PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Azért az egy igen szép történet lehetett. :)
Nálunk ez egy kivitelezhetetlen történet letnne, mert nálunk fagyasztott mintával fognak dolgozni párom korábbi betegsége miatt, ami miatt jelenleg esélytelen a spermium termelődés hiánya miatt.
De a mi előéletünk után már azon sem lepődnék meg, ha ez most áll helyre és spontán lesz. :D
De erre nincs esély matematikailag sem nagyon. :D
Megkèrdeztem, màtòl kell
Màr nem Crinone van, vmi kisebb mert 25 db van egy kicsi dobozban
Nekem is késett tőle. Belefér. Persze bosszantó, mikor az ember kivétekesen azt várnà hogy megjöjjön.
Amúgy volt már rà pèlda itt a csoportban hogy Suprefact adàs mellett esett vki teherbe ő is várta várta hogy megjöjjön hogy induljon a stimu.....
De jó! Szuper számok! Szurkolok!
Ha jól emlékszem, aznap már kellett nekem a crinone.
👍👍👍
Szuper hírek!!!!
Igen
10-et szìvtak
Azt mondta a doki 5-tel szâmoljunk holnap ès akkor mehet hètfőig
Hüvelykùpot ma?????
Nem mondta
Ezt nem èrtem.
25 napon mèsz beültetèsre,?
Hànyadikon szìvtàk.
Ha nem ültettek be semmit mit akarsz h.megjöjjön?
8-ig lehet enni :)
Èn az egèsz eljàràs alatt undorodtam a kajàktòl, ìgy megint fogyàssal jàrt a buli :)
Ennyi haszna biztos lesz
Csak repedjenek azok a tüszők!!!!
Egyél igyál valami finomat , aztán reggel megy a drukk Nektek!!!!
Azon Én is! A tavaszi önköltségeshez képest pláne. Ugye annál nem 90% a gyógyszerekre, injekciókra a támogatás.
Mikor augusztusban elöször fizettem ott a gyógyszertárban, Én is nagyon meglepődtem hogy "csak ennyi".
Szerintem az a kisebbik gondjuk, az amennyien vagyunk könnyen megy.
Pont az a baj, hogy nagyon kevés amit az állam ad.
Értem, köszönöm.
Akkor ha meg tudták, akkor mondjuk adhatnának pontosabb időpontot is! Tudom ez csak a Mi gondunk, nem az övéké, nekik mindegy ki mikor kerül sorra.
Tavaly októberben vagy novemberben adták idén szeptemberre, ami augusztus 30-i beültetés lett.
Csütörtökön úgyis megyek rettegve 😭😭😭, akkor ha úgy van ahogy sajnos sejtem hogy mi lett a kis babámmal, akkor megkérdezem.
Ha nem tudnak semmi pontosat mondani, akkor a következő, 3 hónap múlva Kaposváron lesz.
Szerintem vàrnak vmit hogy 2020-as èvben milyen àllami tàmogatàsbòl dolgozhatnak.
Az azèrt kb.nov vège fele eldől mivel indulhat az èv.
Legalàbbis ilyen cègeknèl akik àllami tàmogatàsokbòl èlnek ez îgy van
Köszönöm a válaszodat.
A fizetősre tudom hogy így van, márciusban azon voltunk, abból semmi nem lett.
Ez a telózás teljesen vége láthatatlan, abból így jövő ősz is simán lehet! Nem igazán értem hogy így ki/mi szerint kap majd időpontot?!
Fizetősre 3 hònap mùlva mehetsz, mert vàrni kell a stimu miatt.
Itt lentebb ìrta vki tegnap v.elötte, hogy nem adnak most időpontot, hanem telòzni kell èv elejèn vagy inkàbb tèl vègèn
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..