Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Hello!
Állati jó volt, két pasit kellett elintéznem egy géppuska tusával a kaszkadör által betanítva, aztán már mindenkit le akartam ütni, közölték, hogy a stresszt le kéne vezetnem valahol..:))))
Jó lett a film, sokat röhögtünk, a rendezők profik voltak és nagyon komolyan vették a munkájukat!
Privit majd írok, nemsoká, sok a meló!
Helló Mindenkinek!:)
Kisgé, mesélj, milyen volt a "kaszkadőrös-csapatépítő"..!?:D
(privit is szívesen fogadok a tudod milyen témában..;))
Mielőtt majd nekiálltok keresni, szólok, hogy leléptem csapatépítőre, de hétfőn jövök.
Addig is minden jót!
Nem gondolok rá, de sajna benne van a pakliban, csak nem tudom elképzelni, hogy ez megtörténhet!
Jaj, tényleg, ez nem a negatív és szomor topik, köszi, mert abban nem lennék alapító tag!!!:)))
No para, tök jó!:))
Kata!
Azért ne tegyél elhamarkodott kijelentéseket!
Változik a világ és mi is változunk. ;-)
ja, hogy hosszútávú-kapcsolat fóbiája van..?:)
na, az nem olyan nyerő valóban..:D
a nősülési fóbia még nem gáz (én sem akarok mindenáron férjhezmenni.. sőt!;) - mondom ezt most..:DD)
Milyen Barbie-val? Csak nem Nócikával?
Én egyik nap le kelemenannáztam, mert azt hittem ő az álnéven. ;-)
jajj, ne gondolkodj már előre a végén!!!
honnan veszed, hogy majd vége lesz?:) Sosem tudhatja az ember előre, hogy éppen kibe botlik - lehet, hogy olyanba, aki hosszútávon is beválik!:)
Csak semmi negatív gondolkodás - már csak azért sem, mert nem a "Negatív és szomor" topikba írogatsz!;)))
No gyomorgörcs, no para, mosooooly!:)))
Erről jut eszembe, tegnap álltam egy lámpánál és az előttem lévő kissé tragacs kinézetű autó hátuljára ez volt írva: No ABS, no AIRBAG, no PARA!
:D
jól vagyok - illetve nem vagyok jól..:)) ez a gondolatmenet tetszett!:DD
Remélem, azért minden oké és ez a szerelmesség boldogsággal is jár!;)
:DD Az engedélyt megadom!;)
Csak óvatosan, ma már majdnem összevesztem egy Barbie-val!;))
Hát szerbusz!
Könöm a védelmet!:))))))
Jól vagyok, illetve szerelmes vagyok, tehát nem vagyok jól!!!!
:)))
Jó reggelt!
Igen, végre nem a net az életem!:))) Hanem a gyomorgörcs, a kétségek, hogy élem túl, ha vége, hogy éljek ezután kérdések lepnek el!:)))
Jó reggelt!
Értettem. Bocsánat, hogy élek. Kérek engedélyt meghunyászkodni! ;-)