Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

5931. berkmo
2012. márc. 3. 19:37

Eroka81!

Bocs, de a másik üziben elfelejtettem megkérdezni, hogy vagy? Remélem minden ok! Megnyugodtál?

5930. berkmo (válaszként erre: 5920. - Eroka81)
2012. márc. 3. 19:36

Szia!

Sajnos még nem szurizok, kicsit késeget a mensim, már vérezgetek, de csak akkor, ha pisilni megyek!:(

Pedig igyekszem! Azért pénteken kértem időpontot hétfőre, délelőtt megyek is! Végülis ha beteg leszek, akkor hétfő pont belefér az első három napba!

Nekem is kell sokat innom és fehérjéket ennem szuri előtt?

5929. Brygey (válaszként erre: 5917. - Lombibébi)
2012. márc. 3. 18:32

Szia!

a leszívással, illetve a túlstimuval kapcsolatosan nekem 38 db petesejtet szívtak le, de szerencsére(ebben az estben) nővérem szintén lombikos volt, így én már leszívás előtti napoktól 5-6 liter folyadékot ittam naponta és halat ettem hallal meg csirkehusíval, így megúsztam a hiperstimut.én mondjuk tuti kiakadtam volna, ha nem tudják visszaültetni a babókat, mert újabb kockázat, ha lefagyasztják felébrednek-e...nem bizti, h mégegyszer ezt kibírtam volna. én nemhogy ülni, de semmit nem bírtam.az autóban a legapróbb gödörre majdnem folytak a könnyeim.de túl vagyunk rajta és ez a lényeg. a sok folyadék az , ami engem túljuttatott ezen.

5928. Kerol72 (válaszként erre: 5927. - Eroka81)
2012. márc. 3. 16:52
Hát szeretnénk.Így hogy most kihagyok egy hónapot,remélem utána egyből engedik a lombikot.
5927. Eroka81 (válaszként erre: 5926. - Kerol72)
2012. márc. 3. 16:48
Tudom mit érzel! Türelem, türelem, türelem! Ha most nem jön össze, akkor egyből belevágtok a lombikba? Azzal nagyobb az esély.
5926. Kerol72 (válaszként erre: 5925. - Eroka81)
2012. márc. 3. 16:46
Nem hiszem.A második inszem után is megjött,csak el kezdett nőni a pocakom,meg sokat feszült,meg szurkált,szóval csak azért teszteltem,mert hallottam már olyanról,hogy valakinek megjött,mégis babát várt.De mint kiderült én sajna nem.Talán majd a következő inszem sikerül.Ha nem,akkor lombik.Még soha nem vágytam ennyire ,hogy babám legyen.
5925. Eroka81 (válaszként erre: 5923. - Kerol72)
2012. márc. 3. 16:24
:( nem lehet, hogy korán teszteltél?
5924. pancsura76 (válaszként erre: 5922. - Kerol72)
2012. márc. 3. 08:16
Nálam is hasonló a helyzet,ha ez a 3.inszem nem sikerül(én még azért bizakodom,a remény hal meg utoljára....)akkor lombikolunk,ne csüggedj!
5923. Kerol72 (válaszként erre: 5921. - Eroka81)
2012. márc. 2. 20:47
Igen ,de negatív lett.úgyhogy tuti a gyogyszer miatt híztam.Hát ez van.:(
5922. Kerol72 (válaszként erre: 5911. - Heni)
2012. márc. 2. 20:45
Nekem azt mondta a főorvos,hogy muszáj megcsinálni a 3.-ik inszemet,és csak utána csinálnak lombikot.Nagy reményt már nem fűzök hozzá,szerintem csak a lombiknál lesz esélyem.
5921. Eroka81
2012. márc. 2. 20:35
Kerol! Teszteltél?
5920. Eroka81
2012. márc. 2. 20:34

Jaffa! Merre vagy? Minden oké?

Heni! Hogy érzed magad?

Berkmo! Már nyomod a szurikat?

5919. Eroka81 (válaszként erre: 5913. - Pancsura76)
2012. márc. 2. 20:32
Köszi szépen! Akkor most Te érted izgulhatunk :)
5918. Eroka81
2012. márc. 2. 20:31

Lombibébi! A csajoknak igaza van! :))) Az én ismerőseim között is volt olyan, aki beülti után hiperstimus lett, be is került a kórházba, no és most már két gyönyörű lánya van! :))

Nekem is nagyon feszült, fájt a petefészkem, pedig nekem csak 7 petesejtet szívtak le. Ráadásul ez sokkal jobban fájt, mint az előző két leszívásom után. Most pl. alig bírtam leülni :) ugye ilyenkor akár többször is bökhetnek.

Liter számra ittam (vagyis próbáltam inni) a szénsavmentes vizet, csirkehusit ettem csirkehusival. Mikor férjem már a negyedik nap kérdezte "mit kérsz ebédre?" mondom "vadast!" "már megiiiint?" :)

Tesztelni legkorábban ET+10 napon érdemes, de még akkor se bizti, hogy mutat valamit. Még várj 1-2 napot!

2012. márc. 2. 15:34
Köszi a válaszokat lányok! inni iszok sokat és nagyon fehérjedúsan táplálkozom.. Ennél többet nem tehetek. Szorítsatok, hogy ne legyen belőle bajom... Egyébként most értem haza Keszthelyről Vásároltam, bankba mentem s aztán lesétáltam a partra és egy padon jó sokáig napoztattam az arcom, annyira gyönyörű az idő. Na a lényeg hogy közbe nem éreztem légszomjat, hál' az égnek és délelőtt, mikor az egész házat végig porszívóztam, meg takarítotam, akkor se éreztem semmit, pedig hajlongtam, gggoltam eleget (persze óvatosan csináltam). Szóval Kedves Csillag80, bízom benne, hogy neked lesz igazad és remélem, hogy most az ismerősöd útját járom én is :-), bár, ha a teszt még nem mutat semmit, akkor nem hiszem hogy annyi hcg lenne bennem ami így megnöveszti a pocim... nem tudom... mindegy, Mégegyszer köszi! És most iszom, iszom, iszom!!
5916. csillag80 (válaszként erre: 5914. - Lombibébi)
2012. márc. 2. 13:36

Több aggodalmadra is válaszolok:

1. 2 napos 4 sejtes tökéletes állapotú

2. Eszterkének igaza van, a teszt túl korai volt

3. 19 sejttel szépen túlstimuztak, amit lehet ellensúlyozni, Eszterke leírta, mi tegyél. Közvetlen ismerősöm tapasztalata (akit mindig túlstimuznak, 32-46 petesejtje van legkisebb gyógyszeradaggal), amikor a lombik után nem folyamatosan lappadt a hasa, hanem lappadt, aztán megint elkezdett nőni-na szerintedmi történt? Terhes volt, a terhesség rontja a hiperstimut. Tehát ha tovább romlik, akkor először is reménykedhetsz, másodszor nyomasd a folyadékot+a fehérjét, mert rossz vége is lehet! és drukkolok Neked is

5915. eszterke76 (válaszként erre: 5914. - Lombibébi)
2012. márc. 2. 12:57
Szia! Korán teszteltél!!!! a kutya mindenit! a hiperstimuláció - miután nálad 19 petesejtet leszívtak - nos igen, fennállhat. Ám, a lényeg: sok-sok szénsavmentes víz, több mint 2 liter, és fehérjedús étel! ez nagyon fontos. a hiperstimuláció 1x felléphet korai szakaszban,és felléphet későiben, azaz leszívás után 8-10 nappal. Különben a hiperstimulációt, most bután hangzik, sokszor "jó" jelnek tekintik, mert ami kiváltja, az a bekövetkezett terhesség által termelt hcg,ami még magasabb progeszteron termelést vált ki,és hiperstimulációs tünetek jelentkezhetnek.Hiperstimuláció súlyosabb esetében előredomborodó , feszes has, légzési nehézség léphet fel,ilyenkor kórházi kezelés válhat szükségessé. DE, most ahogy írtam, bő folyadék, sok fehérje és tessék nem feladni itt a finisben!
2012. márc. 2. 12:42
Sziasztok, köszi mindenkinek a válaszokat. Sajnos ma negatív lett a tesztem, és továbbra sincs se hőemelkedésem, se cicifeszülésem. ma pont egy hete az ET-nek. viszont a hasam nagy és feszes és olyan érzésem van mintha megakarna jönni. Egy ismerősöm az előbb azt mondta, hogy lehet hogy tele vannak apetefészkeim vízzel, lehet hogy hiperstimulációm van.... Az viszont nem csak akkor lehet amikor még szurizzák az embert, vagy közvetlenül a leszívás után???? segítsetek! köszi
2012. márc. 2. 08:11

Sziasztok!Eróka ,szívből gratulálok Neked!

Nekünk tegnap megvolt a 3. inszem,kezdődik a várakozás időszaka!Hosszú 2 hét lesz.....

Üdv. Mindenkinek

2012. márc. 2. 08:02
jaffa13! Tegnap voltatok Tapolcán,ugye? várunk a fejleményekkel:)
5911. heni
2012. márc. 1. 23:15
kerol 72 igen engedték a lombikot
5910. Kerol72
2012. márc. 1. 20:53
heni neked a 2 inszem. után egyből engedték a lombikot?
5909. Kerol72
2012. márc. 1. 20:52
lombibebi üdv.drukkolok neked.
5908. Kerol72 (válaszként erre: 5887. - Brygey)
2012. márc. 1. 20:50
Gondoltam rá,lehet,hogy holnap reggel ellövök egyet.
5907. eszterke76 (válaszként erre: 5903. - Lombibébi)
2012. márc. 1. 19:14
Nos igen,én kevés petesejtet produkálok minduntalan, ám nagyon jól termékenyülnek meg,ha csak egy volt,azt is eltudták vinni 5.napig,blasztociszta stádiumig. a feszülő érzés szerintem teljesen természetes, a nevetés pedig jó:) boldogsághormon termelődik,tudod. Nagyon drukkolok Nektek! Én eü.s vagyok, kérdezz bátran,ha tudok segítek:)a barátnőmnek 3.lombik lett sikeres, ebből lettek Soma és Noel. bár a 2.is sikerült már nekik is, csak sajnos elveszítette a babát. Ja és ugyan ikrekkel volt várandós, tünete nem is volt, csak a pozitív teszt,meg mensiszerű érzés picikét. de egy hányinger,vagy egyéb nem volt az egész várandóssága alatt. Még1x babaragacs és csak+++++++++++++++++++++++++++++.
2012. márc. 1. 17:46

Szió!!!

Ha gondoljátok, ide jöhettek, és ez titkos.

Majd engedem be az embereket, ha időm is több van.

[link]

5905. lombibébi (válaszként erre: 5902. - Eszterke76)
2012. márc. 1. 15:54
Eszterke77! Elfelejtettem az előbb kérdezni,hogy a barátnődnek hányadik próbálkozásra jöttek össze az ikrei? Mert ez egy nagyon jó és reményt adó hír ám! köszönöm, hogy megosztottad velem! szióka
5904. lombibébi (válaszként erre: 5901. - Berkmo)
2012. márc. 1. 15:48
Szia! Én is örülök Nektek és annak, hogy rátaláltam erre a oldalra. Tök jó!! Így érzi az ember, hogy nincs egyedül a bajaival és a félelmeivel. A punkcióról és a beültetésről őszintén és nagyon egyszerűen ennyit üzenek neked: Semmiségek!!! Ne aggódj, nekem igazi felüdülés volt a sok hasi szuri után, hogy ez milyen egyszerű volt. Persze nekem is a szívemben dobogott a szivem mikor becsoszogtam a műtőbe és felfeküdtem, aztán annyit mondott a dr. nő, hogy most kicsit lehet h szédülni fogok az altatótól, de már erre se volt idő, és hamarosan a többiek közt voltam az ébredőben. A beültetés, meg nem is érezhető, még a nőgyógyászati vizsgálat vagy egy hüvelyi uh is kellemetlenebb ennél és kb fél perc az egész aztán kész. Ti hol tartotok kapod már a szuriokat? Hogy bírod? Szióka
5903. lombibébi (válaszként erre: 5902. - Eszterke76)
2012. márc. 1. 15:39
Köszi, Aranyos vagy!!!!! érdekes mnnyire másképp reagál minden ember a gyógyszerekre.. képzeld nekem a második terhességre írt a doki utrogestant még régen és nekem meg az nem volt jó... úgyhogy örültem ennek a gélnek a múltkor nagyon. Sajnálom hogy nálad a petetermelés gondot okoz, bár lehet hogy ez a jobb, vagyis hogy kevés, de az jó minőségű. Nekem 19-et szívtak de 10-et tudtak megterm.ni és csak 2 maradt meg, abból is az egyik csak 48 óra után kezdett osztódni. Volt olyan akinek majdnem 30 at szívtak le és a beüéltetésre csak kettő maradt, úgyhogy ez szerintem nem egy mérvadó tényező. És külömben se verseny ez :-) Kérdeznék valamit: Én tanár vagyok úgyhogy légyszi ne nézz hülyének a kérdésem miatt de ha nagyon nagyot nevet az ember és érzi hogy ott lent középen a méhe táján valami megfeszült az lehet ártalmas? Mert a párom az előbb hazagrott ebédelni majd halál komolyan közölte hogy neki reggel óta fáj a bal oldala, úgyhogy nála tuti megtapadtak, és terhes.... és akkorát nevettem, hogy komolyan meg kellett fognom a hasam. vagy csak azért éreztem feszülőnek, mert napok óta kimélem magam és nagyon elernyedtek ott az izmok? köszi
5902. eszterke76 (válaszként erre: 5897. - Lombibébi)
2012. márc. 1. 13:27
Olvasva soraidat, s a te eddig átélt történéseidet, példaértékű a kitartásod a történtek után! Nekem a méhenkívüli egy sokk volt,sajnos mire műtőasztalra kerültem,a jobb o.i petevezeték megrepedt,és hasűri vérzés lépett fel,így eltávolítani kényszerültek a petevezetéket is. A vetélés nálam is korai időben történt. Nálunk párommal minden ok, nekem korábban volt több hasi műtétem,vakbél,petefészek,és u.bár a méhenkívüli. Utóbbi előtt egy évvel még átjárható volt a petevezetékem...értetlenül álltam minden előtt. a hormonjaim is jók,kivétel , hogy magas az fsh értékem,ami végett még a legnagyobb dózisra is épphogy reagálok,átlak 3-4 petesejtet sikerül nyerni. szerencsére nálunk a megtermékenyülés és osztódás viszont mindig megtörténik,sőt már blasztociszta stádiumig is eltudták .vinni 2x is. Voltunk immuno-genetikán a vetélés végett,minden eredmény jó lett,semmi okát nem lelték,miért történt. a beágyazódás 3 naposaknál a 6.nap történik. Neked két napos volt, b.nőm ugyanúgy rá két hétre volt visszahívva tesztelésre és pozitív lett neki. Bár igaz,ikreket várt...Én mindenképp megvárnám a transzfer utáni 10.napot, sőt,a 12.napot. Nekem a 3 naposnál ET.+10.nap erős pozitív lett, 25-ös érzékenységűvel,de ez nem törvényszerű!a hasfeszülés nem is a crinone gélnek tudható be,bár én 1x használtam mindössze,nekem nem vált be, inkább utrogestanozom, de a crinone gélnél jobban fájt a hasam. szóval nem a crinone gél,hanem a leszívott 19 petesejt végett,hisz gondolj bele,a petefészkek mekkorák ilyenkor. Tudom mennyire nehéz ilyenkor türelmesnek lenni,de muszáj,és muszáj hinni,bízni is. Szép zebracsíkos tesztet Mindenkinek:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook