Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Hál Istennek én sem hánytam még egyszer sem.
Állítólag ez annak köszönhető, hogy én rendszeresen sportoltam eddig a pontig.
Egészségileg jól vagyok, lelkileg néha-néha majd megőrülök a sport hiányától. HOlnaptól fogok járni úszni, hátha jobban leszek tőle. Nekem is megesik néha-néha egy-egy barnás folt, az orvosom azt mondta ez természetes ilyenkor. Ha többször is előfordul újra majd rákérdezem. Nem vagy aluszékony?
Köszönöm szépen - egész jól, bár kb. egy hete egyre többször van hányingerem, de még semmi nem jött ki belőlem, szerencsére! Amúgy a hányástól nagyon félek, olyankor mindig úgy érzem, hogy megfulladok..hiába tudom, hogy valószínűleg nem fogok..
Sajnos, az én dokim nem csinál genetikai UH-t, így telefonon kell majd bejelentkeznem egy másik orvoshoz a jövő hét elején - augusztus 20-i hétre (akkorra már bőven betöltöm a 12. hetet).
És Te hogy érzed magad?
Sziasztok!
Én hányni nem hánytam, viszont hányingerem az volt. Nekem a keksz nem vált be, attól még rosszabbul lettem.
Ami bevált az a tej és a kakaó..de ez mindenkinél más. Azt hiszem josey-nak a cola segített.
Sajnálom, hogy ilyen szarul viseled, de gondolj a kiscsikédre.
Nekem, augusztus 9.én kell mennem 12 hetes vizsgálatra. REmélem, akkor kiderül tényleg a pontosabb hét meghatározása...
Egyébként, hogy érzed magad?
Szia!
Köszönöm, hogy reagáltál!!:)))
Igen, kb. egyformák lehetünk időben..Azt hiszem, a pontos terhességi kort a 12. heti UH-n határozzák meg..? Te tudsz erről valamit? Már nagyon várom és roppant kíváncsi vagyok!
Szia!
Engem is egy pár napja vagyok a topic vendége.
Nagyon kellemes kis közeg, nagyon jól érzem itt magam. Egyébként, kb. egyforma terhesek lehetünk időben....
Szia!
Megnéztem az fotóidat - szép nagy már a pocid, pont 20 hét van közöttünk!:)
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek a pocaklakójához!:)
Már elég régóta olvasgatlak Benneteket, de még soha nem szóltam hozzá ehhez a fórumhoz. Igaz, eddig nem is lett volna rá okom, bezzeg most!:)Tegnap töltöttük be a 9. hetet - nagyon boldog vagyok! Sajnos, egy kis "barnázgatás" miatt Utrogestan kúpot kell alkalmaznom, de már nem sokáig - hamarosan itt a 12. heti genetikai UH! Már alig várom!
Remélem, "befogadtok" ebbe az amúgy már összeszokott kis csapatba!:)
Weberkitti: Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy:( Szerencsére nekem "csak" hasmenésem szokott lenni, de a húgom most szülte a 4. csemetéjét - tőle hallottam, hogy (száraz) keksz, ropi használ, ill. jégkockát lassan elszopogatni, hideg ásványvizet inni jót tesz ilyenkor. Nagyon remélem, hogy hamarosan jobban leszel!!!
Sziawsztok pocisok!
Segítsetek légyszíves szükségem mvan rá!
Nagyon sokat hányok! Ma egész nap!! Haza kellett jönnöm a munkahelyemről. Mondanom se kell mennire örültek neki. Tegnap jöttünk haza nyaralásból.
Mit ajánlotok rá?? Minden kijön belőlem!!
Sziasztok, itt vagyok!
Üdvőzlöm az uj Kismamákat, Gratula a pocilakókhoz! Úgylátom nem lesz hiány az utánpotlásból! :)))
Nincs uj baba?
van egy bolt pesten, illetve 2 bolt es egy kavezo is tartoik hozzajuk (es tenyleg igazi olasz kavejuk van:-)))), ujlipotvarosban az egyik, a masik a fo utcaban I. kerulet, neve Grissini, ok csak kizarolag olasz kajakat elelmiszert tartanak es innen viszik a cuccot, tehat csak olyan dolgaik vannak, ami mashol nincs:-) ajanlom oket Neked, ha hianyzik az olasz kaja. de van honalpjuk is, nezd meg, ott telszam stb cim: www.grissini.hu
hol laktal olaszorszagban?
Sziasztok kismamák!
Mindenkivel minden rendben?Sajnos nincs időm visszaolvasni,pedig hiányzik...
A dobogós jelöltünk járt erre mostanában(Mizi)?
És a listakészítő bajnokunk???
Remélem jól tűritek a meleget és sokat isztok:))
Mi elvagyunk,kicsit pocakfájósan,de nem vészes...
Pelle kérdésére,én élőszóban rühellem ezeket a kifejezéseket,itt meg a rövidségük miatt használom:)
Puszi,
j+H
Valami nagyokos terhesnaptár szerint Barninak is Barbinak kéne lennie, mégsem az.:)))
Megyek én is, mert még fel sem öltöztem....
Sziasztok, további szép napot!
Nekem is mennem kell!
Este találkozunk!
Vigyázzatok Magatokra!
Pippoék
Lányok, most lelépek, valamikor délután, este körül még benézek.
Aztán jók legyetek!:)
Nálad olyan 120-140 között van normális esetben a zsírégető tartomány, ha jól saccolom. Szerintem az már magas, ha tartósan abban mozogsz. Mert ugye most nem a zsír égetése, hanem a keringés javítása/optimalizálása a cél. Ha jobban terheled magad, akkor a placenta oxigénellátása gyengülhet.
De ez csak az én elméletem. Erről egy sportolásban és terhességben jártas dokit kellene meginterjúvolni.
Na, de te hamarabb érzed (szerintem), mint ahogy a férjed látja, hacsak nem röntgenszemű:)
Meg van ugye pulzusszám-mérő, meg sebességmérő, szabályozni tudod, hogy mennyire fékezzen stb. Azt egyébként észrevettem, hogy nem jó ugyanolyan intenzitással tekerni, mint korábban tettem, nem terhesen. Eleve ilyenkor a szívünk már le van terhelve, szóval tényleg nem árt óvatosnak lenni. Plusz oxigénhiányt sem szabad előidézni, mert az a babának nagyon rossz.
Pippo, néztem a vonalzódat. Karina biztos, hogy Karina lesz, nem mondjuk Karcsika?:)))
Egyébként nagyon szép név, nekem is nagyon tetszik, fel is írtam a lányneves listámra, aztán nem lett rá szükség.:)
Lisztet is szoktam hallgatni. Szerintem az a lényeg, hogy kellemes, nyugtató zene legyen. A tesóm valamelyik Mozartot imádta, nem tudom pontosan, melyiket, de csecsemőként is mindig elhallgatott, ha anyu feltette a lemezt, és figyelte.:)
A férjem azért kell, hogy figyeljen, nehogy túlhajtsam magam, de úgyse csinálnék ilyet. Állítólag már az is rossz, ha érzed, hogy fáradsz. Akkor abba kell hagyni.