PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia! Nekem is magas volt, mondjuk nem 9, hanem 3,5-ről indultam, de az immunologus drnő azt mondta, hogy ennyivel nem csinálja meg Gőgös dr a beültetést...Felírta az L-thyroxint 25 mg-mal, aztán a suprefact alatt voltam laborban, de meg mindig 2,6 volt, aztán nekem Gőgös emelt újra 50 MH-rá,hogy beültetésre lecsokkenjen az optimális szintre.
Szerintem kérd ki Tapolcán is az orvos véleményét, mert lehet neked 100 mg-mal kene tolnod most par hétig.
A februàri mensinêl.mert màrciusba beültetês.amire fel van ìrva vki az a beültetès hònapja.
Bàr a fizetősnèl nem vagy felirva
Köszi az infót! Kíváncsi vagyok.
Nagyon remélem hogy szépen felebrednek.
Te hogy vagy?
Sziasztok!
Hátha valaki ért hozzá.ezek a 21.napi eredményeim. Van benne hiba?
Prolaktin 264mIU/l
Ösztradiol 1064.5 pmol /l
Progi 33.47 nmol /l
Megköszönnėm ha valaki segítene benne 😊😘
Hát csajok,ahogy olvasgatlak benneteket... nagyon izgiii ez a kísérletis dolog 😀😀 remélem majd nekem is felajánlják,én most biokémiai kaparáson vagyok,ami annyit jelent hogy 22.-étől szednem kell egy gyógyszert 10 napig,aztán lesz egy jó erős vérzésem. Remélhetőleg azzal kitisztulok a vetélés után. Február közepén megyek vissza dokimhoz,akkor kiderül,hogy mi a helyzet.
Sok sikert minden résztvevőnek! 😊
Az attól is függ, hogy ki köti be 😃
Tibor körültekintőbben csinálja, ami hosszabb is, mert előtte-utána is ad sooldatot. Judit pedig csak a lipidet köti be.
Elég lassúra állítják a csöpögést, úgy emlékszem, hogy 1 palack kb 45-50 perc alatt folyik le. De végülis úgyis feküdni kell utána, kicsit kell csak tovább, mint másoknak.
Ne izgulj rendben lesz minden 🥰
Te is pm alulműködő vagy?
A gyógyit háziorvos emelte nem
én! 🙂
Nekem 3adag infúziót írt fel a doktornő a beultetes napjára. Az kB mennyi idő alatt folyik le?
Kezdek izgulni 😁⛄⛄
Pajzsmirigyeseknek írok: ebben a ciklusban fogigàtlót szedtem. Most hogy letelt ellenőríztettem a tsh- m sajnos elszállt 9! lett. most gyorsan megnöveltem 25 mg-mal a letroxot de hogy fog ez a beültiig lemenni 1-re? úh hogy még csak most kezdem a stimulációt ami szintén bekavar?
kicsit a padlón vagyok, mert ez a helyzet eléggé nehezíti a teherbeesést. Szar az egész.
Tapasztalata valakinek?
8-ra mentünk a tájékoztatóra, az 8.15-kor kezdődött.utàna volt csak a vérvétel plusz pisivizsg. kb. 9-kor. külön helyen veszik a vért, nem a laborban. utána volt még uh vizsgàlat is. majd megint vissza a tájékoztató szobàba időpontot egyeztetni. jó pár óra volt...
Holnap tali! bár én a szurikért megyek.
A menzim 1 napot késett a fogigátló abbahagyása után 4 nappal jött meg. így holnap még csak a 2. napon leszek...
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..