PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Én Aldiban a kasszàknál találtam palacsinta és muffinport 😉 meg műzliszerűséget. marha dràgák de én a löttyöket nem bírom lenyelni 😆 így majd ezeket fogom nyomatni! (ugyanannyi protein van ezekben is 20 g) szóval napi 2 ezekből.
Köszi. Vettem pár kis zacskósat már, hát vannak ízek.😅
A ciklus első napján kell telefonalni és általában a 3.napra hívnak be.
Sziasztok segítsetek lécci elbizonytalanodtam ha márciusi ciklussal kezdenénk a fizetős lombikot március 20 körül lennék beteg mikor telefonáljak és mikor kell menni ultrahangra köszi
Mindig van vizsgàlat :)
Nekem a 2.nâl mèg egy elindult tüszőt is leszîvtak
Egyedül is mehetsz
Eddig semmi mellékhatást nem érzek,a hasam picit puffadt,de ez gondolom normális a hornomoktól..az injekciókhoz kaptam receptet,és egy másik papírt,ezzel adták ki a gyógyszertárban,és itthon adtam be magamnak.
Szuper, köszi. Reméljük akkor hogy a progi nem lesz magas! drukkolok! A szurikat az intézetben kaptad?
Van bármi mellékhatás amit érzel?
Köszi!🙂én 4.étöl kezdtem el a gonalt,napi egyszer,illetve 9.étöl cetrotidot szúrtam,mindkettö tegnap telt le.ma pedig jön az otrivell.eddig háromszor voltam ellenőrzésen,még decemberben volt egy vérvétel,és most hétfőn.Azt mondták,ha a progi magasabb,akkor ki lehet esni a programból,de ez csütörtökön kiderül.
Szia! sok sikert csütörtökre!!!! majd mesélj mindent részletesen! te vagy az én emberem, minden érdekel a kisérleti bigyóról.
Hàny napig szúrod magad, hànyszor naponta és mivel? ilyenek. hànyszor kellett közben menni Tapolcára? tényleg van mindig vérvétel? minden infó jöhet!
A leszivas napjától raersz, mert úgyis megunod. Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor vegyél több ízben kis adagokat, így változatosabban tudod inni őket.
Jaj, persze elfelejtettem. 🤗
Köszi a bíztatást :) Neked pedig kitartást erre a pár napra ;-)
Köszi szépen!
Fagyasztott lesz, úgyhogy a hiperstimulacio kizart. Első alkalommal volt hozzá szerencsém..
Fehérjét a leszívás után kell sokat enni/inni vagy már a stimu alatt is?
Az infuzio miatt ne aggódj, az nem para egyáltalán.
Igyál sok fehérjét, hogy ne kapj hiperstimut!
Sok sikert! 🥰
Menni fog az könnyen,csak engedd majd el az irányításd, ne akard te irànyítani, mindíg azt csinàld amit épp a szülésznő mond. Egy jó szülésznő sokat segít.
Hasfàjás oka egyenlőre ismeretlen, nem nagyon tudjàk hogy egyes babàknàl miért máshol miért nem. Elegetnek emésztőrendszeri éretlenséget hogy még a bèlrendszernek alkalmazkodnia kell, esetleges szopizas közben túl sok levegőnyelés ( nálunk szerintem ez a fő gond) pici babákra jellemző hogy túl mohón esznek esetleg a technikájuk se 100%-os es túl sok levegőt nyelnek közben, aztàn még lehet tejcukor érzèkenység stb... szóval lehet jó sok oka.... de állítólag kinövik olyan kb 3 hónapos korra.
Köszönöm,picit megnyugodtam🙂
Szia!Üdv itt! Ne félj tőle,nem fájdalmas,utána lehet kis görcs,hasfájás,max mensi érzés.Elalszol,felébredsz,megy az infúzió,kb 2 órát feküdtünk utána,ha jól emlékszem,figyelik hogy jól vagy e.Enni-inni vigyél,az jól fog esni,valami cukros ital,tea,pl ,szőlő cukor,csoki,szendvics,bármi! De ne aggódj! Nem vészes dolog! Sok sikert! 🙂
Csak annyit szeretnék mindenkinek,hogy pontosan ma van egy éve,hogy a párom első vizsgálata volt....akkor még semmit nem tudtunk,nem is sejtettük mi-hogy alakul..Volt 2 beültetés ....És 10 napunk van hátra....☃️☃️Szóval...kitartás akik most kezdik!Tudom,hogy milyen nehéz és sok idő,de csakis pozitivan előre! Sok sikert mindenkinek! ❤️
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni,és rögtön kérdezni is,ha lehet.4 sikertelen inszem és egy missed ab után mi is lehetöséget kaptunk a kísérleti lombikra.17.én lesz a leszívás,amitől picit azért félek.Mennyire fájdalmas?Mennyi ideig pihentetek utána?
Szia! Remélem gyorsan elmúlik a pocak fájás korszak...ez mitől lehet?🧐Köszi a tippet! Viszünk csokit! Bár nálunk a nagy adag finom kaja az nem jellemző...mikor bent voltunk 4 nap,láttam érdekes ételeket...Mindig hoztak vacsit otthonról...Ez a különbség....Magyarok...Már csak egy gyors könnyű szülés a kérésem...😂😂😂
😀Köszi! Hát kemények vagyunk ☃️☃️!Én sem hittem....Úgy gondoltam a 36 hetes labor nekünk már nem lesz...de azon is túl vagyunk egy hete🙂A pakkom már készül🙂De mostmár 24.e a terv 😀Persze ezt nem lehet tudni....De örülök,hogy se komplikáció,se kora szülés nem lett☃️☃️!40+5 az nagyon szép! ❤️
Nekem nem mondták, hogy leszivas előtt nem szabad bevenni az asa protectet, így én előtte este bevettem. Az egyik nővér mondta, hogy nem kellett volna. De szerencsére nem lett gond.
Izgulok az infúzió miatt, holnap után beulteteskor kapom az első adagot. 😊
Köszi. Én is úgy gondolom hogy leszívás előtt majd abba kell hagynom.
Szia!
A leszivas előtt lehet abbahagyatjak veled a clexanet, de az is lehet, hogy előző este kb 18-ig meg beadhatod. Az Aspirin protectet hagyatjak abba 4 nappal a leszivas előtt, mert mesélte a doki, hogy egy lány a kórházban kötött ki, mert olyan vérzése lett a beavatkozás alatt, hogy ők nem tudtak elállítani.
Kérdezz rá mindenképp!
Elég rosszkor jött.már 10napja egyébként,szóval remélem mire végre megjön és kell mennem gyakrabban,addigra jobb lesz. 😀
Picky,de jó hallani felőled is!😊 A rossz napok/hetek elmúlnak, ez csak átmeneti állapot! Ez legyen a fejedben,ha rossz napod lenne. Aztán minden napot bearanyoz az a kis Csoda,aki ott szuszog mellettetek!!!😇👶❤😘
Szurkolok Peggy! Minden rendben lesz! Bízz és higgy! Megérzik!❤
Hát nem semmi vagy! Ikrekkel így kibírni!👏👏 Csak gratulálni tudok! Ügyes vagy!😊 Akkor én pont az ellentéted vagyok, én már a 35. héten összepakoltam a kórházi cuccost!😂 biztos,ami biztos alapon!😂 aztán a kis kölök 40+5-ön bújt csak ki!💙
További ajánlott fórumok: