Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Szia Kicsikata:)
Örülök, hogy otthon vagy ill., hogy nem kellett kórházba befeküdnöd. Tudom, hogy írtó rossz lesz egész nap feküdni, de hidd el, hogy ez sokkal jobb mintha kórházban töltenéd a hátralévő heteket.
És a lényeg lényege: jól van a babócád és ez mindennél fontosabb, bár tudom ezt Te is tudod.
Puszi
Sziasztok!
Egyenlőre itthonról! De csak nagy-nagy jóindulattal....:(:(:(:(
24 órából 30-at kell feküdnöm... a doki szerint hálát adhatok az égnek, hoyg eddig nem záródott ki a sérvem olyan csúnya...
Szerencsére a kicsi babám jól van, a méhszáj tökéletese... el sem hiszi, hogy ez a negyedik gyerek, azt mondta!!!:)
Tehát szigorú fekvés... még nem tudom hoyg oldom meg...De van engedélyem naponta párszor piciket netezni!;)Ergo nem szabadultok meg tőlem....
Szia Nyusza:)))
Jól vagyok köszi. Nekem is vannak görcsök, de az már fel sem tűnik:P Nődoki azt mondta, hogy szedjek 2x3 MagneB6-ot, hát szedem:D
Megnyugtató, hogy nem csak én érzem "ezt". Ez a széttdurranás érzés nálam is van, csak én azt mondom, hogy belőlről feszít valami:) Mint mikor az embert lánya több napig nem bír kakkantani:)))))) -bocs, de jobb pl. nem jut eszembe:D
Hello Ekka!
Nekem detto ugyanez van, ráadásul még olyat is érzek, mintha belülről szétdurrannék. És még ennek tetejébe a combom és fenekem is görcsizik, én már szedem a Magne B6-ot! Egyébként jól vagy? Pusszantás
Jönnek a kérdések:))))
Pár napja fáj a pocim. Pontosan a petefészkeim ill. ott ahol vannak:))(lehet, hogy nem az fáj csak úgy érzem) Hol egyik hol másik. Nem nagyon, csak érzem, hogy valami van ott. Néha bele is nyilal...:((((
Ez normális? Méhszallag nyúlásához lehet köze? Hétfőn voltam dokinál Ő azt mondta minden rendben, gondolom nincs baj.. Őt erről azért nem kérdeztem, mert akkor ezt még nem éreztem.
Érzett már valaki hasonlót?
Kicsikata fél négyre ment orvoshoz. Vajon mi van velük? Nagyon-nagyon remélem, hogy nem fektetik be végleg :(
Persze ha ez kell, hogy ki tudja hordani a kisbabát.......
Utána olvastam a zöldteának.
Van benne koffein,-előző hozzászólás törölve:D (bár valahol mintha "azt"olvastam volna, hogy...)- de fele annyi mint a fekete teában, másrészt lassan szívódik fel így fogyasztható.
"Terhességben való alkalmazásáról megoszlanak a szakmai vélemények. de mértékkel fogyasztva rendkívül üdítő, frissítő nedű télen-nyáron egyaránt."
Citromfű tea az amit korlátlan mennyiségben fogyaszthatunk babásan. Ezt a tv-ben mondta egy doki a héten. Fel is írtam gyorsan. (babára-mamára nézve nyugtató hatású)
Ami a zold teat illeti, ha jol tudom, meg a fekete teanal is elenkitobb hatasu! En is nagy naivan ittam folyon, akar meg este is, aztan csodalkoztam, hogy nem tudok rendesen aludni olyan 2-3 csesze utan. :))) Ez tavaly volt, Moszkvaban. Lett ott egy japan baratnom, hat, hazajovetelemig a zold teamon rohogott! :)) Nem bunkon, csak viccesen megjegyezte, hogy mi, Europaiak mennyire be tudunk dolni a szamunkra uj dolgoknak, anelkul, hogy tuidnank, mi is az. Ok a zold teat epp akkor isszak, ha mar a fekete sem eleg, mert pl. nagyon faradtak. ;)
Ez nem jelenti, hogy artalmas, meg mielott valaki felreerti. De azt sem jelenti, hogy kismamaknak ajanlott... En most nem iszom ezt.
Egy gyogynovenyboltba ugy mentem be, hogy valami olyan teat szeretnek, amit szabad kismamaknak inni, akar napi tobb cseszevel is. A vegen 2 fajtaval tavoztam es finomak, ajanlom barkinek!
Az egyik egy gyumolcsdarabokbol levo vadcseresznye tea. Izesites nelkul iszom, mert nekem igy is izlik nagyon.
A masik pedig natur rooibos tea, ami szinten nagyon finom es ebbe sem teszek semmi izesitot.
A kavera a nogyogyaszom azt mondta, ha nem birom ki nelkule, igyak, de napi 1 csesze a maximum! Allitolag koraszulest is eloidezhet az elenkito hatas amiatt. Gondolom, ha valaki literszam dontene magaba. :)) Persze siman kibirom, szoval en most nem iszok.
Sziasztok Csajszik:)))
Már hiányoztatok nagyon:P Rég volt kedd...:))
Látom azóta történt ez-az, bár még nem volt időm mindent elolvasni.
Jól láttam? Új baba a fedélzeten? Cabsavnak és az Ő Édesének gratula és sok puszi:))
Citromfű bátran iható várandósság alatt. A zöldteában pedig nincs koffein:)) (tudom, mert nagy füves asszony vagyok):P
Én is zöldtea-imádó vagyok.Nekem azt mondta a szaki,ne vigyem túlzásba,napi 4dl legyen a maximum,azaz kb. 2 csészényi.
Bár nem vagyok biztos benne,hogy van bármi mellékhatás...
A kávé nálam is nehéz volt, azelőtt napi kettő erőset ittam. Most két-háromnaponta iszom, akkor is nagyon sok tejjel, ja és csökkentett koffeintartalmút.
A teát ugyanúgy iszom, bár igaz, hogy én nagyon lazán iszom, egy filter = 1 kancsó gyümölcstea :)
Tuudom,örülök is előre.
És igen,nekünk mindannyiunknak jó:)
Josey, nekünk is jó azért :)
Mi is leszünk még ott ahol Cabsav és Hhena, csak addig még lesz pár gyönyörűséges, örömteli pocakos hetünk :)
Csodálatos!!!
Na de apuci is csillog ám a büszkeségtől.
Jó nektek...
Meg sem figyeltem, hogy kék, olyan természetes volt :), szerintem nincsenek ilyen színkódok, talán mintha még világoszöld ágyak is lennének, de nem tudom.
A szülésznő annyira tündér volt, ezt még nem is mondtam. Meg a babás nővérek is aranyosak, kapnak majd valami csemege-csomagot.
A barátaim azonnal levonták a konzekvenciát a 4 kiló 5 dekából: szerintük 4 kiló a baba, 5 deka meg a férfiassága... eszetlenek :)
Jaj de kis helyes. Ott a kisfiúkat kék kiságyba teszik? Vagy minden babát?
Mindjárt itt a hétfő. Addig aludj nagyokat! :D
Szia Mimoka :)
Jól vagyok, köszi. Persze teljesen nyugodt csak 23-án leszek. Akkor megyek kontrollra. Olvastam, hogy mész babázni, jó hétvégéd lesz :)
Sziasztok!
Tettem még fel képet, ma sajnos nem sokat láttam Picinket, de már nincs messze a hétfő. Édesem üdvözöl benneteket és köszöni a jókívánságokat.
Tipp: majd vigyetek be algopyrint, a varrat megköveteli. (bár lehet, hogy más kórházban adnak, vagy van bent gyógyszerbolt, itt nincs ilyesmi)