PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Köszönöm szépen! Most stimus lombikunk volt. Még nem volt sosem Fet-em.
Drukkolok, hogy hamar túl legyél rajta! Tapolcára mész orvoshoz?
Már az sem érdekel,ha kaparás lesz,csak már legyen vége!😢 Addig nem tudok túljutni ezen a mélyponton,amíg "ki nem szedik ". Nekünk még nagyon boldog karácsonyunk volt, ( bár ha őszinte akarok lenni,én valamit éreztem a legelejétől,hogy nincs minden rendben),aztán jött a jan. 3.-a és vége lett az álomnak!
De ezen már én sem akarok többet agyalni,valamiért így kellett történnie.
Csak már valamit csináljanak velem,mert ez borzasztó.
Nagyon örülök a 2 kis hómanónak!!⛄⛄ Vigyázz csak rájuk,minden rendben lesz. Rosszra ne gondolj,mert bevonzod ( nálam lehet,hogy azért történt,ami.)
Teljesen megértelek. Nekem anno műtét lett a vége. Karácsony előtt pár nappal. Soha olyan rossz karácsonyom nem volt még, mint akkor volt. Kb élni sem akartam. Voltam párszor pszichológusnál is, hátha segít, de rá kellett jönnöm, hogy ezt magamnak kell megoldanom. Csak az hajtott, hogy menjünk, kezdjük a következőt. Szerencsére nem sokat kellett várnom. Az itthoni nőgyógyász azt mondta, szerinte várjak még. Nem tudtam volna várni.
Nagyon drukkolok nektek!!!
Igen, láttuk a pulzáló kis szívet. Vagyis 2 kis pulzáló szívet is. Nagy meglepetés volt nekünk. Vagyis én szívem mélyén éreztem, hogy megvannak mindketten.
De a doktor Úr azt mondta, hogy még bármi történhet. Akit másodiknak vett észre, nem szabályos a petezsákja. Úgyhogy várunk és bízunk!
Teljes bizonytalanság van bennem! Vasárnap megjött,de sehogy. Egy betéttel elvoltam egész nap. nem volt se görcs,se darabok,szép tiszta piros vér volt,de szinte csak a wc papíron.Tegnap ugyanez,ma 16:00-tól konkrétan meg is állt a vérzésem. Nem tudom mi van! Dokimhoz csütörtökön megyek! A teszt pozitív..bár gondolom amíg ki nem ürül a szervezetemből addig pozitív is lesz. Lesem a google-t,de most nem a barátom. Nem találok semmi ehhez hasonló esetet! Csak nem értem miért nem indult meg mostmár rendesen a vetélés! Várom a görcsöket,a véres darabokat,de semmi...
Ha nem lenne a kisfiunk...összetörtem volna!
Örülök Nektek! ❤Akkor már szívhang is volt?! Várjuk majd a jó híreket!😊
Szia Léna3!
Sajnálom ami veletek történt. Teljesen át tudom érezni. Nálunk a 2. lombiknál lett a 9. héten missed ab. :( Okosat ilyenkor nem lehet írni.
Mi anno amint lehetett, rögtön mentünk. Abból született a kislányunk :).
Jól vagyok, köszönöm. Várom a jövő csütörtököt. Akkor kell következőnek menni. Jó messze van még.
Az áprilisi időpont azt jelenti hogy a februári mensikor telózol és rá 20 napra mész és kezdesz.Akkor kb.áprilisba van a beültetés.
Ezt nekem mindkétszer elmondták a recepción.
Májusi lombiknál a márciusi mensikor telefonálsz
A hiperstimuláció megelőzésére jó a sok folyadékbevitel mellett.
Hiperstimulació: petefészkek megnagyobbodnak, folyadék kerül a hasüregbe ami jobb esetben csak nemi diszkomfort érzetet okoz, rosszabb esetben erős fájdalmat még rosszabb esetben légzési problemàkat mert a túl sok folyadék a hasüregben felnyomja a rekeszizmot. Plusz növeli a trombózis kockàzatàt mert a vér besűrüsödik.
Röviden kb ennyi. Nem törvènyszerű az előfordulása van akinek sok stimuja volt sose tapasztalta van akinek már az elsőnèl lesz, vszínű egyèni hajlam érzèkenysèg függő
Jucus82 jól vagy?!😊
Sokat gondolok Rád,remélem Neked megvan / megvannak a babáid a pocakban!❤
Sziasztok,
egy ideje már olvaslak Titeket, és Veletek örülök, ha pozitív hírek érkeznek, és nagyon sajnálom, ha negatív dolog történik :(
Nekünk májusra van lombik időpontunk, akkor mi sem várjuk a telefont, hogy előrébb hozzák. Bár valószínűleg mi megtartanánk a májusi időpontot. Erre van lehetőségünk, ugye? Köszi a választ előre is!
Nagyon sajnálom Léna és Szandra. Kitartást nektek a nehéz időkben.
Mindenkinek hajrá. Ez az év a miénk lesz.
Nekem azt nem mutatta ki a vizsgálat, mégis ajánlották a 2.nál
Az elsőnél a d vitamint nyomták
Sztem kicsit olyan trendi szagú is, vagy esetleg hallották vmi konferencián.kicsit próba szerencse, de van akinek beválik
Köszi szépen mindenkinek!
A szép téli időjárás talán kedvez a fagyibabaknak is. ⛄❄️😍
Szia!
Én az antifoszfolipid szindróma miatt kapom az Aspirin Protectet és a clexane injekciót.
Amit Szszka irt neked az a magyarázat arra, hogy miért szükséges.
Immunologia vizsgál ez irányban, ha van még időd, akkor a lombik megkezdése előtt szerintem keress fel egy szakorvost.
Leszivas előtt 3-4 nappal abba kell hagyni, mivel vérzést okozhat, utána pedig folytatni.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..