Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Szaisztok, megyek keresek vmi ennivalót, mert már igencsak megéheztem.
További szép estét mindenkinek!!!
Sziasztok!
Hallot vki arról, h terhesen nem lehet tonikot inni?
:DDD
Na, nem is a hasamat irigyli, hanem a dícséreteket:)
Jó ötlet!:)))
Nekem már sikerült lehagyni a férjemet pocakilag, pedig jó darabig az ő ikrei nagyobbak voltak, mint az én babám.:D
Képzeljétek, ma olvastam, hogy Katie Holmes megint babát vár, és nagyon nem szeretné őt is a szcientológia szabályai szerint szülni, mint az elsőt, de persze Tom ragaszkodik hozzá. Néma csöndben kell szülni, nem szabad nyögni, kiabálni, stb, mert az okosok szerint ez megijeszti a gyereket, és ettől egy életre szóló sokkot kap. (Ezek szerint a Föld lakóinak kb. 99,9%-a életre szóló sokkhatás alatt éli napjait a születése miatt.:P) Szegény csaj véresre harapdálta a száját szüléskor, hogy nehogy valami hangot adjon ki magából. Aztán szülés után azonnal elveszik a gyerket az anyjától, és 3 napig nem láthatja, mert addig szcientológus szakemberek felügyeletére bízzák.
Szerintem Katie egy nagy marha, hogy ezt engedi. A helyében elküldeném a kedves férjem melegebb éghajlatra, és megmondanám neki, hogy majd ha ő szüli a gyereket, akkor cumizhat meg csinálhat, amit akar, de amíg én, addig úgy szülök, ahogy nekem jó. Azt meg nem is értem, hogy engedhette, hogy elvigyék 3 napra az újszülött gyerekét.
Köszi!
A férjem elirigyelte, hogy így dicséritek a pocakomat és indítványozta, hogy tegyünk fel képet az ő pocakjáról is! :DDD
Tereza, tényleg nagyonn helyes a pocakod, én is akartam írni.:)
És milyen picike! Szinte észre sem venni rajtad, hogy terhes vagy.
Szia, rég jártál erre!:)
Abban bízom, hogy hátha tényleg csak a tegnapi grillparti (meg a 4 órás ülés) ártott meg, és el fog múlni. Szerencsére csak kicsit van bedagadva, és nem is fáj. Most jó sokat feküdtem felpolcolva a bal felemen, úgy látom, mintha leapadt volna tőle. Szerencsére már nem dolgozom, így annyit pihenek, amennyit akarok.
Nincs esetleg valami krém, ami jó rá? Olvastam, hogy ödémára van valami gél. Az is jó lenne, ha kicsit hűsítené meg nyugtatná a lábam.
Köszi!
Hány kilónál jársz most? Nem lehet sok, mert csak a pocakod nő, legalábbis a képek szerint:))
Sziasztok!
Délelőtt már írtam egy regényt, de elszállt az internet ezért pont amikor "föladtam" cserben hagyott...
egypt: akkor is írtam és most is írom, hogy nekem a baromi nagy melegben dagadt be a lábam rendesen és azóta fájnak is sajnos. Nekem talán szerencsém volt, mert már csak egy nagyon picit dagad be délutánra és akkor fájdul meg, ha sokat rohangálok. Próbáld meg pihentetni, reggelre mindig le fognak menni szerintem (nekem is lemegy). Egyébként a felpolcolástól ne várjál csodát, max annyit segít, hogy addig sem nehezedsz rájuk.
Tereza: nagyon cuki a pocid! :)
pippo: szerintem is menjél orvoshoz, korai terhességben nem jelent jót a barna folyás, de rosszat sem feltétlenül. Az én unokatesóm most 9. hetes terhes és az elejétől van folyása. Eddig nem találták meg miért és kapott sárgatesthormont amit én is szedtem anno. Kiderült, hogy egy elpattant hajszálér felelős a barnás folyásért. Lehet, hogy Nálad a szex váltotta ki. Amíg nem lát orvos, se sex, se uszoda se semmi megeröltető.
Képzeljétek, megint bedagadt a lábam!:(( Jó, annyira nem, mint tegnap estére, de úgy tűnik, mégsem múlt el. Vajon meddig kell pihentetnem, hogy elmúljon?
Anyukám azt mondta, neki mikor terhes volt, a 6. hónaptól végig dagadt a lába, és csak szülés után múlt el. Pedig ő nagyon vékony volt, és össz. 7 kilót hízott. Úgyhogy szép kilátások!:(
Na meg ha bárki tud olcsobban kiságyat,pakolot,azt is szívesen venném ha megírná mert komolyan semmink nincs csak egy kis kesztyűnk DDDDD
De mindenből ujat akarunk venni mert a páromnak Pötyike lesz az első és egyben utolso babája/legalábbis tőlem tuti/ DDDD Aztán így meg akarjuk adni a modját,normál keretek közt,mert van már három csemetém és hátnem vagyunk milliomosok )))
Valami olyasmiről is olvastam hogy a sót halmozza fel ilyenkor a szevezet.
Állítolag picit több folyadékot kell inni hogy a vesék dolgozzanak rendesen és fel kell pocolni a lábidat és lefog menni na meg a sóval kell csinnyán bánni)