PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
6 nap?
Nekem 3 nap, 4 nap, 4 nap ès kèsz
Kihez jàrsz?
Én mindegyik alkalommal légtelenítettem, illetve a férjem 😆mert ő adta be mindig .
Nekem is 900 -as volt, de a felét be kellett adni 450 -et. / este
Egy két kis csepp jött ki.
De nyilván semmi bajod nem lessz ha nem légtelenítessz.
Én Csong. -tól kaptam, ő mondta a légtelenítést nekem akkor.
Ha tartassz tőle hogy túl sok kijön, úgymond kárba... akkor ne légteleníts. Nekem a 450 viszonylag sok folyadék volt, a 150 ugye jóval kevesebb, abból én is sajnálnám a kis cseppeket..
Meddig kell még szúrni?
Én napi 450 et állítottam be, ez volt az adag első naptól végig, utolsóig. 12 nap.
Ugye abból ami kijött légtelenítéskor egy csepp, az nem mérvadó...maradt bőven mit beszúrni🤣
150 az jóval kissebb, de elfogyni nem tud a 900 , mert beállítod 150 re, annál többet nem enged magadba szúrni /alkalom.
A 150 ből mínusz egy- két csepp, azt nem tudom mennyi marad, sajnos én többel “dolgoztam”🤣
Igen, azt hiszen 12,5 egysèg volt az első csìk ès snnyit elhasznàltam.
Amùgy a doki nem mondta a légtelenìtèst, csak a papìron volt.
Anyum inzulinos, ott is cdak s patroncserènél légtelenìtünk utàna nem
Szia!
Persze én légtelenítettem, ki kellene jönnie a levegőnek!!
Vagy csalj egy kicsit vagy ha nagyobb vàrosban élsz irass a nőgyògyàszati ügyeleten.
Kisvàrosban felesleges, mert ugysincs a gyògyszertàrban.
Nekem maradt egy kicsi irj üzit hàtha egy helyen lakunk
Nekem az ottlèt utàn 3 napra kellett a Suprefact ès a mensi 6.napjàn a màsik
Îrta, hogy a vèrzèse is kevés volt
Igen gondolom, hogy ez lehet az oka.
Igen, de nálunk 1 hónapja semennyi se volt, mert leállt betegség miatt és azóta nem indult el és kérdés, hogy fog-e termelődni újra. Ezért is van nálunk fagyasztott minta felhasználás. De hat 1 hónap alatt helyre is állhatott akár. 😁csak nem valószínű.
A suprefact, ha elolvastad a tàjèkoztatàst egy ffi hormon, tehàt az nekünk elnyomja a nőit ìgy valòban nem kellene vastagnak lenni
Nem vagy terhes? :)
Most igen nyomjàk ezt az Oveleapot, mindenki olyan zöld tokkal jött ki
nem. a suprefactot szúrom. Ciklus 3napján vagyok, betöltött órák szerint mondjuk még nem voltam reggel. :D de meglepődött, hogy ilyen vastag a nyálkahártya. :/ hát ilyenkor nem jó a vastag, de nem mondott különösebbet, csak h holnap kezdjem el adni az ovaleap-et.
Puffadok is, pedig ilyenkor nem szoktam mensi közben(vér mennyiségét is keveselte). Szóval most nem igazán értem a dolgokat, de hát oké, elkezdem akkor szúrni holnap. Nem tudom, hogy a suprefact zavart be, vagy más most ez a ciklusom, mint szokott. :/
Akkor te rövid protokollos vagy?
Nekem ma 9,5 mm-t mèrt, azt mondta az jò ilyenkor
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..