PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Tényleg szörnyű az egész...😭
De kitartás nélkül sajnos csak feladni lehet! De mindannyian hiszünk, bízunk, reménykedünk! Más nem marad egyikünknek sem, sajnos csak ez.
Nektek is kitartást és mindenki másnak is!
Ahogy nekünk is csak egy egészséges kisbaba minden álmunk....
Volt vki hètfőn leszìvàson, beültetèsen?
Az előző szerdai leszìvàsnàl volt 2 szobatàrsam, akik sztem hètfőn voltak beültetèsen.Nem tud ròluk vki vmit?
Mùltkor vki kèrdezte, pont èn vìgasztaltam....?most èn kèrdezem: a beülti utàn meddig fàj a hasam, meddig fàjnak a petefészkeim?
Sziasztok
2lombik között mennyi idöt hagynak tapolcan mondjuk most voltam tamogatotton de a következö fizetös mert nem akarok èveket värni akkor Ugy mennyi vagy dönthetek En is??
Szia! En is a Gellért medical laborban voltam az nk sejtek vizsgálatan es ugyanúgy, mint Verus, nekem is a zalaegerszegi immunológus doktorno ertekelte ki, az emelkedett nk értékre kaptam smoflipid infúziót az utolsó két beultetesnel, nekem nem segített.
Győrben nem is engedik ezt az infúziót, ezért is irtam ki ma, ha kell valakinek, van 4 uveggel.
Arra figyelj hogy ez az nk vizsgálat ciklus függő es betegség sem lehet előtte közvetlenül.
Szia! Én voltam ezen a vervetelen, nekem az endometriozis műtét miatt ajánlották. A Gellért Medicalban voltam Bp-n, pusztán azért, mert a Synlabban nem vettek fel a telefont és útvonal szempontjából is jobb volt 😀
A komplex vérvizsgálat volt nálam: NK sejt funkció mérés és cellularis immunstatusz + Th1/Th2 cykotine irányultság meghatározás.
A leletet az immunologus drnő értékelte ki, mely szerint nálam TH1 túlsúly van és erre írta a smoflipid infuzio kúrát, amit Tapolcán kötöttek be.
Nincs rà magyaràzat, de azt azèrt leìrjàk, hogy a lombiknàl azt erőltetik ösdze amit a termèszet vmièrt nem.
Illetve az icsi-t se a semmièrt iratjàk alà.megvàgjàk a petesejtet, hogy berakjàk a hìmivarsejtet, amivel sérülést okoznak rajta
A haching se egy normális folyamat, szintèn sèrülést okoz
Lehrt, hogy elindul, de aztàn megàll a folyamat
Erre gondolni kell....èn saj os vsgy nrm sajnos, realista, földön jàrò ember vagyok ès mindvègig bennem vannak ezek a rizikòt előrevetìtő mondatok...
Nagyon sajnálom. 😖 Nekünk nem egy közléssel jött a "pofon", hanem apránként.... 😭 7+1-en hogy kicsi, 8+1-en hogy nagyon kicsi, lassú a szív pulzálás, kettő szikhólyag van, pedig egyet ültettek be. El fog halni. Most szerdán lesz 9 hetes, addigra már 99% hogy az a minimális nagyon lassú szív pulzálás is meg áll. 😢😢
Akkor jó pár évvel fiatalabb voltál mint Én, Én most töltöttem a 39-et. Ez sokat számít, bár sok esetben aztán mégsem. Van aki fiatal, mégsem sikerül, van aki 40-42 mégis rögtön sikerül. Ki tudja mitől függ. Minden szervezet más, mindenki másképp reagál, au sem mindwgy mia az ok amiért nem sikerül...
Amh-d is jó volt gondolom.
Köszönöm.😔Aranyos vagy!😊
A gond nálam van.😭😭😭
Harmadik császár után művi sterilizációt csináltak orvosi indikációra hivatkozva.
Volt helyreállító műtét,ami a maga módján sikeres volt.Bár Baba sosem lett.😕
Igazából nem tudtak magyarázatot adni.Az elvesztésére,csak találgattak.
Nem értem...😭😭😭
Neked minden jót kívánok!😊
Köszönjük szépen!
Nagyon drukkolok mindenkinek!!!!
Nem volt már szívhang sajnos. Igen, missed ab lett végül. Úgy mentünk Tapolcara, hogy minden rendben és akkor jött ez a hatalmas pofon.
A harmadik lombiknál, amiből a Nagylányunk született, 33 voltam. Most az ikreknél, 36.
Nincsenek szavak!!!
Nagyon sajnálom!!!
Ne haragudj csak nem tudom az előzményeket, melyikőtöknél van gond, mit mondtak “ válasznak “?
Sajnos úgytűnik sokunknak többszöri próbálkozásra sikerül, de jó hogy megosztottad, hogy sikerülhet, minden jó ha a vége jó!
Gratulálok a picikhez!!! 🤗🤗🤗
Szia!
Nagyon köszönöm hogy le írtad a történetedet!
Mi volt az a "nincsenek jó híreim?" Mi történt? Persze, csak ha el akarod mondani!
Megértem az akkori érzéseeidet, elhiszem hogy szörnyű volt a karácsony... Sajnálom. Mi lett a vége a terhességnek? Gondolom missed ab.
Én tisztában vagyok vele, hogy ezt akár hogy is fogom lezárni majd magamban, ezt csak Én tudom megtenni valahogy... 😭
De most még nagyon friss, nagyon nehéz. Még "túl kell élnem!"
Én is attól félek még sokkal jobban, mint ami most történt, hogy ez után ha megyünk, rettegni fogok és nem tudok majd bízni abban hogy sikerül és minden rendben lesz...
Tiszta szívből gratulálok a gyermekeidhez. 💝 Írigylem hogy ilyen szerencsések vagytok! Jó nektek. De gondolom még nagyon fiatal voltál, mind kettő sikerült egymás után.
Köszönöm szépen a jó kívánságaidat.
Nálam a munkatársakkal majd kiderül milyenek lesznek! Bízom bennük (legalábbis nagy részükben), hogy ilyenek nem lesznek. De a lombikot nem is tudják, nem is akarom.
Minden esetre a Te munkatársaid igazán "kedvesen" vígasztaltak! Mintha nem lenne elég baj, hogy az embernek csak így van esélye gyerekre és még nem is sikerült! Biztos a semmiért tesszük ki magunkat ennyi, ki ilyen-ki olyan szenvedésnek, a lelki oldaláról nem is beszélve!
Köszönöm a bíztatást! ❤
Ha rajta van a papìron h.fèrj/ffi felesèg/ nő akkor te is, hs alul van tanu akkor ők is
Vagy mi ezen a kèrdès?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..