PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
A beültetés 03.13-án volt.
Én kiestem a kísérletből,a kísérletiseknek eggyel több alkalommal kell megjelenni!
Ez fura. Nekem is 8 hetes és még megyek 6-án meg 20-án is kell. Aztán ennyi.
Lehet, hogy mivel neked kisebb a babó, még annyira nem kivehető. Eddig nekem sem mondott semmit, csak hogy minden rendben és a méretét.
Neked mikor volt a beültetés?
Berta! en is ott csináltattam a baktert az 1alkalomkor és férj is. olcsóbb mint a saját dokimnál. ezen kivul ott az 1. konzin csinaljak a 21. napi vérvételt is es amh-t is leveszik ha még nincs ilyen eredményed. és adnak beutalot a 3. napi vérvételre amivel Szhelyen ingyen leveszik a korházban a véredet. (az eredményt a korházból neked kell elhoznod).
Kizáró ok szerintem lombiknál nincs.
Endokrinológus fel írta a megfelelő gyógyszert és a friss jó hormonsorral mentél újra vissza?
Még csak most csöppentem úgy igazán bele ebbe az egészbe es igy tudatlanul olyan nehéz
Köszönöm szépen. Az oldalukon néztem mit kérnek abból a bakter leoltasok amik nincsenek meg. Meg hát amit majd ezenkívül kérnek ami nincs fent az oldalukon. Vannak olyan kizáró okok ami miatt nem csinálják meg a lombikot
? Gondolok itt pl a rossz hormon eredményre vagy bármire es küldenek tovább akar endokrinologushoz vagy bármerre?
Sziasztok köszönöm az eddigi segítségeteket.
sikerült májusra időpontot kapni az első konzultáciora. Úgy néz ki arra meglesz a 3. Napi vérvétel. Szerologia is megvan egy éven belüli. Aznap mikor megyek a bakterologiat leveszik? Jól emlékszem a neten 4000 ftot írtak.csak mert akkor feleslegesen nem kell mennem az itteni orvosomhoz aki 12000 ért vizsgal. A 21.napi vérvételt ott megcsinálják aznap?pont akkor megyek.
Köszi :)!
Kitartást és minden jót Nektek!Reméljük hamarosan Rólad is jó híreket kapunk ;)!
Nekem nem mutogatott semmit a doki....soha nem is szokott :(!
1,64 cm a Pici, azt mondta 8 hetes!
Már csak egyszer kell mennünk 9-én és búcsút vehetünk az intézettől!!!!
csak ennyi találtam sajna:
(3) A munkáltató felmondással nem szüntetheti meg a munkaviszonyt
e) a nő jogszabály szerinti, az emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelésének, de legfeljebb ennek megkezdésétől számított hat hónap tartama alatt.
(5)31 A (3) bekezdés a) és e) pontban meghatározott körülményre a munkavállaló csak akkor hivatkozhat, ha erről a munkáltatót tájékoztatta.
Viszont ha olyan a munkaelyed, akkor tényleg inkább írásban közöld, ne hogy baj legyen.
Az hogy a stimulációtól kezdődik azt már nem tudom hol olvastam, talán itt a fórumon.
Azért nem mondom hogy koncentrálás nélkül látni mindent.. 🤣De ahogy a doki mutogatta láttam 😍
SZE35 remélem a végén mindenki ilyen pozitív élménnyel távozik. Tiszta szívből kívánom mindenkinek hogy sikerüljön 🤗🤞
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..