PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ha tb-re mèsz....majd az èv vègèn akkor min.azèrt 200.000 ft-tal kèszülj.
A nem tàmogatottnàl min.550.000 ft legyen otthon.Ott ha a vizsgàlatsid meg lesznek 1 vagy a 2. hònapbsn indulhattok.
De ennyire ne gondolkodj, vàrd meg a konzultàciòt.
Fet-re nincs várólista.
Az árak fent vannak a Pri honlapján.
A fizetősre mész, rögtön lehet kezdeni(persze ciklus függvényében).
Van remény. Nálam is így volt. 3-4 hónapig 2-3 hetes lemaradást láttak. Később volt szívhang, stb. Aztán a 22. hét körül jutottam be a legprofibb UH orvoshoz egy magánklinikára, és az ő méréseivel napra pontosan a babám tényleges korát számolta a szoftver. Pedig előtte nem egyeztettük precízen, hogy mikor volt a leszívás, stb.
Lassan 15 hónapos a kisfiam.
Nem. 3 után már azért lombikozni szoktak.
De 6-t finanszíroz az oep.
4 napja nem veszik fel a telefont Tapolcán... 11-től folyton hívom őket, de semmi. Ma már olyat is csinál, hogy a központi szám se csörög ki, csak egyszerűen megszűnik a vonal....
Értem, hogy sokan vannak, de így nem tudok bejelentkezi a köv vizsgálatra....
Sziasztok,
És egyébként tényleg feltétel 6 sikertelen inszem a tb-s lombikhoz? A mostani dokim ezt mondta...
Akkor 6 hetes vagy, ugye?
Annyi idősen Tapolcán nálam is csak peteszsákokat láttak hüvelyi uh-val. A saját orvosom jobb uh géppel, hasi uh-val már szivhangot is talált mindegyiknél másnap. Simán lehet, hogy jövő héten mar lesz embrió, szivhang. Ne keseredj el!
Amíg nem volt meg az első konzultáció Tapolcàn addig nem tudsz felíratkozni a vàrólistàra.
Utazási költségtérítés támogatott lombiknàl van mind a hozzà kapcsolódó vizsgàlatok mind az eljárás alkalmaira. Már első konzultàcióra viheted a háziorvostól kert útiköktséges papírt. Aztàn ha betelt, akkor a következőt már tudja adni Tapolca
Ha tb-re szeretnénk menni, akkor is kell szamítani valamilyen költségre?
Esetlegesen az utazásra van valami költség támogatás?
Szerintetek ha jelenleg készülünk egy másik helyen a 4. inszemre így is be lehet jelentketni már oda?
Ha esetleg ez sikerülne, akkor visszamondanám az időpontot...
Köszönöm szépen a segítséget!
Mi március közepén iratkoztunk fel a várólistára, ami most novembernél tart.
Árak fent vannak a holnapon, ha nem tb-t szeretnél.
A gyógyszerek 80-tól 300 e-ig is mehetnek, attól függően mennyire vagy jól stimulálható.
Szia!😊
Tapasztalatok: kinek pozitív, kinek negatív, olvass vissza pár 100 oldalt.😉
Eredmények,árak: pri honlapján, vagy aki tud összegeket az írni fog. Én nem tudok,mert kísérletis voltam, mindent Tapolca fizetett.
Várólista: szerintem most min. 1 év, de max. hívd fel őket és megmondják a pontos időt.
Üdv a csapatban. 😊
Sziasztok,
Új vagyok itt.
Segítsetek kérlek.
Tapasztalatok, eredmények, árak, várólista érdekelne Tapolcával kapcsolatban a lombikhoz.
Köszönöm szépen.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..