PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ebarbi,Dorcus915,Jucc31 nektek nagy gratula!Jó ilyen híreket olvasni.Minden jót nektek.
Előbb nem bírtam. Lelkileg nehéz volt nekivágni.
Az a baj hogy nem mondanak pontos hònapot, csak sumâkolnak
Pedig èn is begyűjtöttem az összes eredmènyemet
De jó, örülök neki:) Ilyen picike és mindene pontosan kivehető?
Remélem nálunk is minden rendben lesz!
Nekem majd 6-án kell menni legközelebb. A mostani méret 2,24 cm❤️ már látszik keze lába.
Azt mondta a doki minden olyan amilyennek lenni kell.
Nem értem hogy akkor most miért nem ugyanakkor kell mennünk ha mindig együtt voltunk... 🤨
Azta... 😍 Hát csak nagyon vigyázzatok magatokra 😁 és jó egészséget mindegyikőtöknek🤗
Szia, nem sajnos, mert rengtegen voltak csütörtökön, több órás várakozást mondtak, így csak a receptet kértük el. Hétfőn megyek ultrahangra, akkor rákérdezek, ha valaki nem deríti ki korábban :)
Minden rendben volt nálunk, elbúcsúzhattunk az intézettől. A kicsi ülőmagassága már majdnem 7cm és nagyon cukorborsó.😍
Szia!
Nekem csütörtökön kell mennem, de eddig mindig együtt mentünk, úh fogalmam sincs, hogy most miért tér el a vizsgálat dátuma!
Neked mit mondtak?
Szia. Azóta sikerült megtudni melyik hónapot hívják, hogy áll a lista??🙂
Ebarbi, Jucc31!
Mi volt ma a vizsgálaton?
Remélem minden rendben☺️
Azt mondják mindegy, hogy pl 5honapig vagy 5evig vannak fagyasztva, nem számít. Nekünk mind a 12 felebredt, mégse maradt velünk egy sem.
Nekem 2 hònapig voltak fagyasztva ès a 3-bòl semmi.
Ez nem attòl függ mennyi ideig fagyasztjàk.A petesejt ès a sperma minősègètől.
38 èvesen 3 fagyi volt 41 èvesen semmi.
Utàna olvastam, hogy 40 èvesen s fagyasztott embriò ès annak èbredèse egyenlő a lottò ötössel.
De ezt senki nem mondta ott el....persze akkor is fagyasztattam volna ha tudom
Azt még megkérdezhetem, hogy ti miért nem mentetek előbb a fagyibabákért? Tudom, hogy 4 hónap nem sok, nekünk most volt stimu múlt hónapban, de már mehetünk is értük, ha akarunk, a most megjövő menzimnél.
Akkor most én is beparáztam! Nem tudom ez mitől függ egyébként,hogy az 5 napos nem éled fel. Hisz elmentek kint 5 napig,akkor az ember azt gondolná, hogy nem lesz velük semmi baj! Én már bele gondolok a háttérbe rosszabb dolgokat is, de ezt itt nem részletezném. Hát akkor csak pihizz, kapcsolj ki, aztán újult erővel újra vágjatok bele. 😊
Köszi. Próbálok kicsit pihizni, az újabb nekifutás előtt. Lelkileg nagyon nehéz, nem számítottunk erre.Jó nagy koppanás volt.Még csak 4 hónapja voltak lefagyasztva.2 db 5 napos fagyibabánk volt.
Gondolom,mert kértük a visszaültetést. Most már úgyis mindegy. Nem tudom érdemes-e most visszamenni és beszélni a Törökkel a továbbiakról,vagy várjuk meg a novembert. Hátha ajánlana vmi más alternatívát.
Én ezt nem értem...Ha 5 éve nem kértétek a tárolást ( amiről gondolom van papír is), miért kell visszamennőleg fizetni? 🤔
😮😮😮 az szép! Lehet hogy meggondoltam volna a helyetekben, hogy kifizetitek-e azt a 150ezret, mert a 8 év szerintem már nagyon kétesélyes. De hát persze,bíztatok bennük, meg hát ha mégis megvannak egy próbát megér. Sajnálom!
3 naposak. 8 évvel ezelőtt fagyasztották le őket,5 éve nem kértük tovább a tárolást,most úgy döntöttünk,szeretnénk kistesót. Erre kiderül,hogy nem semmisítették meg őket. 150 ezer a tárolás visszamenőleg,és mehet a beülti. Csak éppen nem ébredtek fel.
Nálunk én vagyok a baj. Mindkét petevezetékem el van záródva.
Bedinus3,SZE35 sajnálom!
Hány naposak nem ébredtek fel?
Furi, mert nekünk a 2,5 éve lefagyasztott babáink felébredtek mind a ketten. ( az más kérdés h terhes is lettem belőle,csak elvetéltem). Nekünk most 3 db 5 napos van lefagyasztva, lassan beülti nekünk is.
Ha nem volt beültetes akkor nem vonjàk!
Köszi! Fogalmam nincs,kedden telefonálok,és rákérdezek. Remélem nem vonják le. Úgy tb-s,hogy olyan gyógyszer is került a papíromra,amit nem is kellett szednem,csak a Tanárúr azt momfta,h íhy fizet a tb. De ha nem volt beülti,akkor mire fizet?
Nem,csak annyit,h nem ébredtek. 3 fagyink volt. Az első beültiből született a kisfiam.
Sajnálom! Kitartás!
Ha nem volt beultetes, akkor nem vonják le a tbsbol, igaz?
Nagyon sajnálom. 😥 Mondták miért történt? Én is félek tőle hogy nem ébrednek majd fel. Nálatok milyen probléma van? Hány embriotok lett ?
Sajnálom!Átérzem a dolgot. Múlt héten lett volna a fizetős FET-em, de sajnos nem ébredtek fel.Elvileg pár hónappal előrébb tart az Oep-es lista, többen írták a fórumon is. Kitartást!
Nekem pont ma írta egy ismerősöm, hogy az egyik pesti intézetben a fet-et csak tb alapon csinálják meg. Nem csinálnak fizetős fet-et.
További ajánlott fórumok: