Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Sziasztok!
Mostanában elég ritkán vagyok, ezért állandóan vissza kell olvasgatnom.... aztán mire visszaolvasok, mindenki eltűnik... : ))) Így csak néma olvasgató lettem... : )))
Amúgy nagyon jól vagyunk, csak a nagylányomat kerülgeti valami.
Puszi! : )
Csibe! De jó hogy itt vagy!!! Örülök neked! Sajnálom, hogy máris munkába kell menned!!!!!
Név választás.... hát ez szerintem az esetek többségében elég rázós mert mindenki okso akar lenni... Mi nem árultuk el PocakCsillag nemét, mégis ölik egymást a rokonok, hogy mi legyen a MI bébink neve!!!!:):):):)
Csibe!
Jó hogy újra itt vagy :)
Zsófi !
Jobbulást, pihenj sokat!
A meleg tea csodákra képes
Jó reggelt Pocisok!!!!
Újra Írhonban.:(
Jól esik,hogy hiányoltatok,ígérem napokon belül újra a régi leszek.Persze még 2napot vissza is kell olvasnom.Most még takarítás,pakolás lesz a program,de amint tudok jövök és akkor jajjjjj nektek!:)
Az utunk elég fárasztó volt és rázós is.Azt hiszem márciusban már nem megyek haza,pedig nagyon szeretem volna,viszont nehezen viseltem a tegnapot és ez gondolom a babónak sem tesz jót.Ígérem hamarosan megtaláljuk a kislányunk nevét is,csak otthon anniy dolog volt,hogy erre nem maradt idő,meg persze mindenki beleszól,de gondolom ez mindenhol ismerős.
Remélem minden pocakos és pocaklakó jól van és hogy a fris anyukák-apukák már átléptek a kezdeti rázós napokon.:)
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok.Sajnos most mennem kell dolgozni(iszonyúan rosszul esik,pláne felkelni)és kiharcolni,hogy végre tegyenek át a pénztárba.
Jó pihenést!!
Csibe:)
Szia Zsófi!
Nagyon sajnálom, hogy beteg lettél!
Jobbulást kívánok neked!!!!!
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van, legalábbis jobban mint mi:-( Sikerült lebetegednem, lázam sterencsére nincs.
Ekka: írtam privit!
Jó reggelt Kata és másik Kata és persze Mindenki :)
Szétszórtság? Licitálós oldalak? Mindkettőben van részem. Ma reggel a férjem leszúrt, hogy szétszórt vagyok :( Nagyon szarul esett, bár igaza volt. A terhességem elején leszokott arról, hogy leszúr valamiért (talán mert zavarta, hogy érzékenységemben utána egy órát bömbölök a fürdőben). De most az történt, hogy jönnek a vizesek a konyhába, én meg nagy vidáman randit egyeztettem, megyek átvenni két rucit, amit a licitálós oldalon nyertem. Szerencsére 10 percre rá felhívott a férjem, hogy nem úgy gondolta és hogy nagyon szeret :) Ja és felhívta a nagymamáját, hogy jöjjön már át hozzánk a vizesek miatt. Hát hálát adok az égnek, hogy Ő az én férjem :)
Most várom a mamát, aztán megyek átvenni az újabb férfias nyereményeimet ;-)
Kata(25) már jobban vagyok ám lelkileg, csak most hétvégén a család miatt nem nagyon volt időm naplózni. De majd ma, ha hazaérek. (Bár most mindent leírtam, amit oda kellett volna, bocsi, hogy offoltam!)
puszi mindenkinek, majd jövök :)
Jó reggelt Sziasztok!
A bónuszként kapott másfél kt órámat töltöm most amit napközben a netre számhatok a foylmatos fekvés mellett! Viszont olyan sokat írtatok, hogy ha most nekiállok elolvasni akkor nem lesz időm másra....
Azt azért láttam, hogy Boo hasa leereszkedett! Kicsi Boo! Semmi baj! Tök normális jelenség a baba készülődik a nagy útra és valószínűleg már beilleszkedett a buksija a megfelelő helyre!:)
Katalin és Mandy! Biztos nagyon aggódtok, Mandy már tudja meséltem neki, hoyg anno az első várandóság alatt nekem is volt hasonlóban részem, tudom milyen nehéz most a várakozás! Kitartás és meglátjátok nem lesz semmi gond!!!!
Csibe nekem nagyon hiányzik, jó lenne ha írna, de örülök, hogy a családdal lehet... bár lehet pont most utaztak vissza Írországba???
Emőke jelentkezett már????
Vandancsi, felétek mi újság????
És egérke hol van??
Sőt!!! Láttam vannak új tagok is, szeretettel üdvözlök mindenkit! Kell az utánpótlás mert lassan a "nagyok" elhagynak bennünket....
Jóreggelt!
Csak gondoltam megosztom, hogy nálam kevesen utálják jobban a porszívót, ha egyáltalán elképzelhető ilyen. Most meg nagy boldogan megyek, összeszerelem és végigporszívózom a szobát. Akár 10x is, csak hazaengedjék őket :)
Sziasztok!
Érdekesen indul ez a mai nap. 3/4 5-kor arra ébredtünk, hogy valaki becsengetett. Kimentem, de sehol senki, szóval valószínű a lámpa kapcsolója helyett sikerült valakinek a csengőnket megnyomnia. Még egy óráig forgolódtunk,aztán úgy döntöttünk mindketten, hogy felkelünk, mert nem megy a visszaalvás. Hát ezért vagyok itt már (magamhoz képest) ilyen korán. Egyébként jobban aludtam a szokásosnál, és kb éjféltől a csöngetésig valamilyen csoda folytán még WC-re sem keltem fel.
Mandy Kedves! Most hogy így ráérek beleolvastam a babanaplódba is. Próbálj úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy minden rendben lesz Bálinttal.Tudom, hogy nem megy teljesen, én is aggódom még túl nem leszünk az UH-on,de én azzal próbálom nyugtatni magam, hogy ha idáig minden OK volt, akkor nem romolhatnak most el a dolgok. A pakolás előtt meg menj vásárolni, az legalább izgalmas és eltereli a gondolataidat a félelmeidről. Én most rákattantam a licitálós oldalakra, amikre vandacsi is, és nekem ez segít a figyelem elterelésben.
Boo! A pocid lejjebb kerülése szerintem nem gáz. Az emlékeim szerint a barátnőmnek is ekkortájt ment lejjebb a pocija amikor kismama volt,é s rendes időben szült meg (mindössze 2 nappal a kiírt időpont előtt).Nem is mondták neki,hogy gond lenne. De ha aggódsz akkor inkább hívd fel a dokidat és kérdezd meg őt is.
Megnyugtattál, hogy nem csak nekem kell a jegyzetfüzet. :)))Néha már azt gondoltam, hogy én valami extra feledékeny ember lehetek, hogy ti mindig mindent fejből vágtok. Nekem is megmarad a legtöbb dolog amúgy csak azért írom a jegyzeteket, hogy nehogy összekeveredjek. Főleg mikor nagy az aktivitás, és jól lemaradok.
Ekka!Szerintem a diétát hagyd a szülés utánra. A rizst, tésztát felválthatod barnarizsre és barnatésztára, a kenyeret meg teljes kiőrlésűre (még finom is, mi is azt eszem majdnem mindig már vagy 1 éve), ezek még egészségesek is, de a krumplit ne hagyd el szerintem sem.
Jéééé! Csibe! :-))
Hogyhogy ilyen későn!?
Csak nem otthon vagy már? Vagyis Ír-honban?
Szia Mimó!
Nagyon örülök, hogy pozitív megerősítést adtam! Nekem "hobbi" az egészséges életmód, egy időben nagyon beleástam magam a témába! Testkontroll, anti-candida diéta, Update, Vércsoport, egy kis gyógynövény-tan...kialakult egy mix, amit már nem kell "betartani", annyira természetessé vált!
De pl.a kedvenc csokis fánkomról és a pizzáról nem tudok és nem is akarok soha lemondani! :-))
Ja és 3 éve vega vagyok, és sokkal jobban érzem magam azóta! De erre nem beszélek rá senkit, mindenki érzi, mire van szüksége, mi esik jól...
Gratulálok nektek, és sok örömet egy egészséges és ezáltal hosszú élethez! Jó testi-lelki állapotban minden jobban megy! ;-))
Lecsúszott...És nagyon nagy! Tök görényül nézek ki, egy nagy has két pálcikán :-))))
Csak január 29-én megyek a dokimhoz..
Megint visszajöttem, mert még akartam Boonak írni :)
(csak ennyire vagyok szórakozott egyébként...)
Szóval Boo a hasleereszkedésre. Nekem valahogy mindig is lent volt. Amíg csak a köldökömig ért a méhem, addig érthető volt. Aztán elvileg továbbnőtt ugyebár, de a nagyobb dudor a mai napig lent van. Vagy hogy érted? A tiéd most 'lecsúszott'? Nem hinném, hogy ez már a beilleszkedés, az tényleg korai lenne....
Dokinál mikor jársz legközelebb?
Ekka!
Ezeket az ételeket babátlanul sem szabad kiiktatni teljesen, nagyon egészségtelen!!! Atkins egy hatalmas barom, finoman fogalmazva..
Legalábbis a krumpli nagyon fontos, hidd el!
Nagyon jól lúgosítja a szervezetet és csomó fontos anyag van benne! Héjában sütve a legegészségesebb, vagy párolva.
Ha teljes őrlésű kifliket eszel és barna rizst, kizárt, hogy meghízzál tőle! Kevéssel is jól laksz és gyorsítja az anyagcseréd is, stb. stb..
A fehér liszt a ludas a hízásban, mert egy az egyben cukorrá alakul át, miután megetted.
De ha nagyon aggaszt a dolog, akkor ezeket csak ebédre edd és ne vacsira!
És jó tornázást!
Sziasztok lányok, csak visszanéztem még :) Akkorát nőtt a hasim az elmúlt két hétben, hogy az hihetetlen :D
Porszívó? Mi osztozunk a 'legutáltabb' házimunkákon. Én takarítom a deguszart (bocsi), férjem viszont porszívózik :)))
Mostmár tényleg megyek, reggel indítani kell a családot. Meg el is fáradtam.
ui: Kicsikata igazoltan van távol (remélem, pihen), de Vandancsi és Zazuka merre jár???
puszi
Szerintem én nem fogom megérni, hogy a férjecském ne tudjon betelni a porszívóval :-))) Messziről elkerüli! Akkor szent a béke köztetek, lecsillapodtak a kedélyek? Még nincs vége a "vadászszezonnak" vagy?
Megnézem majd, hol laknak Anyudék...Hogyhogy 6 hónapig voltak itthon? Nem köti őket oda semmi fontos? Ház, kert, munka stb..De jó neked azért...Én csak évente 2x látom Anyát, akkor is csak néhány napot :-((
Ha felvetné, hogy költözzünk ki, segítenének, én bizony mennék, mint a huzat! A nyelv sem lenne gond, angolul, németül tudok úgy ahogy, és a flamandot is értem úgy nagyjából! Hamar megtanulnám szerintem..Csak minket a férjem családja és az üzlet nagyon ideköt sajnos :-((
Mondjuk babával a pocimban nem vágnék bele én se..
Pusz
Holnaptól tornázom:D Kell, mert mozgás nélkül tiszta depi vagyok.
Rékázni fogok meg előszedem a taposógépet:)))
Régebben egészségesen éltem, most meg maga vagyok a fertőőőőőőő!
Pár hónapja még nem ettem rizst, tésztát, krumplit, kiflit..stb. Nem is nőtt a hátsóm és jobban is éreztem magam.
Babás időszakban megtehetem, hogy kiiktatom ezeket a kajákat az étrendemből?
Megjöttünk:D Igaz már régebben, de Apával élvezkedtünk egyet a porszívón:))) Ő jobban nem tud betelni vele, mint én. Talán, mert Ő többet fogja használni.:P
Bubbaboo:
Anyumék lakhelye: Grâce-Hollonge (nem messze van Liège-től)
Anyum kb. 5 éve lakik kinn a férje régebben, de Ő szintén magyar. Mi is szoktunk menni aztán még pluszban, mindig elmegyünk valahová nyaralni. Nyaralás a nyaralásban.:)))))
Most jó sokat voltak itthon. Esküvőnkre jöttek haza aztán maradtak 6 hónapot.
Szerették volna, ha kiköltözünk, de én nem vagyok elég bátor ott megszülni a babát stb.stb. :)))))))
Mianó! Szia nálunk! Még egy '79-es anyuka! :-))
És szép a vonalzód!
Ekka, N.Rose, Pitypang és mindenki, aki "dilis" volt tegnap!
Biztos volt valami front, vagy ilyesmi, ami "tönkretett" minket! Én spec. használhatatlan voltam, iszonyú kedvetlen, ami pedig nem jellemző..Csak kiterültem a fotelban este és intenzíven utáltam mindent!! A TV-t, a számítógépet, még pihizni se volt kedvem, pedig sokat takarítottam...
Ekka! Hol laknak a szüleid? Az én édesanyám is Belgiumban él a férjével, aki holland. Ők végülis Hollandiában csinálnak mindent, csak a ház csúszott át picit (3-km-rel) a határon. Weelde-ben laknak /Ravels/ közel Turnhout-hoz.
Mióta laknak kint? Ti szoktatok menni?
Rose! Részvétem!!! Anyós-témában profi vagyok, mi egy házban lakunk! Esetünkben anyós = stressz = görcs !!! Úgyhogy próbáld nagy ívben elkerülni, vagy legyinteni rá, amennyire lehet...Nekem külön radarom van rá, hogy mikor van rosszkedve (akkor nem tudom elviselni, egyébként egész jól elvagyunk néha ;-)) és ha hisztis, akkor kikerülöm a közös programokat!
TAPASZTALATOKAT KÉREK!
Látványosan lejjebb ment a pocim. Ez ugye még nem jelenti azt, hogy villámgyorsan pakolnom kell a cuccom!? Kicsit még korai lenne!
Azt hiszem, azért nekiállok összekészíteni lassan, végülis ahhoz már nincs korán talán...Nehogy aztán meglepődjek.. :-)) A dokik nem csípik a pizsit különben, úgyhogy vizit előtt tessék a nacitól időben megszabadulni! ;-))
És hihihihihihihihihihihi! én is jegyzetelek, mint Kata!
Na mi is megyünk. Megint eltelt két két, fényképezkedünk. Tök jó kis sorozatom van már :)
puszi mindenkinek, jó éjt!