PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Előre is elnézést kérek a kérdésemért, de van az oldalon olyan, aki crinone gélt használ(t)???
A felesleg távozni fog?amit tudok eltávolítok, de mindet nem tudom....:(
Igen.ha novemberre van időpontod akkor szept.15 ès okt.15 közötti mensikor kell telòzni.
Mert 20 napon mêsz ès akkor kezdődik
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Fetnél megkérdezik, hogy az Oepest választjuk-e vagy a fizetőst?
Vagy nekünk kell mondani melyiket akarjuk?
Ebben az esetben mindenképp a 14-15. napon történik a beültetés 3 napos embriokkal vagy a ciklus hossza is befolyásolja ezt (nekem kb 30-31 napos a ciklusom)?
Köszi
Ttittike, szurkolok, hogy felebredjenek! Majd jelentkezz!
A varolistat nem befolyásolja a fet.
Sziasztok!
Van esetleg itt valaki Szhelyi aki elhozna nekem valamit a pri-ből?
Írnèk egy megbízást ami alapján odaadják, már lebeszéltem.
Nagy segítség lenne, köszönöm.
Sziasztok csajok!
Ma voltam Tapolcán. Tobábbra sincs konrkét válasz hol tart a várólista, viszont azt mondta G.doktor hogy OEPre csináljuk a FETet, nem kell megint majd feliratkozni a várólistára.
Utrot kaptam most, nem crinonet, 8mm a nyálkahártya, pénteken beülti. Remélem mind a kettő felébred :)
Szia Hajni83!
Én is emiatt estem ki, nekem is magasabb volt a proveszteron szintem, mint az előírt!leszívás napján közölték!
Igen,sikerült :)!2 babát kértünk vissza, de csak 1 maradt velünk!
Èn elmentem dokihoz a kisvàrosban akihez règen jàrtam.
Azèrt maszekba mert vittem a kis papîromat amit kinyomtattam.
A râkszűrèst megcsinàlta magânba ès mondta h.a többit sztk-ra, amit meg tud csinâlni.
Az amh ès mèg azt hiszem vmelyik hüvelyi nem lett meg mert engedèly kellett volna szhelyről ès mondtam hagyjuk
Szòval ment ez ingyenbe is hamar 1-1,5 hó alatt meglett.
Pàromnsk semmit nem csinâltattunk mert felmenni szhelyre maszekba 20-25 ezer, akkor menjen Tapolcân mint az első kettőnèl ès akkor tuti megvolt időben
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..