PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
😂😂😂😂 Hát azt hiszem egyenlőre tènyleg én, de remèlem majd utolérsz 😂 Hàl Isten lassan letelik a szülès utàni 6 hét is ( még egy hét azaz màr csak 7 db szuri) màr elég kesz, terhesség alatt vègig meg még ez a 6 hét.
Hàt nem tudok èn se jobbat tanàcsolni, esetleg fèrjemet kölcsönadni ...😂 amíg magamnak hasba szúrtam ( első 18-20 hét) addig én is kèk-zöld voltam, miutàn férjem átvette és ment popsiba vagy felkar hátsó részèbe, azóta nincsenek tőle kék-zöld foltjaim.
De igen jól írod, légteleníteni nem szabad, úgy ahogy van be kell adni ée kész
Köszi szépen a választ!
Mi is váltogatva adjuk.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy az van a tájékoztatón, h a levegőt ne távolítsuk el a fecskendőbol. De a levegőt nem szabad benyomni, ugye?
Nem kell megijedni, lassan felszívódik majd. Nekem akkor volt legnagyobb véraláfutásom mikor az egyik ismerősünk adta be, aki orvos mellett asszisztens. 😂
Végül az lett a taktikánk, hogy minden nap változtatjuk az oldalt, a köldöktől kb 2 cm sugarú körben nem szúrunk, a legjobb a köldök mellett és kicsit alatta, ezenkívül nagyon lassan nyomjátok be, kb 60 fokos szögben. Talán ennyi ☺️
Picky te tudsz meg valamit hozzátenni? Végülis te vagy itt a clexane rekorder 😃
Hű de izgis, minden mai sikerhez gratula! holnapiaknak sok sikert!!! hogy vagytok, izgultok? mennyire bírhatók az utolsó napok testileg/lelkileg?
Leszívás után dolgoztok majd beültiig?
Verus, megint kérdéssel zavarlak, bocsi..
A tegnap esti Clexane után ma reggel hatalmas véraláfutásra, szinte vérömlenyre ébredtem. Ez normális? Egyik vérhígítós ismerősöm szerint igen, neki is sokszor volt ilyen. Kicsit megijedtem, de nem akarok mindennel a háziorvoshoz rohanni, ezért kérdezlek téged, te már egy ideje szúrod.
Köszi a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..