Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
BINGÓ!!!
Kisgé-baby!
Sajnálhatod, hogy elmentél a Pannontól. Pár év múlva olyan szép helyen dolgozhatnál az új székházban. Ma voltunk az alapkő letételen. Az új irodaház Törökbálint és Diósd között az Égett-völgyben épül, most még az alapozásnál tartanak. Ha arra jársz, nézd meg! :-)
Helló Everybody!:))
Kisgé, privi ment!:) örömöm határtalan!:))
Anduca, Isten hozott - szabad ám ide is írni sűrűbben!:)))
Librigabi, készítsd a pocakod az ebédhez!!:))))) Mi lesz ma a menü..?:DD
Mindig is tudtam én, hogy jó állásod van Neked!:)
Next Pasi?
Szerintem ez lesz :)
Oké, köszi az engedélyt! :D khm...
Unicum? Nieuw unicum?
Nieuw Pasi?
De akkor mi is az értelme? De hasonlít a new-ra.
Persze, hogy tudom! :-)
Nem mindenhol, de napi 5-ször eszek és ha pont 1 ilyen helyen vagyok, akkor miért ne használjam ki. Azért nincs ez minden nap, csak hetente 1-szer. :-(
Drága! te beszólhatsz itt bármit, gyere sűrűbben isde is!:)))
New pasi nem, akkor unikum, vagy jager...milyen gyomorkeserű van N-el???
Hát ez faja, csak tudod, már nem dolgozom ott!:)))))))
Te mindenhol eszel???????? Itt nem lesz jó????? :)))
Kisgé-baby!
Tudod, hova megyek holnap? Meg fogsz lepődni!
Törökbálintra megyek, ahol holnap délbe lesz az új Pannon székház alapkő letétele. Na, mit szólsz? ;-)
Szólj nekik, hogy kaja-pia legyen!
dede, ott is volt! Lehet, hogy csak valami pár hetes kiképzésen vagy mittoménmá'..:))
Azért emlékszem rá, mert csupa ilyen "fura" nevű helyen volt szegényke: Császártöltés, Lenti, Zsana..
Nem hinném, hogy bátyád ott volt katona, mert Zsana 1 pici falu Szegedtől 40 km-re. Nincs ott semmi, csak néhány gázlelőhely és a puszta.
Nem fogok hízni, mert azért visszafogom magam. :-)
New Pasi ;)
bocsi a beleszólásért...
:)))
Akkor valamilyen pasiu, de milyen???
Mittudomén, hogy hívtátok!:))
Nekem így nem tetszik, sovány. Az arcán nagyon látszik, nekem nem jön be.
Szia!
NP azért jó rövidítés, mert minden pasidra ráhúzható. Annyit elárulok, hogy az 1. betű nem magyar szó. ;-)
Pokimóni nem Popimóni! Kérlek, ne sértegesd! Azért az igaz, hogy nagyon lefogyott, de Ő így jó, ahogy van.
Helló!
Jaja, rémlik valami!:) Zsanát nevét igazából azért ismerem, mert bátyám sok évvel ezelőtt ott (is) volt katona..:) (én nem szoktam arrafelé járni..)
Sztrapacskát még nem ettem, de a többi kaja hibátlan!:D
Viszont Te így meg fogsz hízni!!:))
Sziasztok!
Tegnap nem voltam gépközelbe, mert vidéken voltunk. Zsanán voltunk (Kata, Te biztos tudod hol van) gázipari megbeszélésen. A francba! Már megint zabálni kellett.
A menü ez volt:
alföldi kakasleves
birkapörkölt sztrapacskával + kovi ubi
házi rétes (túrós, almás, meggyes-mákos, szilvás,)