PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Fet napjától emelik az Estrofem adagját, én napi 3x2t szedtem.
(Tavaly az első beültetésem Nagypéntekre esett, lehet idén se tartanak aznap szünetet - legalábbis beültetésben.)
Szia!
Nekem a 3napos fagyikat ciklus 14.-15. napján ültették vissza.
Vigyetek minden vizsgálati eredményt. Feltesznek pár kérdést megvizsgálnak adnak a párodnak időpontot andrologiai vizsgálatra. Ha neked hiányzik vagy régi valamelyik vizsgálati eredmény, akkor újat kérnek. Nekünk is ez a problema, az első konzultáció novemberben volt, február elején volt a beültetésem, nekem közbe jöttek az ünnepek is.
Az elejétől a végéig ezt hogy érted ? Maga a lombik vagy az első konzultáció?
És ha meg van minden papír a konzultáciora vagy ha valamelyiket addig ra nem sikerült összehozni akkor hogyan tovább? Mikor kell menni legközelebb?
Amikor kérem az időpontot akkor már páromat is nézik aznap vagy neki külön kell kérni andrologiara?
Sziasztok!
Véleményetekre lennék kiváncsi azzal kapcsolatban, hogy Fet előtt érdemes-e az inofolicot inni?
Köszi
Sziasztok. Új vagyok itt a fórumon és a témába is. Segítséget szeretnék kérni inszeminaciok nem sikerültek így az orvosom tovább küldött Tapolcai meddőségi központba.
Ma hívtam őket első idopontert de azt mondták hogy mensi első napján telefonaljak és adnak idopontot. Párommal vannak a gondok kevés és lassú fickok.
Első alkalommal mit kell vinni? Hogy zajlik az egész elejétől a végéig? Érdemes elotte vizsgálatokat elvégezni vagy rá érünk a konzultáció utan? Köszönettel
Teljesen időben vagytok nyugi!
Férjednek a vizsgàlatot a tsh értèk miatt írod ugye? Mennyi is volt az érték? Ha a lombik miatt nem is, de saját maga miatt azert lehet jobb lenne egy endokrinológussal beszèlni, mert lehet hogy amit ő nem gondol panasznak az mégiscsak tünet egy pajzsmirigy problémának. Dehàt férfi, úgyhogy gondolom nem szívesen megy orvoshoz 😀
Elértem Tapolcát. Férjnek nem kell menni vizsgálatra, mivel nincsenek panaszai.
Ha nekem meg van a vv eredménye, akkor kell csörögnöm és kapunk időpontot konzira. Tehát kb 3 hét múlva megyünk a peteérésemtől függően, ami valamikor jövő hétren várható.
Mondjuk elkésve nem vagyunk, mivel azért a november odébb van, még akkor is ha 2 hónappal előrébb van a várólista, mert az is szeptember. Kísérleti programba a korunk miatt(37,40) és mivel már van 1 gyerkőc nem hiszem, hogy beleférünk.
Szia! Vizelet teszt van csak. Nekem utoljára 5naposokkal beultetes után 9 nappal kellett mennem tesztelni,érdekes, hogy neked ennyit várnak vele, mert tapasztalataim szerint mindig hamar visszarendeltek.
Nekem amúgy egyszer azt mondtak, amikor kérdeztem miért nincs vérvétel, hogy csak akkor csinálnak vérvételt, ha a pisi teszt és az ultrahang nem ugyanazt mutatja.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..