PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sajnos endimetriózissal műtöttek. Csonkolni kellett a petefészkeimet is.
Atyaég ezt a pergoverist nem is hallottam csak gonalról tudok hogyhogy neked ezt kellett?
Sziasztok! Új vagyok a csoportban, jelenleg mi is fizetős lombikon veszünk részt.
Nekem Pergoverist írtak fel. Napi 3 ampulla, es Suprefact. Eddig csak ezek kerültek 420.000,-Ftba.
Vissza néztem a nyári fizetős lombiknál kapott blokkokat. Stimuláció indításkor is fizettünk 100000 Ftot. Most nem mondta Gőgös doki egyszersem, hogy fizetni kell! Meg mikor bejelentkeztunk a recepcion, akkor sem szóltak. Rá kérdezni meg el is felejtettem. Hétfőn fel hívom őket. Lesziváskor 135000, beültetéskor meg 60000ftot fizettünk. Itt van előttem minden blokk.
Suprefact 2*5.5ml kb 20ezer a fizetősnél
Azt hiszem fizetős lombiknàl 50%-os támogatással írják őket.. (nekünk pl a Gonal F 900-as 45 ezer Ft volt)
És a gyógyszerekért mennyit fizettetek? aki már túl van rajta? fizetős és tb is érdekel!
Nekünk is ez van a papíron.
Nekünk azt mondták novemberben, h "akció" van ... 360 helyett 295 a teljes összeg..
Köszi.2korul tudtam velük beszélni. Ma jött meg, szerdán kell mennem, ami a viklus 6.napalja. Gondolom akkor írja fel a többi szurit.nincs késő szerintetek? Úgy olvastam ti hamarabb voltatok.
Köszi,remélem keddig szépen fejlődnek🙂
Köszi, még én se döntöttem el,hogy erdemes e... inkább most arra koncentrálok, hogy sikerüljön a 2.lombikunk és utána már akármi történhet.😊
Köszike, akkor nagyjából így tervezek!Holnap fogy el a fogigátlóm, szerintem nekem hamar meg fog jönni utána mert így is már vérezgetek...
Foggalmam sincs, annyit kértek el...
Miért fizettetek 300-at???
Nekem is 100000 körül rémlett a multkoribol.
Köszi!
Mi leszíváskor 300-at fizettünk, beültetéskor 60ezret fizettünk.
135 ezer van nekem is a papíron.. Nekünk a stimu kezdetén nem kérte el Török doki a 100 ezret, így azt is leszívàskor kell vinnünk Tapolcàra.
Nekem 135000 Ft van felírva
Fizetős lombiknál leszíváskor mennyit kell fizetni? Elfelejtettem rá kérdezni. Köszi!
Sziasztok elmondanátok részletesen mi a különbség a rövid és hosszú protokoll között illetve választható e bármelyik v doki dönt? Köszi
Elviekben jár egy fèl év védett időszak annak aki lombikprogramban vesz részt. Ha írasban benyújtod a főnöködnek akkor fél évig nem rúghat ki.
Persze azt nem tudom hogy érdees-e, lehet az ilyen főnököt és munkahelyet akkor hagyni kell, elengedni és nézni egy jobbat ( ha van rá lehetőség) ahol nem ekkora kretén a főnök. ( Bocsànat de az ilyen alakokon mindíg nagyon felhúzom magam)
Köszi a tapasztalatokat! Kiváncsi vagyok, nálam hogy lesz majd!
Superfact-eskü nem, és mást sem kaptam!
Ha úgy lesz mint nálam (márpedig elég valószínű) akkor menzi 4.napjàn kezded te is a gonalt és onnan a 6. napon kell menned majd Tapolcára megint. szóval mikor jönne meg neked? meddig szeded a tabit?
Én leszívàs után másnap dolgoztam, nekrm jót tett a mozgás ( de mindenkinél mas) beültetés utàn itthon voltam a tesztig, teszt után viszont visszamentem dolgozni a 32.hétig.( ezt viszont mindenki maga tudja és mindenkinek magànak kell eldönteni)
Nekem szerdán volt leszívás, nem is számítottam én arra hogy az fájdalommal jár,mert csak az altatáson paráztam ,hogy azt hogy élem én túl...emiatt már csütörtök,péntek,vasárnap dolgoztam(pedig voltak fájdalmaim).Hétfőn volt a beültetés és utána csütörtökön mentem először dolgozni,mert muszáj volt, decemberben kereskedelemben nem szabad "gyengélkedni". Most már előre szóltam ,hogy februárban a beültetés után 2 hetet otthon szeretnék maradni,...hát most meg ki akar rúgni a főnököm emiatt, szóval ez totálisan helyfüggő!!!
A tegnapi nap nagyon kemény volt, 2kor végeztünk...😓🤯😱
Nekem 2 hét múlva kell nézetni a pajzsmorigyhormonolat újra, addig 50mikrogrammot szedek a letroxból.
Totálisan azt hittem hogy a rövidprotokol alatt is adnak suprefactot.😬 Mást nem kaptál?
Kiváncsi vagyok mikorra hívnak majd vissza, mert összevissza kell cserélgetnem a napjaimat.
Doresz! Gratula! Nagyon szép létszámot sikerült összehoznod! 😊
Nekem hétfőn volt leszivas, csütörtökön beülti. Szerdán Bp-re akartam menni ceges ügyben, de nem voltam jól, így nem mentem sehova. Beülti után megvartuk a tesztet, addig táppénz. Utána visszamentem dolgozni, de Gőgös doki nem akarta, úgyhogy újra kiírtak. A háziorvos engedett volna, a ceges doki nem. Végül úgy döntöttünk nem megyek. De vannak itt teljesen ellentétes példák is. Tuti tanács nincs, meglátod úgyis hogy érzed magadat ☺️
Ne aggódj! Tilos! Agy kikapcs! Szigorúan! Az infúziótól lehetett este a kis valami?Minden rendben lesz! Pihi,séta,friss levegő,film,könyv,sok víz,meg ami jól esik....☃️☃️🙂🙂
Azok akik már túl vannak: mi a tapasztalat leszívás után és beülti után mikor vagytok jól annyira hogy menjetek munkàba?
jujj de jó gratulàlok! remélem jól leszel mihamarabb!!!! beülti mikor lesz?
További ajánlott fórumok: