Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
:)))
Értem!:)) Akkor hasonló, mint a mi óránk, csak mi körbe járjuk a gépeket, kivéve engem, engem rárak a comb és far gépre, azt le sem enged onnan!:)))
:DD nem nyenyergünk!!:DDDD
szóval: van egy jó kis intenzív bemelegítés, aztán jön a masina és kitörések a talajon + hasonló comb- és farizom gyakorlatok.. aztán gép elpakol, jött a hasizom, majd relax és nyújtás.. így volt 1 óra..
A múltkorit egy csaj tartotta, annak az órának picit más volt a felépítése - nekem az jobban bejött, mint ez a szombati..
a szombati srácot Szabinak hívták - ő nem volt annyira szadista, csak picit "merev", de azért néha poénkodott egy keveset..:))
no meg ez egy "nyílt nap" volt, bemutató óra - biztosan nem akart mindenkit elriasztani már az elején..:)) mondta is, hogy aki nem bírja, az nyugodtan álljon meg egy picit pihenni..;) ezt többen be is tartották..:DD
na, erre csak tippem van, hogy mi lehet..:DD
hajrá Librigabi, Te szereted a betűrejtvényeket!;)))
Hali!
Én pénteken voltam, Attila megint szadista volt. Érdekes, én jártam már pasi órájára, most is így járok és birom, tök jó fej.
Gondolom azért nem az a gép van edzésen, amit meg lehet venni a TV shopon, az elég gagyinak tünik! Az 1,5 hetente torna is rendszeres!:)))))
Szia!
Nekem NS-em van, így tornáznom kell!:)))) 4 kg-t felszedtem az idők során, ezt 3 hónap alatt le akarom adni!
Szióka!
Igen, itt pozitívak vagyunk, de szoktunk panaszkodni is, mert nem drogozunk folyamatosan, hogy jó kedvünk legyen!:)))))
Sziasztok!:)
Oké, Kisgé - járjunk "együtt" tornázni!:DD
egyébként voltam szombaton is, és járóképtelen lettem, még az is fáj, ha leülök és keresztbe teszem a lábam..:) nagyon gyilkos ez a gép, és azok a plusz gyakorlatok is, amiket mellette még csináltunk az órán.. szombaton egyébként egy srác tartotta a tornát.. még sosem voltam olyan tornán, amit pasi tartott..:O
Csak 1 gondom van: túl népszerűek a 17.00-s kezdési időpontok és legközelebb jövőhét szerdára tudtam csak felíratkozni..:( így nem lesz valami intenzív, ha csak 1,5 hetenete tudok eljutni..:( kellene valamit még mellette csinálni..
Szia!
Köszi szépen! Jaj, most nagyon rámférnek a pozitív gondolatok...kinnt minden csupa felhő, itthon vizsgára tanulok és ráadásul szombat van-ilyenkor valami kellemes dolgot kéne csinálni, nem?
No sebaj, legalább van itthon nutella, ez mindenképp pozitív :D
Szép hétvégét Nektek!
Jerry
Szia kedves Jerry-me!
Szeretettel üdvözlünk a Hoxán! Tölts sok kellemes időt köreinkben! :-)))
Sziasztok!
Mi ez a nagy edzési láz? Biztosan NP-k vannak a láthatáron. ;-)))
Sziasztok!
Abszolút új vagyok itt, gondoltam beköszönök, mert a címe alapján nekem (is) való ez a fórum!
Sziasztok és további szép napot Nektek!
Jerry :D
Igen, ma is megyek, már alig várom: szeretek szenvedni, úgy néz ki!
Fú ez ilyen kemény volt? Na, ha mész megint, akkor csak bejött. Járjunk tornázni! Te is oda, én meg ide és olyan, mintha együtt járnánk!:)))
:DD látom, felpörögtél és lendületet kaptál!;)) Tök jó!:) Mostanában Te sem nagyon edzettél, ha jól emlékszem..
Na, én is voltam a Leg Magic órán.. háát, ez valami halál-brutál volt!:D viszont nekem is ilyen "izmos vagyok" érzésem volt már kint az utcán..;)))
Most este teljesen kész vagyok izomláz-ügyileg, sztem reggel ki sem fogok tudni mászni az ágyból..
Pedig nem is 60 percen keresztül használtuk azt a ketyerét, hanem csak kb. 5 perces szakaszokban.. a köztes időkben meg egy kis karizom súlyzóval, majd far- és combizom talajon, végül hasizom - és ezeket választotta el egymástól a Leg Magic használata..
Tök remegtek a lábaim a végére, nagyon fura volt járni..:DD
Felíratkoztam a szombatira is..;)))
Hello!
Nagyon jó volt, ez egy szadista állat, mondtam is neki: közölte, lehet sírni.:)))) Ma is izomlázam van, de ez kellemesebb, mint a hétvégi volt. Az fájt ez meg olyan, mintha izmos lennék, tudod.:)) Holnap is megyek!
Good Morning!:)
Kisgé, milyen volt a 2. edzés/torna?:) Tudsz járni..?;))
Ez miatt nem fogom szarul érezni magam ám, csak igazságtalan!:)))))) Mármint az, hogy valaki azért küzd, hogy hízzon, valaki meg két falattól hízik!:)))
Persze, mindenkinek az kell, ami nincsen!:))))
jaaajj, nem azért írtam, hogy esetleg emiatt sz*rul érezd magad!!!:)
mindenkinem megvan a maga keresztje, nekem is - 52-56 kg ide vagy oda..:S különben sem a kg számít, hanem a kerületek, az arányok és az összhatás.. arra meg nagyon én sem vághatok fel!:DD
Drága Kata!
Nem tudom mi van a testalkatoddal, de Te mázlista vagy, ezt így hívják!:)))) Nem tudod, milyen testkép zavarral, falási rohamokkal küzdeni....:)))) Én is leszokóban vagyok. Azt szoktam mondani, hogy bulémiás nem lehetek, mert nem tudok hányni, marad nekem az anorexia, csak az meg azért nem jó, mert szeretek enni. :))) Tudom, nem vicces, mert ezek betegségek, de hát megfordulnak a fejembe ilyenek.:))
Látod, a Te legnagyobb súlyod az az én elérhetetlen súlyom.:))
jah, és marha vékonyak a csontjaim! sztem ez is sokat számít!
na, a témát ezzel kiveséztem..:DD