PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia!Ebarbi nekem január 17-én lesz a kezdés. Szintén fog.gátlós. már csak 2 szem!! kb a 16. napig barnáztam vegig, de ma is újra minimálisat(inkább sárga) és nagyon erdekes de középidőig éreztem még a peteérést is egyik olalon (bár szerintem ez lehetetlen...).
Nekem is kisérleti progi, úh. sokszor fogunk találkozni!
Régen amikor idekerültem vki irta h.az egyik kisérleti program része volt ez a karcolásos eljárás
Biztos van aki megfinanszírozta, mert a róbert károly mag@nklinika volt ahol jártak
És a pasi pulcsiba volt, minden zöld volt még így sztem a felvétel pár hónapos, ígysztem nagyjából végezhettek is vele igy valószínű tudj@k mi van már....
De azt is elmondták h.40 felett 2-3% az esély
Tehát itt van aki olyan helyzetbe van mintha a lottóötöst nyerte volna meg :)
A betegségekhez az endometriózis a petefészekrákot, mellrákot vették fel
Deszupi! Hajrá tüszőcskék! :)
Nálam elvileg 25-én kezdődik az újabb stimu (rövid protokoll) , kaptam előtte fogigátlót ( novynette ) és minden nap van tőle valami vérzésem...remélem nem lesz baj belőle. Tapasztalt valaki hasonlót?
Igen, Budapest, Fülöp doktor, őt is mutatták a vlogban. Csak erdekessegkent írtam, eddig erről nem hallottam. 2016os cikkeket olvastam róla, Tapolcan még nem alkalmazzák ezt gondolom.
Még nem tudni, mikor lesz a fet, hétfőn megyünk ultrahangra, akkor biztosan megmondjak. Most az estrofem tablettát szedem. Köszi az érdeklődést! ⛄⛄
Nem tudom, hallottátok-e Pataki Zita történetét, aki 9.re is belevág a lombikba. Én ma néztem a videójukat, amiben méhnyálkahártya karcolást is végeztek nála. Utána olvastam: "A kutatók szerint a "karcolásos módszer" mesterségesen gyulladást idéz elő a méh falán, ami új sejtek képződéséhez és egyenlőtlenebb felülethez vezet, megváltoztatja a nyálkahártyát, és ezzel elősegíti a beültetett embriók beágyazódását."
Eddig nem hallottam erről a beavatkozásról, gondolom Tapolcán nem csinálnak ilyet.
Szia
Jelentkezz a Domány Sándor klubba,ott tudhatsz meg pár dolgot kaposvárrol!
Sziasztok!
Elösször is részvétem azoknak aikinek nem sikerült és elvesztették a babót/vagy babókat.És gratulálok a szerencséseknek akiknek sikerült.
Most jelentkeztünk a következő lombikra..(2016.-ban sikerült az első és itt szuszog a 17hónapos kis hercegnőnk).Most szeretnénk kistesót,de a hatalmas várólista miatt Kaposvárt ajánlották.Január végére kaptunk időpontot konzultációra..
Addig elkezdem a felkészítést ahogy először is..vitaminok,méhpempő,méregtelenítés.Tud esetleg valaki valami plussz infót adni mit szedjek még?
Vagy esetleg a Kaposvári központról valami infót?
A Kaposvári fórum régóta halott sajnos.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Sikeres évet kívánok mindenkinek.
Köszi az infókat, tavaly nekünk sem mondtak semmi ilyesmit.
Jucus82, halk gratula, reméljük, hogy minden rendben megy tovább.
Léna3, sajnálom, talán a természet megoldja maga a dolgokat, reméljük hogy minél előbb. Kitartás!
Jaaj ne haragudj,azt hittem nektek is fagyibabáitok voltak! Nem tudom miért!
Köszönöm! Igen,Tapolcára,Török doki volt anno is az orvosom és most is őt kértem. Mi májusban megyünk stimus lombikra,nincs több fagyibabánk.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..