PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
A méhenkívüli fáj és csak egyik oldalt!
Nem vagy éhes, tipikus tünet!
Barnázás, vérzések, de nem erős.
Általában csak a 6-7 héten lesz egyértelmű, addigra éri el azt a méretet, hogy meg lehessen mondani. Akkor szakítja is a vezetéket, ami a bajt okozza.
Nekem pl az autózés tette a kaput. Vasárnap délelőtt elindultunk vásárolni, de annyira elkezdett fájni, hogy csak a kórházig jutottunk...
Igen, de akkor már sűrgőséggel vasárnap este. Délután a szülészeten lévő uh-val nem volt egyértelmű. Vettek vért, gondolom annak meglett az eredménye, ahol bazi magas volt a hcg-m egy 5 mm-es petezsákhoz. Akkor mentünk át a másik oldalra, ahol a genetikai uh van. Na ott egyértelműen látszott méhenkívül a baba, illetve a rengeteg vér a hasamba. Érdekes módon addigra elmúltak a fájdalmak és az ájulás közeli állapotok. Valszeg mikor teljesen kiszakadt a vezeték, akkor elmúltak a fájdalmak.
Hidd el jobb ha kiveszik. Persze műtét, de ha ott megakadt a baba, annak oka van, tehát el van záródva a petevezeték. Ha bent marad, később nagyobb az esély az újabb méhenkívülire...
Nekem már a pozi teszt előtti barnázás, majd a barna és,kevés vér váltogatta egymást. Jelkemző volt még az egy oldali fájdalom, ami erősödött, ahogy múlt az idő. Konkrétan nem voltam éhes, ami fura volt.
Jah és a méhem csinál egy ál petezsákot a méhembe is, ami ugyan nőtt, de el volt maradva. Engem is sokat néztek uh-n nem látszott konkrétan, csak mikor már ezerrel véreztem befelé meg 90/60 volt a vérnyomásom. Nekem 2800-as hcg szint társult hozzá.
Kitartás!
Barátnőm is így járt, neki 2naponta kellett menni vérvételre, de neki folyamatosan csökkent azt érték, nála se találtak sehol.
Igen rendesen vérezem a teszt napján...
Köszönöm a drukkolást.
Sajnálom!
Hajrá fagyibabák!!
Léna3!
Mi újság????
Sztem vmit kellett fizetni a ffi vonalon is az andrologusos napon, de vmi 6000 ft körüli összeg volt.
Eperke addig ne is mondd neki a biopsziât, majd meglâtod mit mondanak.
Felesleges hergelnetek egymàst.Lehet h.vmi gyulladàsa van, vagy a tsh-ja, majd mondjàk amit tudnak.
Aztân mîg vàrtok a tb-sre elmentek vhova tovâbb
A TSH egy sima házidoki által küldött VV-n derült ki, de mivel határétéken belüli, így nem is foglalkozott vele. Én néztem át otthon férj leletét és feltűnt, hogy mennyivel magasabb mitn szokott lenni.
De majd visszük a következő látogatásra, meglátjuk Tapolcán mit mondanak rá.
De a bakt. teny. már 1. alkalommal van.
ahogy látom nektek kb. már minden megvan akkor. homon is.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..