PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Nagyon szépen köszönjük. 😘😘
Ne félj ezt megtanultam egy életre, soha többet nem tervezek előre, Én is majd mindig csak a következő uh-ot, vizsgálatot fogom várni hogy minden rendben legyen.
Vigyázzatok magatokra, jó egészséget kívánok Nektek. 😘😘😘
Utolsó mensi első napja az első napnak számít a terhességnél. Nem a leszívástól számít, mert az ugye időpontilag mindenkinél máshogy alakúl....
Ne kamuzz a sokinak! Úgyis mondod majd hogy lombik baba, de akkor is megkérdezi mikor volt az utolsó menstruáció első napja és ahjoz lesz számolva a 40 hét.
Köszönöm hogy együttérzel Velünk, nagyon nehéz. 😭😭
De hamarosan újra kezdjük és bízom benne hogy minden jól fog alakulni és sikerülni fog. ❤
Mi is nagyon beleéltük magunkat, már neveket valogattunk, terveztük a jövőt... 😥 Aztán jött a tragédia..😢 Én soha többet nem esek bele ebbe a hibába, ha legközelebb sikerül (fog is mert sikerülnie kell! 😊) nem esek bele! Csak csendben fogunk örülni és bízni hogy minden rendben lesz!
Nagyon szívesen. 😘
Nektek minden jót kívánok, biztos minden rendben lesz! 😘
Akkor megnyugodtam egy kicsit. Köszönöm. Kicsit azért megijedtem, hogy "csak ennyi". Gondoltam 10felett lesz, de olyan 8lehet kb. Na de igazából nem akarok rekordokat dönteni, inkább legyen kevesebb és jó.
Kíváncsi leszek hétfőn.
Te mikor mész tesztelni?
Nagyon szívesen, igazán nincs mit. 😘
Tiszta szívemből kívánom "hogy számolhassatok szépen tovább." ❤
Az 150-nel nagyon jò, biztosan fiatal vagy :)
Èn 400-at szùrtam
11.napra 18-20 mm-es volt 6 db a többi kisebb, de emlèkszem 13 feletti màr hasznàlhatò.
Ùgyhogy valòban jòl àllsz.
Ha ekkoràk akkor sztem darabszàm màr nem növekszik de a mèretük igen
Nekem nem azt számolták! Már a 2-ik uh-on mondta a Gőgös mosolyogva, hogy akkor mostantól úgy számolják ahogy a spontán terhességnél, mert utána is mindenki így fogja!
Meg tudom (Eü-s vagyok, 5 évig dolgoztam szülészeten) ott is így számoltuk a lombikosoknak is. Utolsó mensi első napjától.
ovaleap.
Hú nem számoltam, de az egyikben asszem 2 volt, de lehet 3. A másikban pedig szerintem 5-7között kb. Mindegyik 8-13mm között volt, de a legtöbb 10-12mm.
Amùgy mennyit làtott?
Nekem mindhàrom lombiknàl 11 nap injekciòm volt
Mit szùrsz?
Hétfőn kell mennem megint, akkor 9.napon leszek túl. Azt mondta Csongrády (nem volt ma Török doki, akihez járok), mikor rákérdeztem a leszívásra, h pénteket mondja most így, de majd hétfőn többet tudnak. Szerda ugye ünnep, szóval hétfőn akkor lehet megmondják, hogy szerda este repesztő? Hát kíváncsi leszek.
Nem emelt, maradt 150 az adagom.
Nekem az gyarapodott.
Első uh-n 3 nap utàn egyikbe volt 2 màsikat nem talàltàk
Rà 4 napra volt 4 nagy 2 kicsi
Aztàn a 11.stimu napon 4-4 db, a leszìvàsnàl 10-et szìvtak
Szòval a 6.napon màr majdnem s teljes darabszàm meglehet, de egy-kèt elbùjt kisebb nőhet.
Mikor mèsz? Emelt mèg az adagon?
Ugyan úgy fogják terhesség alatt számolni, mint aki spontán esik teherbe. Utolsó menstruáció első napjától számolják, így lesz kiírva a szülés várható időpontja is a 40 hét!
Én mikor most szerdán elvesztettem 9 hetesen a babánkat, akkor leszívástól számítva 7 hetes voltam.
Már 2.-ik Uh-on mondták, hogy akkor mostmár 5 hetesnek számoljá. Mert akkor volt leszívástól 3, de mentruació elsö napjától 5 hetes.
Tehát Mi hiába tudjuk majd mindig, hogy pontosan mikor fogantak, amikor majd már a saját orvosodhoz jársz már, ott is úgy fogják számolni, mint egy spontán terhességnél!
Halkan GRATULÁLOK! 😘❤
Akkor ùgy vagy mint èn, nekem utolsò, lesz ami lesz, ez nem rajtam mùlik, ott voltam csinàltam
Igazàbòl sztem aztàn àtàllnak ùgy ahogy majd a nőgyògyàszok, mert ugye ott előző mensitől szàmolnak csak te pont tudod, hogy mikor volt
Mondjuk èn mèg nagy szàmolàsokig nem jutottsm eddigi èletemben
Akkor az hol van? (Màrmint a vìz)
Tudod most ez foglalkoztat
Az érzés màsik fele?! :)
Hazafelè?
Volt sîràs?neveken filòzàs? Minden ami ilyenkor vègigfut....
Olyan règen volt itt koraterhes
Pont karàcsonyra már elmondhatjàtok
Török? Vagy Csongràdy?
:)
Volt benned vìz?
Èrzès?
Most mèg csak a nyàlkahàrtya vastagsàgot látta?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..