PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Azta, ez érdekes! ⛄
Én egy előadáson hallottam egyszer egy pszichológustol, hogy fetbol született gyerkőcök rajzait vizsgálták és feltűnően sokszor abrazoltak havas tájat és jegkunyhókat. ❄️⛄❄️
Ezt tessék gyorsan elfelejteni! Pont megnyugtatásnak szántam, hogy ezt mindenkinek elmondja az elején!!!! Annó nekünk is ugyanezt mondta!
Tessék csak a szépre jóra pozitívra koncentrálni!
Síelés es szánkózás lesz a kedvenc sportjuk ,😉😀
Szuper jó hír!!!! Halk gratuláció! 😀😍Nálatok voltak a 3 éves fagyibabák ugye?
Török dokinàl voltatok? Ő mindíg ilyen óvatos ( gondolom sok mident làtott már).
Jövőhéten várjuk a tovàbbi jó híreket! 😀
Előkerestem a stimus papíromat.Igen jól emlekeztem az első stimulációs szurival egyidőben lett 0,25 re csökketve a Suprafact addig 0,5 ment. De én Tapolcára jàrtam. Szerintem tuti ami tuti hívd fel őket jövőhéten. Hidd el nem te vagy az első és az utolsó aki a sok infó között esetleg vmire nem emlékszik pontosan.... recepció tuti tud segíteni.
Mi általàban így voltunk , férjemmel 2en figyelmesen végighallgattuk a dokit úgy éreztük hogy mindent értettünk hogy mit mikor hogyan, aztàn hazafelé tartva a kocsiban màr kezdtünk összezavarodni, és a vége mindíg az lett hogy hívtuk a tapolcai recepciót hogy ne haragudjanak de hogy is van,jól emlekszünk 😂😀?,ezt ekkor azt akkor😂😀???? Meg persze jöttem a fórumra kérdezni 😂
Penny!Adtak neked is progipótlót?
Én kaptam, azt írja a papírja h reggel kellene felhelyezni, de én eddig este csináltam. Térjek át reggelre?
Jó reggelt lányok! Remélem mindenki jól aludt és csupa pozitív jó gondolattal ébredt!
Talán aktuális , és témába vágó most a kérdésem: ti hogy terelitek el a figyelmeteket? Hogyan relaxáltok, kapcsoltok ki?
Ma én telefonáltam, de hétfőn biztos, hogy a férjem fog, nekem nem fog menni... szombaton leszek csak szabadnapos, akkor majd relaxálok egyet, azon kívül pedig a munkámba temetkezem...
Bízok a pöttyeimben, már most szeretem őket...
Ez a beültetés előtti nagy séta nekem is a terveim között szerepel, a vérkeringést nagyon jól felspanolja. :)
Ne aggòdj, ne idegeskedj, az nem tesz jòt neked.Bìzz a kicsikben ès bìzzàl magadban is lègy szìves.Minden rendben lesz.Most jobban vagyok, mert van mèg egy halvàny remèny :) Csinàltak ugyanis gyorsan egy inszemet, ha szerencsènk van ès a petesejt mèg ott kòborol valahol, akkor akàr talàlkozhatnak is a kis ùszòkkal...
Velem mindig törtènik valami, hihetetlen 😊.Addig megyünk, amig van petesejtem, de lehet tovàbb is...❤
Szurkolunk nagyon! 20.-a mindjárt itt van!,
Kislányodnak gyors gyógyulást kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..