Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Pozitív és mosoly topik fórum

Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)

❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
2770. cskata (válaszként erre: 2769. - Kisgé)
2007. szept. 4. 10:19

itt még nyár van!:) komolyan!:)) 7 ágra süt a nap!:)

hallottam erről a darabról, valamelyik nap fél mondat erejéig a Napkeltében is elkaptam - ott is szó volt róla, hogy mennyire nagy sikere van! ill. valamikor régebben hallottam, hogy a Kulka hasznát veszi a Szombat esti tánc-ban szerzett tánctudásának is!:)

a hajammal csak a szokásos műveletek történtek: vágás a végéből és melír. De ilyenkor szinte hallom, ahogy fellélegzik!:))))) és ez olyan jó érzés!:D

2769. kisgé (válaszként erre: 2768. - Cskata)
2007. szept. 4. 09:39

Hellóka!

:))) Igen, ezt Librigabi sem akarja!:)))

Nekem is jobb ma a hangulatom, klasszisokkal, szinte felélénkültem, pedig randa idő van, meg totál ősz és mégis.:))))

Én tegnap színházban voltam? Hat hét hat tánc, valami iszonyat jó volt. 2 személyes darab: Kulka és Vári Éva, zseniális volt!

Na és milyen lett a hajad????

Hát ez jó, próbatétel!:))))))

2768. cskata (válaszként erre: 2767. - Kisgé)
2007. szept. 4. 08:49

Te majd borozáskor kapod!:))) reméljük, nem a poharadba - különben csendes este lesz..:)))

Hogy vagy?

Én ma határozottan jobban!:)

(fodrásznál voltam tegnap, lehet hogy az dobott egyet a lelkemen..:)))

Ja, és képzeljétek, az unokaöcsém új osztályfőnöke az egyik nagyon jó barátom bátyja! Mindig tudtam, hogy Sz. egy kisváros, de ez már azért túlzás!:))

Azon tanakodtunk ezzel a barátommal, hogy vajon ez jót tesz a kapcsolatunknak majd, vagy tönkrevágja.. És egyáltalán miért lettünk ilyen "próbatétel" elé állítva..:))

2767. kisgé (válaszként erre: 2766. - Cskata)
2007. szept. 4. 08:38
Nem felém jár!:)))
2766. cskata (válaszként erre: 2765. - Kisgé)
2007. szept. 3. 13:40
akkor majd Te is kapsz Librigabi pillanatragasztójából..:))
2765. kisgé (válaszként erre: 2763. - Cskata)
2007. szept. 3. 13:06

Hello!

Ne csüggedj!:))) Én sem vagyok valami fényes hangulatban amúgy, úgyhogy jól beszélek!:))

2764. Librigabi (válaszként erre: 2763. - Cskata)
2007. szept. 3. 11:04

Szia Kata!

Szerdán megyek Szegedre, vigyek pillanatragasztót? ;-)

2763. cskata
2007. szept. 3. 10:57

Sziasztok!

Hogy s mint?:)

Én megint mint a bili füle.. nemtom miért.. csak úgy, hogy változatos legyen az élet..:)

2762. kisgé (válaszként erre: 2761. - Librigabi)
2007. szept. 3. 09:53
Jó reggelt Emberek!:))
2761. Librigabi (válaszként erre: 2760. - Cskata)
2007. szept. 3. 08:27

Jó reggelt pozitívak!

Most nem én voltam, hanem 1 kollégám. De legalább most már egészen Nyír1házáig lehet autópályán menni, bár kicsit unalmas az a hosszú pálya.

2760. cskata (válaszként erre: 2758. - Librigabi)
2007. aug. 31. 22:23

:DD ezt (is) itt öltöttük ki, ha jól emlékszem..

nem is kell szerintem nagyon visszaolvasni és megtalálod.. hajrá!!:)

Nem voltál ma Nyíregyházán autópályát átadni..?;)))

2759. kisgé (válaszként erre: 2757. - Librigabi)
2007. aug. 31. 15:59

Szia!

Ó, köszönöm, már megvan minden hozzá, de ha máskor lesz ilyen, akkor gondolok rád!:)

Igen, nagyon élvezem, de nem tudnám mindig ezt csinálni, azért az túl sok lenne.:))

2758. Librigabi
2007. aug. 31. 13:46
Na itt 1 újabb feladvány: 2P Most törhetem a fejem, hogy ez meg mi (vagy ki) lehet? ;-)
2757. Librigabi (válaszként erre: 2749. - Kisgé)
2007. aug. 31. 13:39

Szia Kisgé-baby!

Látom, nagy szervezésbe vagy. Ha esetleg érdekel, tudok ajánlani 1 jó helyet, ahol a főnököm haverja a tulaj. Ez Egertől nem messze Demjénbe van és Egri Korona Borház a neve. A www.koronaborhaz.hu oldalon megnézheted őket. Itt szállás is van. Ha a főnökömre hivatkozol, talán kedvezményt is kaptok. Ha érdekel, majd leírom a főnököm nevét.

Egyébként látom, nagyon élvezed a szervezést. Szerintem Te konferencia szervezőként tudnád igazán kipörgetni magad. Jól látom? :-)))

2756. kisgé (válaszként erre: 2754. - Cskata)
2007. aug. 30. 12:52

Igen, az nagyon durva, de mondom, már megszoktam.:(

Ja, így járt a pasi. Irogat hülyeségeket, néha beszélgetünk telcsin, ennyi jár neki!:)

Biztos tuti lesz, majd utólag leírom!

Ez nagyon tuti ajándék! Igen, 40-nél már ernyő nélkül...ű:))))

2755. cskata (válaszként erre: 2754. - Cskata)
2007. aug. 30. 11:51
*rajta
2754. cskata (válaszként erre: 2753. - Kisgé)
2007. aug. 30. 11:51

uhhh, az elfekvő azért nagyon durva lehet!:(

Mamám szerencsére nincs ilyen állapotban, jön-megy a lakásban, öltözni is tud egyedül - szóval vele ilyen szempontból azért könnyebb egy fokkal..

D-t ne is engedd fel!!:DD szeeegény, ezen most nagyon kell röhögnöm: a saját lakásába nem mehet be!:))

Hűűha, ezt a filmes akciót majd meséld el, ha túl lesztek rajt!:)) Kaszkadőr oktatáááás..??? Jesszus!:))) azért próbáld meg túlélni a csapatépítő tréninget!!:DD

A túlélésről jut eszembe: egy barátnőm most 7végén volt tandem-ejtőernyős ugráson, ezt kapta a párjától a 30-ik szülinapjára!:)) Azon röhögtünk vele, hogy a 40.-en vajon mi várható..? Ernyő nélkül kell majd ugrani..???:DD

2753. kisgé (válaszként erre: 2752. - Cskata)
2007. aug. 30. 11:39

Hát tudod meg lehet szokni az elfekvő osztályt is a kórházban, már annyira nem zavarnak a szagok, meg az ottani emberek, meg tudom hová tartunk, megélni rohadt nehéz!

Mamásnak jó, hogy otthon van, hogy anyukád vigyáz rá, nálunk erre nincs lehetőség, mamát pelenkázni kell és egyebek!

Aha, nekem is ilyen testi tüneteim vannak és várom, hogy elmúljon!!!!!

D csak irogat, de hónapok óta nem engedtem fel a lakásába!:))))

Készítünk egy filmet, előtte kaszkadőr oktatás lesz, meg casting és este meg filmes party...ilyesmi

2752. cskata (válaszként erre: 2751. - Kisgé)
2007. aug. 30. 09:50

igen, tudom, hogy milyen érzés - és nagyon durván hangzik, de meg lehet sajnos szokni..:(( Vagy inkább elfogadni, hogy ez van és nem lesz már olyan, mint régen volt..:(

Mamámnál tavaly tavasszal kezdődött, amikor Anyunál tapétázás-festés volt, és azt hittük, hogy a felfordulás, jövő-menő festők kavarták meg picit.. azt reméltük, ha helyreáll a rend, akkor majd ő is visszazökken.. háát, nem így történt. Vannak jó napjai, amikor "képben van" mindenkivel kapcsolatban és vannak nagyon rosszak, amikor alig beszél, csak ücsörög és néz ki az ablakon.. ilyenkor általában nem is tudja, hol van.. de egy adott napon belül is lehet hullámzás..

Szóval nem könnyű vele lenni, Anyukám elég erős, de sokszor őt is kiborítja ez az egész történet..

Próbálj Te is erős lenni, tudom, hogy mi mindent tettél már a nagymamidért - de sajnos ezen nem tudsz sem Te, sem más segíteni.. Értágító gyógyszerekkel ideig-óráig csökkenthetőek a tünetek, de meggyógyítani nem lehet..:(

Na, a TDK-s érzést is ismerem - nekünk úgy tűnik, hasonló dolgok jutnak..:S

H. kapcsán (tudod, a "kis-izém"..:))) éreztem ezt sokszor.. sz*r, amikor valaki annyira hiányzik, hogy szinte már testi tüneteket (gyomorgörcs és hasonlók) produkál az emberen a hiánya..

És mi van D-lel..? Your landlord, you know..:))

Ő abszolút leállt..?

Mi is ez a filmes sztori pontosan..?

2751. kisgé (válaszként erre: 2750. - Cskata)
2007. aug. 30. 09:12

Szia!

Na, akkor pontosan érzed, hogy mit éreztem!!!!! Eléggé befolyásol ez most engem, érzelmileg totál padlón vagyok, úgy kell tartanom magam, hogy ne omoljak össze!!!

TDK-val kapcsolatban az a szar, hogy sokat gondolok rá és nehéz nem felhívnom, pedig pontosan tudom, hogy semmi értelme nincsen. Ő meg semennyire nem fog közeledni!!!!

2P pedig semennyire nem mozgat, jól esik, hogy állandóan a sarkamban van, de egyelőre ennyi!

Szept 27-én megyünk, de a filmes szorit nyomjuk majd, biztos jó lesz.

2750. cskata (válaszként erre: 2749. - Kisgé)
2007. aug. 29. 20:07

oh, sajnálom a mamádat!:((

Sajna jól ismerem a helyzetet: nálunk ugyanez van! Igaz, ő Anyuval él, de bő 1 éve már ő is nagyon "kavarja", hogy ki kicsoda a családban (van, amikor azt sem tudja, hogy hol van és mi kik vagyunk..)! Engem zömében megismer, de amikor még az egész kezdődött és egyszer össze-vissza beszélt valamit és totál ledöbbentünk rajta, Anyukám rám mutatva kérdezte tőle, hogy "Ő kicsoda?" - és erre mamám mosolyogva azt válaszolta, hogy "Nem tudom!" - na, akkor én is felálltam az asztaltól és kimentem bőgni egy sort..:( Hihetetlenül durva érzés!

Olvastam TDK-t is.. háát, ha ő nem közelít, akkor hagyd is szerintem!

P. meg a legjobbkor hívott fel - ez már önmagában értékelendő gesztus a részéről! Adj időt magadnak ezzel kapcsolatban! A reakciód, érzéseid a napközben történtek miatt is lehettek, elég nagy trauma ért, ilyenkor nem könnyen enged fel az ember - talizz még vele, aztán majd kiderül, hogy lesz-e pozitív változás!;))

Húú, ez a csapatépítő nagyon tuti bulinak ígérkezik!:))) Mikor mentek?

2749. kisgé (válaszként erre: 2748. - Cskata)
2007. aug. 29. 16:47

Hi!

Örülök, hogy jobban vagy!!!!!! Napló-pótló topikban tegnapi sztorim leírva......

Tök jól, pont most tárgyaltunk egy másik céggel és beindultam rá totál: Eger és környéke, borospincében kemencés vacsi és bor, meg buli......király lesz, ők meg popnt olyan panziót találtak, amit mi elképzeltünk és az ár is pont annyi, amennyink van!

2748. cskata (válaszként erre: 2747. - Kisgé)
2007. aug. 29. 15:17

szió!:)

én már javulóban!:))

továbbra is sok a melóm, de már net-elvonási tüneteim voltak, így muszáj volt beiktatnom egy kis pihit..:)))

Hogy állsz a csapatépítő-szervezéssel?:)

2747. kisgé
2007. aug. 29. 09:04

Jó reggelt!!!!

Ki hogy van?

2746. kisgé (válaszként erre: 2743. - Cskata)
2007. aug. 28. 13:35

Na, helyes! Én várom a meló végét már!:)))

Aha, nagyon jó lesz és két napos!

2745. kisgé (válaszként erre: 2740. - Librigabi)
2007. aug. 28. 13:34

Oké!:)

Ez, nem olyan csapatépítő lesz, legalább is nem ez a cél!:))

2744. cskata (válaszként erre: 2741. - Librigabi)
2007. aug. 28. 13:27
köszönöm!!:))
2743. cskata (válaszként erre: 2739. - Kisgé)
2007. aug. 28. 13:27

na, egy fokkal jobban vagyok - ettem, így legalább már emiatt nem stresszelek..:)

és mit fogtok a csapatépítőn csinálni? Több napos lesz? Az ilyenek jó bulik, nem..?:))

2742. Librigabi (válaszként erre: 2739. - Kisgé)
2007. aug. 28. 13:26
A csapatépítő tréningnél csak arra vigyázz, nehogy olyan legyen, mint a legújabb filmben: A csapatleépítő tréningben, mert akkor nem sokan értek haza! Bár az lehet, hogy olcsóbb lenne. :-)))
2741. Librigabi (válaszként erre: 2733. - Cskata)
2007. aug. 28. 13:20

Szia Kata!

Küldök neked 1 széles mosolyt, hogy szebb napod legyen. ;-DDD

❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook