PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Én úgy tudom mindenhol levonódik. Győrben, Pesten biztosan.
Tudjátok az a durva, hogy máshol nem vonodik le a 5-ből a Fet. Mivel az még az előző stimulációból maradt. Azért ez fura, hogy az intézetek ezt maguk döntik el.
Mi oep-sre kèrtük a FET-et,tegnap lett volna a beülti,de sajnos nem ébredtek fel. Padlón vagyok!😟 novemberi várólistások vagyunk. Van esély,hogy előrébb kerülünk?
Pont ugyan ezt akartam irni 😊 de egyébként jo lehet később tesora is az OEP-s. En fet -re nem "pazarolnèk" el 1 tb -s alapot.
Igen, az ötbe a fet is beleszamít. Viszont jobban "megeri" a stimusra tartogatni az oepes lehetőséget, mert a fet jóval olcsóbb. De kívánom hogy ne legyen szükség más OEP próbálkozásra!
Az jó ha megmarad az időpont. Annyit mondott még hogy ugye akkor az 5bol levonodik.
Ha oepre kéred, akkor is megmarad az októberi időpontod. Nekünk is így volt, januárban ugyanígy felajanlotta az oepest, elfogadtuk, de ettől függetlenül az áprilisi tb időpontunk is megmaradt, amit tavaly januárban kaptunk.
De arra, csak most ha OEPre kérem akkor megint a lista végére kerülök ?
Nem tudom, aki velem volt fiatal ès normàl ciklussal nem kellett neki csak 5 db clostybegitet.Bàr eszembe jutott h.nekem inszeminàciò volt.
Nekem is volt hogy csak fele fogyott el, gyorsan nőtt a pete ès adtàk 10.napon a repesztőt
De akkor megoldòdott a dolgod
Nem arra gondolt esetleg,hogy a Fet fizetős ,vagy OEP-s?
Igen 100at mondta. azért furcsállom hogy mondta az OEPt mert elvileg októberre vagyunk feliratkozva. Holnap kell kezdenem szedni, ma megjött szerencsére 😀 de ha kedden mentem volna akkor már késő lett volna.
Jól tetted, hogy elmentel. 3.napon kell kezdeni neked is, igaz?
Fizetőson 100ezer.
Sziasztok csajok. Voltam ma Tapolcán.hat rengetegen voltak, 50.nek írtak fel, T.doki egyedül volt. Szerencsére nem kellett kívánom a sort,megkaptam a receptet az estrofemről,12.napnkell ultrahangra mennem. Viszont mondták hogy gondolkodnunk el hogy OEP re akarunk vagy fizetősre.
Min múlik hogy kell e gyógyszert szedni?
5.napon se lesz baj, elindul a ciklusod îgy is ùgy is.Van aki gyògyszert se szed
Vagy max elmész telefon nélkül,biztos felirjak.
Nekem amikor egyből mentünk az egyik sikertelen fet után a másikra, nem is kellett elmennem a mensikor, hanem a negatív tesztnel megkaptam a receptet és az instrukciót, miszerint ciklus 3.napjan kezdjem.
Köszi. Most beparáztam 😆 reggel megpróbálom hívni őket aztán meg délig odaérek. Csak tartok tőle nem fogják délelőtt felvenni... 😣
Igen, emlékszem hogy te is nála voltál. Meg többen is innen a fórumról. Jövő pénteken megyek hozzá a pesti rendelesre.
Tudod, én is jártam Nála, nagyon szimpi, minden elmond és mutat is, mi micsoda, mit kell látni. Mikor mész?
Nem tudom ilyenkor mi a teendő, de én mindig a 3.napon kezdtem szedni az estrofem tablettát. Szerintem hívd fel őket!
Csajok ha nem jön meg csak pénteken, akkor csak az 5. ciklus nap tudok menni Tapolcára. FETre megyünk, Cs. doki azt mondta hogy ha megjön akkor menjek. Van jelentősége? Ugye nem fogják ezért elhalsztani a beültetést?
Jaj bocsi nem ma mentünk ☺️ A napokban jön meg majd akkor. Bocsi bocsi
Szia. Megtudtál valamit ?Írtad,hogy megkérdezed hol járnak. :)
Remélem nekünk ez bevalik majd, Pécs nagyon messze lenne, megprobaljuk Győrt. De előtte megyek Koppan drhoz, kíváncsi vagyok mit javasol.
Úgy értem, van amit Tapolca csinál és kér, van amit Győr csinál és kér, stb. Mindenhová más vizsgálatok kellenek, más gyógyszereket alkalmaznak, más ütemben. Így értettem, hogy pl Tapolca az A verzóval dolgozik, Győr a B-vel, Pécs a C-vel, stb.
Azért szerencsére nem egy protokoll létezik.
Az a gáz, hogy minden ilyen helyen futószalag van. A protokol pedig 1. Szóval mindenkinél mindig úgyan azt csinálják. Én Pécsről hallottam még sok jót egyébként.
Győrben dolgozunk, az ismerőseim között mindenkinek sikerült, aki ide járt. Sokkal alaposabbak, több vizsgálat van, remélem nekünk bevalik.
Azt én is hallottam, hogy nem valami kedvesek,de azt hiszem felverteztuk már magunkat annyira, hogy ez nem jelent akadályt, ha sikerrel járunk.
Nekem van ismerősöm aki Győrből jött Tapolcàra.
Èn is azt nehezmènyezem, hogy ugyanazt csinàljàk.De Győrbe is, csak egy màsik mòdszert nyomnak.
Ès nehezebb bejutni, kontrollokèrt is fizetni kell, ès àllîtòlag kevèsbè embersègesek.
De ha tàvolsâgra nem màs akkor, persze megèrhet egy pròbàt Győr
Köszi, Győrben szeretnénk folytatni.
Eni, nekem abból lett elegem, hogy az 5 beultetesnel semmit sem változtattak, nem próbáltak semmi más megoldást keresni, csak futószalagon nyomattak ugyanazt.
További ajánlott fórumok: