Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

6380. vandancsi
2007. jan. 15. 20:05

Állítólag azért ég a gyomrunk, mert nő a baba haja!!! :)))

nem tudom, mi köze van a hajhoz a gyomornak, de sztem olyan aranyos...:)))

6379. katalin25
2007. jan. 15. 20:03

Csajok! Van valakinek valami jó módszere gyomorégés ellen?

Mert nálam ez a legújabb...

6378. katalin25 (válaszként erre: 6376. - Vandancsi)
2007. jan. 15. 20:02

Szia Vandacsi!

Emőkéék sajna azóta sem jelentkeztek, biztos el vannak babásodva teljesen még otthon így az elején.

Még 1x köszi a licitálós tippet! Olyan frankó kis ruhákat vettem ma, hogy csak na! :)

A dokid jó drága lett!!!

Amúgy pont tegnap néztem a képeid, és abszolut nem vagy meghízva, csak a pocid nagy, az meg ugyebár nem lehet gon, majd a szülés után lemegy úgyis. Én is ezzel nyugtatom magam folyamatosan. :)

6377. katalin25 (válaszként erre: 6374. - Mandy)
2007. jan. 15. 19:56

Gratulálok a férjednek!

Én 2 éves levelezős látszerész suliba járok. A melóhely iskolázott be. És azért ne hidd hogy megfeszített tanulás volt. Közben főztem is, meg licitáltam, puskát írtam... :)))

Bár nem tudom minek, mert szóbeli lesz, de még reménykedem a felkészülésí időben, mert ezek az anyagismereti kérdések nagyon nem akarnak a fejembe vándorolni...

6376. vandancsi
2007. jan. 15. 19:53

Sziasztok csajok!

1 napra kiteszem a "lábam" innen, és alig győzőm visszaolvasni az eseményeket!!!

Szia Nóri!!!

Akkor mostantól te is rendszeresen jösz majd, ugye??

Emőkéékkel mi van? tud valaki róluk valamit? A visszaolvasásban nem találkoztam a bejegyzésükkel.

Cabsav, mi újság?? Mikor mehet haza együtt a kis csipet-csapat?? Már lassan egy egész hetes lesz a FIAD!!!!! :))))

Ma végre beszereztem a fogászati, meg a belgyógyászati igazolást is. Ahhoz képest, hogy a belgyógyász azt mondta, simán aláírja a kiskönyvemet, majdnem félóráig vizsgált, meg kérdezgetett, EKG-t csinált, az összes leletemet végigolvasta, meg végigkérdezte az összes családtag betegségeit!!!

Ma voltunk megint szülésfelkészítőn, ez volt a 2. alkalom, jövő héten megyünk szülőszobára. A szülészet vezetője tartotta, nagyon jó fej csajnak tűnik. Egészen addig szétröhögtük magunkat, amíg nem kezdett diákat vetíteni... Még jó, hogy a leghátsó sorban ültünk... :)

Jegyzetelgettem, hogy miket érdemes a kórházba vinni, és talán fontos lehet másnak is, hogy ajánlatos pár db (5) kisebb fehér törölközőt venni a 100 Ft-os boltból (ezt így mondta), ami nem kerül sokba, és azzal törölgetni az alsóbb részeket, mert ha véres is lesz, apuka a fehérből csak fehéret tud csinálni a mosógéppel!!! :)))

Hálóinget is csak egy sajátot javasol, azt is csak ha valami másik épületbe kell menni vizsgálatra. Amúgy a kórházit javasolja, mert vagy a tej, vagy a vér úgyis összekeni, és a kórház ha kell, naponta 5 db hálóinget is ad. Ja, és amit külön kiemelt, hogy ha készítjük a kórházi csomagot, ne felejtsünk el betenni valami kaját az apukának, mert szegény így is meg lesz ijedve, és azért, mert mi nem ehetünk, neki nem kell szenvednie!!! :))

Ja, meg szőlőcukor és Tictac! Ezek nagyon jók a kellemetlen lehelet ellen.

na, nem okoskodok tovább.

Délután voltam védőnéninél is, és lemért. Háát, sajna 12 kg plusznál járok, és azért még hátravan 1 hónap. Ajajjjj :(((

holnap megyek dokihoz. Nem tudom, mi történhetett, egész emberi időpontot kaptam (negyed 9), pedig már rákészültem a tíz órási talira... Az asszisztens tájékoztatásul kedvesen közölte , hogy a tarifa 8000 lett (6ezer-ről). Hát igen, év eleje, áremelkedés.... :((

De ez van. Már remélem, nem kell sokat menni!

na puszika, eldugultam!!!

6375. katalin25
2007. jan. 15. 19:53

Szóval visszaolvastam:

Szia Nora! Gratula az otthoni nethez,így legalább már te is sűrűn jársz majd közénk.

Egér! Neked a pocinövekedéshez gratula! Fotó nem kerül fel róla?

Josey!Én a helyi kismama tornára is eljárok, de mivel az csak heti 1x van és sokszor el is marad vettem egy kismama DVD-t a B.betűs babaáruházból és arra tornázom még itthon, meg úszni is eljárok heti 1-2x, és hidd el ha nem nagyon gáz az uszoda nem kell félni tőle, és a derék és csípőfájdalmaimra pl csak ez vált be.Mikor karácsony előtt meg a két ünnep között nem voltam

2 hétig nagyon megérezték eme testtájaim.

Csibe! Ne idegelj azzal a 4 kg-val, mert én ha jól tudom csak 1 héttel járok előtted, és rajtam már 6,5 kg van. A melóhelyen meg ne hagyd magad, irány a pénztár! Ja és a fotóket várjuk a pocinövésről!!!

Ekka! Hízol is még majd ne félj!Majd most jön még csak a jóízű evések korszaka ha múlik majd kicsit a hányinger. Képzeld szegény sógornőm is ma csak délelőtt 4x volt hányni az alatt a 2 óra alatt amíg náluk voltam. Sajnáltam szegényt, és gondoltam rád is. Neked semmi sem csillapítja?Vagy van valami jól bevált módszered? Hátha neki is beválna.

Boo! Dehogy gond ha sokat írsz, ne viccelj már!Örülünk hogy aktív vagy.

Ja, és örömmel jelentem be ma 5 aukciót nyertem a neten :) Mind babaruhás :)

6374. mandy (válaszként erre: 6373. - Katalin25)
2007. jan. 15. 19:44

Így is le a kalappal, ha azóta is tanulsz :)

Milyen suliba jársz?

A férjem ma tudta meg, hogy megvan az utolsó vizsgája is, megvan ez a félév. Ma ünneplünk :)

6373. katalin25
2007. jan. 15. 19:42

Sziasztok csajok!

Mára megelégeltem a tanulást, úgysem nagyon ment.

6372. Ekka
2007. jan. 15. 19:18

Jó estét Csajszik:)))

Tornáztam egy jót.

Jól esett, bár az igazság az, hogy írtóra szenvedtem. Elszoktam én már a tornától, de majd mától:P

Mandy: köszi a kiegészítést a képed alatt. (20.hét)

Ma volt a védőnőnél egy csajszi a 21. hétben járt. Laposabb volt mint én most:)))))

Norahhh: gratula a nethez!!!! Írtó jó szórakozás. Én már lassan 5 éve, hogy nem tudok betelni vele.:D

6371. mandy
2007. jan. 15. 16:14

Sziasztok lányok :)

A két nagy visszatérőnek --->

Nórikám, köszi nagyot nőttünk. Bálint már 1.7 kiló (volt a múlt hét szerdán). Jövő hét szerdán aktuális súlyt is tudok mondani, mert sajnos megint UH-ra kell mennem. Kontrolra, mert kevés a magzatvizem. Amúgy minden rendben :)

Én is súlyosodtam, de még belefér ;-)

Ja és hadd válaszoljak Kicsikata nevében is, mert ő nem tudom, jön-e még ma. Szegénykémnek kiújult a sérve, így az orvos egész napi fekvésre-pihenésre fogta. Persze mindent a babáért!

Csibe, jó hogy visszajöttél (tudom, már mondtam). Gondolom, neked kevésbé örömteli és maradtál volna még a családdal :( Én úgy tudtam, hogy ma már rögtön a pénztárban kezdesz. Ne hagyd magad, ezt az egésznapos rohangászást nem lehet bírni!

Mesélj a 4D-ről. És kérünk szépen képeket is ;-)

És Boo, nem vagy sok. Én nagyon örülök, hogy megint beindult a topicunk :)

6370. norahhh
2007. jan. 15. 16:01

Szia Kicsikata!

Veletek Mi van?

Már olyan régen dumcsiztunk.

6369. Bubbaboo
2007. jan. 15. 15:57

Jó sokat írtam, rajtam nem múlik a "forgalom"!!!

De mindenki fontos és muszáj! írnom! Lőjetek le, ha gáz vagyok...vagy sok...

Ma elkísértem Petikémet az edzőterembe, bicikliztem kicsit, vállra, karra "gyúrtam" :-)) és sokkoltam a népet a hatalom pocimmal! ;-)))

Utána becsüccsentem a sóbarlangba, húúú, de fincsi volt!

Főztem és most megyek rendet rakni..

Millió pusz mindenkinek és jó délutánt!

6368. norahhh
2007. jan. 15. 15:57

Csibe!

Csak most olvasom, gratula a kislányhoz!

Voltál 4D-n is?

Képek is lesznek?

6367. norahhh (válaszként erre: 6365. - Bubbaboo)
2007. jan. 15. 15:53

Szia Boo!

Köszönöm!

Tényleg nagyon jó újra Köztetek lenni!

Már nagyon hiányoztatok!

6366. norahhh
2007. jan. 15. 15:52

Mandy Drága!

Ti hogy vagytok Bálinttal?

Akkora élmény ez a vásálás ugye?

Én tudtam, hogy ez lesz. Állandóan a pici holmiait nézegetem, és türelmetlenül várom a májust! Előzetes számítások alapján állíthatom , hogy 4 kg és 53-56 cm alatt nem nagyon fog megszületni, ha kibírjuk a végéig.

Ti hogy álltok? Mekkora most a súlya Bálintnak?

6365. Bubbaboo
2007. jan. 15. 15:51

Cabsav! Okos lány ez a Hhena, hogy téged vett férjül! :-)) Az én uram legfeljebb anyukájával vagy a bejárónőjével fogja rendberakatni a lakást, ha eszébe jut..Na mindegy, én rontottam el! Úgyhogy a 38.héten fix programom a nagytakarítás, már ha eljutok odáig ;-))

Nóri! Sziaaaaaa! Osztozom a boldogságodban, nekünk is csak pár hónapja van internet, én is örültem neki, mint majom a farkának..Pedig akkor még azt sem tudtam, hogy a világon vagytok! :-)))

Zsófi, jobbulást!!!

6364. Ekka
2007. jan. 15. 15:47

Sziasztok ismét:))

Megjöttem a védőnőtől.

Szerencsére most nem volt szómenése. Viszont "kikaptam", mert fogytam 1kg-ot!!!! Nem szándékosan tettem és ezt közöltem vele is:D Megnyugodott:)))))

Készülök tornázni... mély levegő aztán lassan megyek:)))))

6363. norahhh (válaszként erre: 6358. - Csibebaby)
2007. jan. 15. 15:44

Szia Csibe!

Vérhálós szemeim Karácsony óta nem akarnak jobbra fordulni.

Nem panaszképp, de kijutott Nekünk a Karácsony-Szilveszteri ajándék bőven.

Dec. 31-én délután rohanhattunk a traumatológiára Biussal, mert eltört a könyöke.

Január végéig lesz rajta a gipsz. Tanulásról szó sem lehet, így azt hiszem halasztok egy évet.

Marcellkám ma ment végre suliba, Ő is itthon fetrengett tüszösmandula gyulladással 39 fokos lázzal. Szóval a lakás nem a net miatt úszik.

De tudom, hogy ezután már csak jók következnek!

Jázmin nagyon jól van.

Hét végén megtört a jég! Vettem Neki cuki kombidresszeket, cumisüvegeket, kiszoknikat.

Természetesen mindent rózsaszínben.

Még mindíg éjjeli bagoly vagy? Társulok hozzád.

Éjjeli egy körül feküdtem le 4 órakor már a TV-t néztem. Alíg birok aludni.

És Veletek mi van?

Nem baj csibe! Ha befejezte a gépem az állandó frissítgetések küldését és nem kell 5 percenként újraindítanom a gépet ígérem fellendítem egy kicsit a forgalmat, mert a mai nap tényleg nem túl nagy a termés.

6362. Bubbaboo (válaszként erre: 6355. - Josey)
2007. jan. 15. 15:44

JOSEY!

A kocogás miatt ne fájjon a fejed, terhesség alatt kimondottan ellenjavallt! Kinyúlnak a méhszalagok, de még vetélést is előidézhet, hasonlóan a többi rázkódással járó ugribugri(aerobic-féleségek) sportokhoz!! De nem is esik az jól ilyenkor...

Ahogy Mandy is írta, kismama-dvd-k, az úszás is nagyon jó, ne félj a fertőzéstől, csak ha kimondottan érzékeny vagy, vagy szutyok az uszoda..Én sajnos nem járok, mert nálunk nincs megfelelő..De mikor 3 napra elutaztunk "Wellness-elni" , mindennap úsztam és isteni volt!

6361. Bubbaboo (válaszként erre: 6339. - Kicsikata)
2007. jan. 15. 15:36

Kicsikata, de jóóóóóó, hogy itt vagy!!!

Ha van pár perced, meséld el, hogy tudod megoldani a pihit!? Csak úgy, hogy iszonyat felfordulás van otthon és próbálod nem észrevenni, vagy van, aki segít és megcsinálja a házimunkát?

Köszi a megnyugtatást, remélem olyan nagyon azért nem igyekszik Maja! :-)) Még közel sem vagyok kész a fogadására, minden aprólék a kiságyba van bedobálva és a ruhácskákat is rendbe kell tennem, berendeznem a fiókjait...Asszem nekilátok tényleg, ez nem az, amit az utolsó pillanatra kéne hagyni!

Vigyázz magadra és gyere írni, amikor csak tudsz és nem fáraszt nagyon..PUSSZANCS

6360. Bubbaboo (válaszként erre: 6359. - Csibebaby)
2007. jan. 15. 15:28

Szia Csibe! :-)))

Sejtettem tegnap este (éjjel ;-)), hogy már nem fogsz írni, csak örömködtem egyet, hogy itt vagy!

+ 4 kg egyáltalán nem gáz a 22.héten, ne őrjíts meg! Ha jól emlékszem én is kb. ennyinél tartottam akkor, de lehet, kicsit több is volt!?

Most + 9-nél vagyok és egy hónap múlva jön a baba!

Mindegy, ki milyen ütemben hízik, 10-12 kg tök normális, de szerintem a 15 is lazán elmegy!!!

A lényeg, hogy a végén ne legyünk 20-25-30 kg plusszban! ;-)) PUSZI és drukkolok, hogy végre "feltűnjön" a pocakod a főnökségnek is!

6359. csibebaby
2007. jan. 15. 15:19

Josey!Fittneszguruné terhes dvd.je van meg nekem,csak eddig még nem nagyon volt hozzá energiám a nap végére.:)

Viszont valamit csinálnom kellene,mert már 4kg van rajtam és husi a combom.

Ja,csajok a hasam állati nagyot nőtt,majd csinálunk képet!!

Csibe:)

6358. csibebaby
2007. jan. 15. 15:18

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza,csak a mai termést.Hol van mindenki??Máskor ilyen idő tájt már 3oldalnyit össszeírogatunk.

Zsófi!Remélem kicsit már jobban vagy és jó hallani,hogy nincs végre annyi melótok.Majd,ha kicsit ráérsz mesélj,hogy alakultok,min mész keresztül.

Kicsikata!Örülök,hogy azért pihensz is végre!!:)Igen,újra itt,bár most még pár napig,amíg a felfordulást eltüntetem a lakásban,addig biztos nem lesz annyi időm itt ücsizi,de azért tutira jövök,mert nagyon hiányoztok!!

Bubbaboo!Tegnap csak benéztem,hogy mizu erre,bocs,hogy akkor nem reagáltam.Miután láttam,hogy van mit visszaolvasnom,mára halasztottam a fórumozást.Ja,és tiszta lüke vagy..olyan jól nézel ki a képeken..semmi piszka,meg görény!!!:)

Mandy!Hiába a pasikat úgy választjuk magunk mellé,hogy tudjuk ők csakis minket imádnak.Néha viszont mind nagyon furkó tud lenni,de ez azt hiszem visszafelé is előfordul,mi is ki tudjuk készíteni őket.De a lényeg,hogy melletted áll és segít neked.:)

Katalin!Jó tanulást!!És köszike,itt vagyok.:)

Norahhh!Akkor mostantól ki főz,mos és takarít otthon???Készülj fel a vérhálós szemekre és a kialvatlanságra.legalábbis néhány napig!!Vled mi a helyzet,inkább arról tudósíts!:)

A mai napon megkezdtem a melót..senki egy szót sem ejt arról,hogy át akarnának tenni a pénztárba.De a héten kiharcolom magamnak,mert 5óra szaladgálás után(peig nincs akkora forgalom)leszakad a derekam és nagyon fáj a lábam is.Nem mondom,hogy állni-ülni jobb lesz,de ez már nem nekem való.Ha máshogy nem megy elmegyek az orvoshoz és íratok vele egy papírt,hogy azonnal tegyenek át.Furcsa itt lenni egyébként.Minden pillanatban arra várok,hogy az anyukám,vagy apukám benyit és megkérdezi,hogy vagyunk mi ketten csajok...egyenlőre sírós a hangulatom,de próbálok másra gondolni,hisz ezzel ncsak magamnak ártok.Máris hiányoznak..

Most sajnos mennem kell vissza,ma 16ig vagyok,utána meg jöhet a bevásárlás.Frigó kong az üreségtől..aztán összeütök valami egyszerű kaját,mert ma még ki is kell takarítanom a lakást!!!!Csupa por minden.

További szép napot mindenkinek,remélem este tudok jönni!!

Csbe:)

6357. josey (válaszként erre: 6356. - Mandy)
2007. jan. 15. 13:53

Ja,a nagyobb gyerek..Nekem 8 évesen voltak a tesóim kicsik,így tudom, milyen...

Köszi,majd nézek valami DVD-t,mert asszem élő nincs.

6356. mandy (válaszként erre: 6355. - Josey)
2007. jan. 15. 13:49

Szia Josey :)

Mi kismama dvd-zünk többnyire :) Zazuka azt hiszem úszni jár, Vandancsi pedig 'élő' kismamatornára jár. Meg akinek van már nagyobb gyereke, az utána rohangál, ez is egy jó torna :)

6355. josey
2007. jan. 15. 13:46

Sziasztok lányok!Látom ilyenkor nem nagyon vagytok itt,én viszont 2 munka között vagyok,hát bekukkantottam.

Segítséget kérnék vmi jó kis tornagyakorlatokhoz.Úszni nem járok szívesen a fertőzések miatt,a kocogás meg nem a kedvencem.Ti mit űztök/űztetek?

6354. mandy
2007. jan. 15. 11:59

Helló lányok :)

Ooooooolyan édi pasis overáljaim vannak, hogy három méterrel a föld fölött járok :)

Nóri! Csibe! De örülök nektek!! :)

Rózsa, az az érzés ott alul nálam is van. Néha amikor megfájdul, megállok picit, ha éppen csináltam valamit, a férjem meg rögtön kérdőn néz rám, hogy 'ugye ez még nem AZ?' :)

6353. Ekka (válaszként erre: 6330. - Bubbaboo)
2007. jan. 15. 10:59

Bubbaboo!

Nem Atkins szerint ettem, mert a Te szavaiddal élve szerintem is egy barom:))))

Csupán nem ettem "sima" rizst, sem "sima" tésztát, de most eszem bármit ami jön:P

Ezért gondoltam, hogy ism. a teljes kiőrlésű dolgokat fogom enni.

Anyumék elég sűrűn jönnek haza. Évente legalább 1x-2x. Persze férjének nem nagyon tetszik, de Anya mindig azt mondja: "Engem nem érdekel! Egy lányom van és látni akarom, ha nem jössz az sem érdekel! Felülök a buszra, repülőre és megyek!!! Ezek után persze mindig együtt jönnek.

Azt mondta ism. jön májusban, segíteni akar nekem, na meg persze unokázni:))))))

6352. norahhh
2007. jan. 15. 10:06

Sziasztok Pocakosok és Pocaklakók!

Sok szeretettel köszöntök Minden kedves régi és új tagot!

Mától újra teljes az életem Veletek!

5 perccel ezelőtt kötötték be a netet itthonra, és most rettenetesen boldog vagyok!

Mindenkinek igyekszek utánanézni, ki hl tart, de ha valaki egy kis segítséget nyújt nekem, akkor azt nagyon megköszönöm!

Puszilok mindenkit ÚJRA!

Jázmin és Nóra

2007. jan. 15. 09:49

Pocaknövekedés: nekem már látszik a pocakom. Persze nem feltűnő, de aki már volt kismama, az látja, hogy ez babahas és nem háj... : )))

Névválasztás: nekünk már évek óta megvan a lánynevünk, csak fiúnevet nem találunk. De a férjem szerint úgysem kell fiúnév, hisz kislány lesz!!! : )))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook