Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Üdv Mianó.
Holnaptól HHenám is lesz, ha minden igaz, és ha Nagyfiunk nem követeli magának folyamatosan és beéri azzal, hogy a hasamon pihizik és velem sétál, akkor biztosan hozzá is fog szólni.
Mianó, azért ez már nem annyira az eleje:))))
Lassan mehetsz a 16.heti uh. vizsgálatra, velem együtt:D
Infó:
van 1 lánynév ami mindkettőnknek tetszik, bár még mindig nem az igazi. "Patrícia"
Sziasztok...:)
Üdv. közöttünk Mianó:)
Elég pocsék hangulatban vagyok én is 2 napja. Még néha bőgök is:P
Anyumék ma elutaztak haza (Belgium) így ism. "egyedül" maradtam..:((( Bár megígérte sietnek vissza, csak 2 hónapot kell kibírnom.. Izgulok is értük, mert autóval mentek, alig várom, hogy megérkezzenek.
Porszívónk bedöglött. Ma vettünk egy hiper-szuper porzsék nélk. csodát. Apa örülhet, mert nálunk az Ő reszortja a porszívózás:D
Kajálás nem megy... Nagyon nem..., ha nem lennék babás nem is ennék. "Undorodom" mindentől, semmi nem ízlik...
Valahogy 2 napja semmi nem jó....:(((((((((
Szia Mianó :)
A hétvégék általában ilyenek, mindenki a családdal van elfoglava. Hétköznap nagyobb az aktivitás. Amúgy tényleg jó kis társaság vagyunk, üdv nálunk, megosztjuk egymással az örömünket, és a bánatunkat is :)
Hanyadik hétben vagytok? :)
Nem, mi? ;-))))))
Nekem se volt jó éjszakám, illetve talán váltottuk is egymást, mert én konkrétan hajnali 4-ig jól aludtam, akkor viszont felébredtem, és nem tudtam visszaaludni másfél órán át.
Ez a kedvetlenség most valahogy rám is jellemző. El akartam menni magamnak hálóinget és köntöst nézni. Itt nem messze van egy bolt, amire hatalmas messziről is jól látható betűkkel ki van írva; 'vasárnap is nyitva'. Odaértünk, erre egészen pici papírra az ajtóra ki van ragasztva, hogy megértésünket kérik (!!), de januárban nincs nyitva vasárnap. Grrrrr. Na mindegy, legalább sétáltam egyet a gyerek(ek)kel :)
Nagyon rossz éjszaka volt, nem éreztem jól magam, csak hajnalban sikerült elszenderülnöm..Úgyhogy most rohannom kell szalonképessé tenni magam és főzni, de azért benézek majd később!
Kata! Gratula a vizsgákhoz! A pocid már jól takarja a puskát, igaz? ;-)
A szóbeli az tök jó, kellemes modorral könnyű levenni a lábáról a zord vizsgáztatókat!(Én jobb szerettem szóbelizni) Na és ki az az állat, aki megbuktat egy kismamát???
Mandy, megvagyunk, kösz, de én tegnap este eléggé félárbócon voltam, semmihez se volt kedvem...
Szeintem Pitypang is jól van már,/tegnap láttam errefelé - mármint Hoxán/ majd beszámol biztos!
"VIDÁM VASÁRNAPOT" mindenkinek!!!
(CSak semmi pánik, nem vagyok hitgyülis :-))))
Jóreggelt!
Holnap már hazaengednék Henámat, de külön biztosan nem jönnek, úgyhogy ma annyit fog enni Dénes Mihály, hogy együtt jöhessenek. Tegnap napozott a kék fényben (nem a műsor, hanem besárgult a "csöppem", de ezt én nem láttam rajta.) Az evés is alakul, most 4100 gramm és evett hozzá 40grammot, igaz cumiból, de menni fog.
Az albumát frissítgetem, néha érdemes lesz ránézni:<a href="http://cabsav.extra.hu" target="_blank">Berényi Dénes Mihály albuma</a>
Sziasztok csajok és cabsav!
Cabsav! Hurrá, nem soká együtt lehet otthon a kis családod, nem kell már sokat várni.Mikor engedik haza őket? Holnap?
Boo! Köszi a szurkolást, egész jól sikerültek a vizsgák, ügyesen puskázok. :)))Kár,hogy még jövő szerdán is lesz kettő. Ráadásul az egyik szóbeli! BRRR :((( Nem akarok!
Mandy!Igen, már csak 1,5 hét.De telhetne kicsit gyorsabban is. Mondjuk én próbálom nyugtatni magam, hogy minden OK lesz.
Rózsa! Gratula a frankó babakocsihoz!!!Féláron nagyon megérte.És még új is. :)Jó, hogy a gyerkőcök ilyen gyorsan túl tudják tenni magukat a rossz dolgokon (lsd tetanusz).
Pitypang! Ha már úgy érzed a betegség nehezén túl vagy az szuper!Akkor már lassan tényleg vége lesz. A Lénárd név egyébként nagyon szép szerintem, nekem mindig is nagyon tetszett. Nálunk egyéb okból nem merült fel. Egyszerűen azért,mert így hívták a férjecském előtti exemet, és nagyon bunkó dolognak tartottam volna részemről ha így akarnám hívni a mi kicsi fiunkat. Egyébként én is lánykát vártam az elején, de aztán én is úgy jártam mint te.Fiúsodtam. :))
Jázmin7!Szia, üdv a topicban!
Ekka! Ne aggódj biztosmegtaláljátok a megfelelő nevet addigra mire kell majd. :) Gratula a pocinövekedéshez! Remélem majd képet is raksz fel azért róla, hogy láthasssuk folyamatában. Az idő meg érdekes dolog, néha én is úgy érzem lassan telik, aztán meg, hogy rohan, mert olyan mintha tegnap lett volna két csíkos a tasztem, most meg már a 23.hetet töltöttem. A kismama nacik meg tuti kellenek majd, már nem kell hozzá sok idő neked sem, és baromi kellemetlen lesz a többi nadrágod! :)
Évke kedves! Hidd el nincs miért aggódnod. Szerintem a terhes has téged sem kerül el. Egyébként megnyugtatlak,esetemben pl van olyan hülye, aki azt mondja, hogy még nem is látszik, meg olyan is van - a másik véglet- aki azon van meglapődve mekkora már a pocim. :)) Érdekesek az emberek na, valljuk be.
Szia Ekka!
Az van hogy kb 1 órája visszaolvasok, mert jól lemaradtam... :)
Halihóóóóó! Ébresztő!!!!!!! Pocitokra süt a nap!!!
Mi van itt kérem?!?!?!?!?!
:))))))))))))))))))
Úgy látom nagyon hétvége van:))))
Én is megyek durmolni, ha sehol senki..
Szép álmokat annak aki még bekukkant, meg annak is aki nem:P
Az biztos is. Édesem is minden fájdalmát elfeledve teljes ragyogásban felkönyökölt és mondta Dénes Mihálynak, hogy: "Kisfiam, de gyönyörű vagy!"
Nem tudom jól átadni, de nagyon beleégett a memóriámba.
Szia Te boldog Apuka:)))))
Még1x gratula és nagy puszi (Édesednek is):P
Nem sürgetem, mert imádom, hogy növekszik bennem a Babám, csak annyira gyönyörű lehet amikor világra jön a baba:)))))