ugyan ennyit mondott :))) Szóval nem értem, mert eddig mindig 12-13 mm szokott lenni, ettem a méhpempőt is.. brr!
Szóval jelentem, még mindig görcsölök!!!!! Jááj!
Szia !
Mindkét alkalommal csak 4 petesejtem lett, abból csak egy-egy lett beültethető. Utánanézek a méhpempőnek köszi.
Szia! Üdv. közöttünk :)
Isten igazából nem nagyon tudok ami segítene, talán a méhpempő. De ez is változó, hogy kinél hogy hat. Valakinél pl. nálam csak a méhnyálkahártya vastagodott meg.. Megkérdezhetem mennyi petesejted lett az előzőeknél? Nekem pl. 6-7-8 petesejtet tudtak leszívni, a végére meg mindig maradt 3-4 petesejt, fagyasztani nem is tudtunk.. A lényeg, sikerüljön 2-3 embriót beültetni, abból remélhetőleg egy úgyis megtapad :))
Ha nem fájnak, akkor tuti azért idegeskednék :) de ez akkor is mensi görcs :( vagy nem? Jáááj!
Nem tesztelek most megfogadtam. Eddig mindig teszteltem, de túl korán, aztán persze másnap meg is jött még mielőtt T-ra mentünk volna :( Majd most! :))) Azért bízom még benne!
Sziasztok !
Új vagyok még a fórumon.Jövő hónapban megyünk a harmadik lombikra.Nem tudtok valamit ami a petesejtek számát vagy életképességét növelné ? Nem állunk túl jól ezen a téren és szeretném egy kicsit felturbózni mielőtt újra belevágunk.Köszi
Ugye tudod, hogy a görcsök jót is jelenthetnek? :) Dolgoznak a babók. Szerintem jobb, imntha semmit nem éreznél. Akkor meg úgyis az lenne a bajod, hihi. :)
Otthon mikor tesztelsz? Szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bakker Csajok! Még mindig görcsölök!!! Szombat óta!!! Hol erősebb, hol gyengébb. Lefekszem, nem fáj... felkelek, fáj...
Tiszta hülye aki nem normális!!! :)))
Lesz egy pár lyuk, az biztos :) de mindent a cél érdekében!
Én saját magamnak adtam be, macerás lett volna, ha minden nap elkellett volna mennem dokihoz, ismerőshöz, hogy adja be. Ne izgulj, menni fog! A férjem nem merte beadni, pedig ő inzulinozza magát (saját magának beadja, de másnak nem). Szóval, amikor először adtam be, legalább fél óráig szemeztem a szurival, mire magamba "döftem"! a végére pedig majdnem rosszul lettem :))) de nem akarlak megijeszteni, nem rémes. Jól összeszorítod a husidat, aztán böksz!!! Ilyenkor még jól is jön, ha van egy kis "úszógumi" :))) olyan vékony a tű, hogy alig érzel valamit!
Szurizás alatt lehet dolgozni, bár a sok hormon mindenkiből mást vált ki. Én nagyon ideges voltam, feszült (egy sárkány voltam), no meg a fejem is fájt...
Hajrá!!!
Szia!
Köszi a választ!
Ahogy számolgatom nem kevés lyukat kell bökni! :)
Te saját magadnak adtad be egyedül vagy dokival adattad be?
Az egyik ismerősöm is túl van egy szurizáson, de neki az háziorvosa adta be!
Az szurik ideje alatt dolgozni lehet, ugye? Én irodában dolgozok, nem olyan megterhelő munkát végzek, hogy ártana! Persze azért vigyáznom kell!
Remélem múlnak a görcseid és tényleg jó hírt kapsz végre Te is! :)
Jövő héten elvileg mensizek és az első 3 nap valamelyikén kell mennem Tapolcára és kapom a szurikat, remélem! Izgulok kicsit! Majd megírom mi volt!
Addig szorítok és ne görcsölj a görcsök miatt!!! :)
Szia!
Köszi a választ, majd rákeresek a neten ezekre szurikra, hogy tisztábban lássak!
Elvileg a jövő héten mensizek, és az első 3 napban kell mennem Tapolcára és kapom is a szurit, állítólag! Majd megírom mi volt!
Remélem tényleg sikerült a baba, szorítok!
Mit szeretnél? Kisfiút vagy kislányt? Ikreknek örülnél?
Én nem bánnám, mert apunál is voltak ikrek a családban! De persze nem vagyok telhetetlen, egynek is nagyon örülnék! Már jó ideje várom ŐT!
Na de nem szomorkodom!!! :)
gratulálok :)
pici esélye, arra kell gondolni, h ha legközelebb mész már szép petezsákocska lesz :)
Jujj! Sikerült!!! Örülök, hogy összejött :)))
Köszi a bíztatást! :) Ugye?! Múltkor még én mondtam, hogy ne nézegesd a jeleket, és tessék! Ugyanezt csinálom én is! Nekem is feszül a mellem, vagyis már nem annyira :( pedig örültem, mert "mellesleg" elég sz.rul állok :D Nekem nem szurkál a hasam, csak tompán fáj, meg a derekam is, aztán mikor lefekszem elmúlik, majd hamarosan kezdődik minden előről. De szerintem ez akkor is mensi tünet.. azt hiszem.
Szorítok, minden rendben lesz!!!
Eroka,
Na en biztatni foglak, mert nekem most ugy volt, hogy szurkalt a hasam, meg feszult a cicim egeszen a beagyazodas napjaig. Aztan kov nap megszunt minden ilyen erzes -> boges -> masnap megint szurkalt -> megnyugodtam, hogy megis tortenik azert valami -> aztan 2 nappal a hivatalos Tapolcai teszteles elott megint minden megszunt :( akkor vegleg elengedtem a dolgot, h tuti felszivodott vagy ilyenek.
Most azert nagyon ugy tunik h kismama lettem :)
Szoval az is jo ha faj meg az is ha nem :)
Na? megnyugtattalak? hahaha
Sziasztok,
Nekunk ugy nez ki osszejott :)
Egynelore csak annyit tudunk hogy megindult a terhesseg, de marc 1-en kell visszemenni, mert addig meg le is allhat....(csak nem tesz ilyet:)
Borzasztoan orulunk, mert nekunk ez a 2. lombikunk (elso nem itt volt) es nagyon nagy bozodalmunk volt Tapolcaban :)
Mekkora esely van arra, h megall a feljodesben a terhesseg ezen szakasza? - kicsit meglepodtem ezen.
Sziasztok!
Itt vagyok, nem tűntem el, csak a férjem nem engedte, hogy felkeljek :) csak ma egy picit :)
Szóval 3 embriót ültettek vissza 6-7-8 sejtesek! Csak az a baj, hogy nekem már szombat óta fáj a pocim, hol kicsit, hol jobban, aztán elmúlik, majd megint.. csütörtökön esedékes... bár tudom, hogy ilyenkor a ciklust leállítják.. 28-án kedden kell mennünk T-ra, csak az a baj, hogy eddig sose tudtunk úgy elmenni tesztelni, hogy ne jött volna meg előbb. Szóval megint nagyon sanszos :((((
Gondolok Rád és drukkolok!!!
Én most kezdtem a 3.adag clostyt,a 3.inszemináció előtt....
Igen, Valentin napon megszületett a kis Liza, 49cm és 3650 grammal :D este 22.20-kor
Császárral született végül, maga a szülés rossz élmény volt nekem nagyon, próbálom elfelejteni...
csak a baba a lényeg, és minden oké szerencsére, nagyon tündéri, boldogok vagyunk és most persze elég fáradtak is :)))
Köszi az érdeklődést!
Drukkolok nektek!
Majd még jövök...
Csinaltunk egy tesztet, de csk egy nagyon halovany rozsaszin lett. Szoval marad a keddi biztos teszteles Tapolcan. Kivancsi leszek mi lesz :)
Tobbiek hogy allnak? Komolyan ez a varakozas teljesen felorli az embert.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..