PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Nagyon drukkolok!
A túlstimus lányt láttam, szegény alig tudott menni is. :/
Amùgy leszìvàson sokan voltak,kb.6-an,beültetésen 3-an, ès volt egy tùlstimus làny is.
10-kor a 46-os szám volt a tartòban.
Csongràdy korrekt volt.
Vittem 3in1-ben kàvèt a recepciòsnsk adtam oda, örült neki, köszönte
Làttam mindig reggel viszik a bögrèket, ezèrt gondoltam
Szia!
Nagyon köszönöm hogy írtál nekem és szívből gratulálok a babátokhoz! 🙂❤
Azt nekünk is mondta ma is, hogy ne éljük bele magunkat. Itt valami baj van. A mérete biztos hogy nagyon kicsi, valóban alig nő, most 5,8 mm. Múlt héten 4,3 mm volt. Én is tudom (eü-ben dolgozok, van már 2 spontán gyerekem, tudom a méreteket) hogy kicsi, nem fejlődik ahogy kellene! De!! Múlt héten csütörtökön is ezt mondta, az arcára volt már akkor írva, hogy baj van, már akkor leírta, ne számítsunk semmi jóra. De ehhez képest a Mi kis babánk most is 1 héttel később is él, igaz hogy szinte semmit de egy picikét nőtt! Ami pedig a legérdekesebb, hogy múlt héten még egyáltalán nem látta, nem mondta hogy 2 szikhólyag van! Azt sem hogy lassabban ver a szíve mint kéne! Ezeket csak most vette észre?!
Most is azt mondta, az ilyen terhességek meg szoktak szakadni! Ne éljük bele magunkat! Menjek jövő héten csütörtökön megint. Erre megkérdeztem mi van ha nen szakad meg? Azt mondta csodák mindig vannak! Hinni kell bennük, Ők hisznek a csodákban.
Nagyon köszönöm hogy szorítasz értünk, Mi is bízunk benne hogy erős! Ezt a mai nap már be is bizonyította nekünk! ❤ Pláne a múlt hét fényében, amikor már 1 hete azt mondta "jövő hétre eldől!" A férjem sírva azt mondta "milyen erős, szívós, harcos a kis babánk"! 😭
Szia!
Az elején minket is nagyon megijesztett Gőgös doki, mert nálunk nagyobbnak találta a szikholyagot a normálisnál. Mondta is, hogy ne éljük még bele magunkat ebbe a terhessegbe. Meg hogy a nagyobb szikholyag utalhat fejlődési rendellenességre is...frankó volt ezt hallani miután elveszítettük az első babát... plusz még volt egy hematoma is...de aztán végül minden jól alakult, mert a 22. hétnél járok.
Szorítok nektek, hogy mehessetek tovább az úton, reméljük a picúrotok nagyon erős lesz ❤️🙏🏻
Köszönöm, aranyos vagy! 🙂😚
De erre a legkisebb az esély... 😭 Gőgis megmindta ma megint. 😢
Drága vagy, köszönöm. 🙂😚
De sajnos nagyon sok az akadály és az esély minimális...😭
Semmi gond!
Neked pedig szurkolok, hogy történjen csoda! 🙏
Nagyon aranyos vagy, Köszönjük!
Uygan ezt mondtuk Mi is sírva a férjemmel, hogy nagyon ragaszkodik, szívós a kis babánk... 😭
De ez hogy egypetéjű lett volna.... Hát ez nagyon meglepett, 2 szikhólyag. Hihetetlen!
Most is él, ugyan úgy van szív pulzálás, de semmi jóval nem bíztattak most sem. 😭
Ráadásul kiderült hogy 2 szikhólyag van (az egy beültetett petesejt ketté osztódott!), az egyik semmi,a másiknak pulzál a szíve, ami bradycard tehát lassú.
Mindössze 5,8 mm most is csak, petezsák 21 mm. Az embriónak kéne már kb ekkorának lennie.
De úgy nézett a monitorra mikor meglátta hogy még él! Mondta hogy hú 😱😱(gondolom arra számított már múlt héten is úgy mondta látszott rajta, hogy erre a hétre már nem lesz) le is kellett ülnie, mert annyira le volt döbbenve.
Azt mondta sajnos az ilyen terhességek el szoktak halni, erre kell sajnos számítani. 😭
Azt mondta amég él addig soha nem mondanak olyat hogy szakítassák meg. Mondtam hogy azt nem is tudnám megtenni. 😢
Mondtam mi van, ha nem szakad meg, nem hal el? Azt mondta csodák mindig vannak, Ők már annyit láttak, hinni kell benne, Ők hisznek. Jövő héten csütörtökön megint menjek. Adjak addig mindent tovább. Az esélyt mindenre meg kell adni.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..