Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Jo ejszakat, mindkettotoknek!!
Sziasztok Pocisok!
Megyek én is, mert elálmosodtam és Manócska kifúrja az oldalam. Ma még nem voltam vizszintben lehet, hogy az a baja.
Puszi, majd jelentkezem.
Szép jó éjszakát mindenkinek.
Ez szerintem nem annyira különös. Beszéltem már olyan aerobic edzővel is, aki a 4. hónapba lépve egyszerűen nem tudott többet edzeni, mert egy porcikája sem kívánta. Szerintem a szervezet jelez, figyelni kell rá.
A terhesség nem betegség, de legalább akkora hiba, ha valaki nem vesz tudomást a megváltozott állapotáról és továbbra is ugyanúgy akar élni, mint előtte.
En a terhesseg elott rendszeresen futottam. most meg??? Semmi, de azert mert egyantalan nincs hozza kedvem. Probaltam en tornazni, ugy kellett magam raeroszakolni:( Nem tudom miert valtoztam meg ennyire, remelem majd idovel visszater a regi enem...
Nekem szerencsére még a 3 kiló sincs meg. Remélem, nem is fogok nagyon elszállni. Nekem sajnos már induláskor volt jó pár kiló súlyfeleslegem. De a terhesség miatt nyilván nem fogyókúrázom, az intenzív sportot megintcsak nem tudom folytatni (mondjuk ezt nem a terhesség, inkább a hülye időbeosztás miatt hagytam abba, egyébként is mire hazaérek, addigra kinyúlok)
Mi is ezért választottuk ezeket. Passzol a vezeték nevünkkel.
Inkább Te vigyázz magatokra, és várjuk a beszámolót! Pihenj sokat!
Neked is Szép Estét!
Nálunk még nincs fixen kiválasztva, de ez a két név jól hangzik együtt a viszonylag hosszú és sokféle hangzót tartalmazó vezetéknevünkkel.
Nekem -annyi idosen mint te- mar vennem kellett jo par gatyat, mert a regiek mar combba:( se jottek ram. Eddig 12 kilot hiztam, igaz annyira nem latszik(mondjak masok, en latom), mert eloszlik. Bar a 24 hettol idaig a 31-dik hetig csak ket kg jott fel:))
Ez nem reklámozás. Amit Hoxa nem szeret (joggal), ha valaki valamivel kereskedni akar és a portált ingyen hirdetésre használja, amikor vannak reklámozásra kijelölt helyek (persze, azok fizetősek).
Az tök jó, Apa ragaszkodik a Petrához, én meg az Ádámhoz, de mindkettönknek tetszik mind a két név. Olyat választottunk ami, nem hosszú a vezetéknév miatt és ami nincs a családban! :)))))
Na csajok sajna nekem mennem kell, megint kezdek fájdogálni...legyetek jók és vigyázzatok nagyon magatokra!!
További szép estét mindenkinek!
uppsz lehet vétettem...márkanevet itt ki lehet írni egyáltalán?!
Én is vetten a napokban egy kismama farmert a kinaiban, nagyon jó fazonja van kényelmes is, 2450ft-ért vettem. Alig akartam elhinni, hogy csak ennyi, 30% lejött belőle! Még jó hogy nem vettem meg a 6000ft-at. Most varrónőnél van, mert hosszú lett. Fúrcsáltam mert a kínaiban nem szoktak kismama ruhákat árulni.
Én most nyárra vettem egy nagyon kényelmes könnyű nyári anyagból gatyót,annyira nem is volt vészes az ára,bár most inkább a kényelem jobban izgatott mint az ár..
kismamanadrágból ezek MUM márkájúak nagyon bejönnek, annyira kényelmes viselet....
Régi ruháim közül szinte semmi sem jön rám, tiszta gáz már 8 kg-ot híztam, de azt mondta tegnap a védőnő, lehet kórház lesz belőle, rossz a vérnyomásom is, meg iszonyatosan vizesedek még mindig....úgy látszik nekem most mindenből kijutott:))
Nekem ez a két gatyám eddig, ami ilyen kifejezetten kismama szabású. Nem akarok én sem túlzásokba esni. A többi inkább hagyományos, csak kényelmes anyagból vannak és lazább szabásúak. Azok jól lesznek majd jövőre is, a tunikákkal együtt.
Nem hiszem el, nálunk is ez a két név került eddig még legtöbbször szóba:DDD
Petra is szep nev. Nem mondtak tutira hogy lany lesz?
Igen, most már tudom, okultam az esetből. Nem hajtom magam annyira, amit megbirok csinálni azt elvégzem, amit nem az marad másik napra! :))) Nem ér annyit!
Igen, közben kapcsoltam. Nem is gondoltam, hogy még emlékszel rá.
A mai szerzemény a fehér nadrág. Nekem nagyon bejön. Szerintem ezzel a két speciális nadrággal, meg a többi egyébként nem terheseknek gyártott, de kényelmes szoknyáimmal, ruháimmal kihúzom egészen ősz végéig. Utána meg úgyis itthon leszek leginkább, max veszek egy kismama farmert, de kizárólag ilyen pamuthasút, ez nekem nagyon bejött.
En is vettem par kismama ruhat, bar nem sokat. Ezt az utolso 2 honapot meg mar remelem kihuzom uj ruha nelkul:)
Nekem is tetszik a rucid!
Szép nevet választottatok, nekem is tetszik! Nálunk Petra lesz, és ha esetleg mégis kúkacos lenne akkor Ádámnak hívjuk majd. :))))
Na, akkor hétfőn számolj be erről nekik.
Persze, hogy megijedtél. De azért tényleg takarékra állíthatnátok itt magatokat. Igaz, hogy a terhesség nem betegség, de a teherbírás csökken, pontosabban megoszlik. Első a baba, aztán a háztartás, ha marad rá erőtök!!!
Igen, ott a "bűnjel", meg egyébként említetted múltkor, hogy vettél egy tunikát meg egy nacit..:)))
A múltkor én is benéztem hozzájuk, nem is jöttem ki üres kézzel:)
Aranyosak vagytok tényleg!!! ..na ez az amiért szeretek idejárni..:)
nem hiszem hogy áz lesz, csak nagyon megijedtem, sőt még apa is, de ha megint előfordul bemegyek az ügyeletre...bár hétfőn úgyis mennék, kötelező vércukorvizsgálatra...
Ja, ott van a bűnjel a fotón:) Bár abban egy másik nadrág van, egy fehér farmerszerű anyagból, jó sok lycrával, szóval baromira kényelmes, nem áll el tőlem zsákszerűen, de a rugalmassága miatt nem fog szorítani később sem.
Jacob Andrew. A ferjem amerikai, es ot is igy hivjak. Bar nem csak ezert valasztottuk, nekem nagyon tetszenek ezek a nevek. Nalatok?
Lehet, hogy nagyon megerőltetted magad. A fájdalmak a stresszhelyzet elmúltával is jelentkezhetnek.
Próbálj meg minél többet pihenni. Persze, ha romlik, akkor a legjobb, ha egy szakember megnéz.
Vigyázz magadra, tudom milyen. Mi a múltkor festettünk és nekiálltam egyedül a lakásnak, mire végeztem sírtam úgy fájt a derekam, napokig nem múlt el. De nem bírja megállni az ember, hogy ne csináljon semmit. Azóta nem pörgök ennyire.
További ajánlott fórumok: