PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Nekem sose jött meg a huvelygel mellett.
Bízni kell egészen a teszt napjáig.
Megjött hajnalban, hétfőn hívom Tapolcát.
Csajok, egy ismim azt mondta, hogy ő könnyen stimulálható volt, tb-s lombikkal és így is 170 e ft-ba kerültek a gyógyszerek. Létezik?
Másik ügye jó fél év a várólista, ha nem sikerül az első, akkor usmét fél év várakozás? Ha mondjuk nem maradt fagyi baba?
Nekem sosem jött meg progi mellett, pedig 2 babóm is elment. Illetve volt egy kémiai terhességem, ott se, csak progi után 3-4 nappal. Illetve amikor inszem volt, akkor se.
De ez én vagyok :)
Verus, köszi szépen! Szerintem mindent elmondtatok Pickyvel! Hétfőn hívom is a pesti rendelőt, az közelebb lenne, mint Pécs.
Az endo vilagnapon tavaly is voltam, pont a leszivas előtti napon. Most is megyek a győrire, és talán a férjem is tud csatlakozni.
Köszi mindent!
Peggy!
Ma délután voltam egy rendezvényen, az endometriozis világnap alkalmából, mert egyik barátnőm tartott előadást. Ti Győr környéken laktok? Ez országos rendezvény és március 6-an lesz Győrben a rendezvény. Nézz utána, mert neked most érdemes lenne elmenned.
Pécsen a Da Vinci maganklinikan rendel Koppan prof.
Meg annyit, hogy a sok rossz mellett jó, hogy Tapolcán észrevették az endot, mert unokatesomnak a Bp-i Kaaliban nem és úgy bedurrant az endoja a hormonkezeléstol, hogy utána Koppan egy 6 órás kb életmentő műtétet hajtott végre rajta...10 napig volt az intenzíven Pécsett a klinikán.
Illetve, ha őt keresed fel, akkor attól is megkimeled magadat, hogy előtte sok másik orvos megvizsgaljon és senki ne tudjon normális diagnózist felállítani. A többit elmondom privatban, nem akarom offolni a fórumot 🤗
Laparo.hu talàlsz egy kérdőívet
Ha gyanakszol akkor töltsd ki
Hàt lehet több tünte. Az egyik leggyakoribb a bazi erős menstruàciós fájdalom, amit mondjuk 2 fájdalomcsillapító se mulaszt el és az ember csak magzatpózba görnyedve ágyban fekve tud létezni ( nem, a nagyon erős menstruációs fájdalom nem normàlis, sajnos sok nőgyógyász elhiteti a nőkkel hogy az teljesen normàlis és bele kell törődni) Akkor gyakori a közèpidős ( ovulàció környeki) erős hasi fájdalom. Ha olyan terület érintett akkor menzesz alatt fájdalmas vizelet/vagy székletürítés. Súlyos esetben véres vizelet/szèkletürítés.
Fàjdalmas együttlét.
Sok tünete lehet, érintett területtől függ.
Szia. Sajnálom.A munkáltató ha jól értem tud a baba projektről.Én úgy tudom aki meddőségi kezelésben veszt részt védett, mint aki terhes és nem rúghatnak ki.
Én anno bejelentettem a HR-en és ők mondták, hogy védett vagyok a kezelés miatt. Esetleg ennek járj utána. Már ha ezek után még szeretnél ott dolgozni.
Nem jől îrtad :)
Most lennèl.
Itt ők irànyîtanak.Majd ha hètfőn az uh-n ùgy làtjâk akkor kapsz Ovitrellet ès pàr nap mùlva leszîvjàk.
Vagx a szexre gondolsz?
Ma ès holnap belefèr.Szerda előtt nem lesz leszîvàsod, de inkàbb csüt., pèntek
😡😡😡 pfúú.... na nàlam itt szokott szakadni a cérna mikor ilyet olvasok/hallok.Undorító! Hàt bekaphatjàk! Ne is foglalkozz vele!
Ezt vedd jelnek hogy ne pazarold ott tovàbb a drága idődet ilyen " team-ben", ennèl jobb melóhelyet érdemelsz! És találsz is majd, úgy 3 és fél év múlva, miutàn lejárt a GYES 😉
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..