Plasztikai sebészet (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnálattal látom,hogy a fórum elég kihalt.
Most tervezek egy zsírlszívás műtétet,van három jelöltem Budapesten.
Dr Pukancsik
Dr Gill Endre
Dr Jánky
Tapasztalatok?Ha valaki olvassa és volt szerencséje bármelyik dokihoz írjon nekem tapasztalatot.Tájékozódni próbáltam árakról a honlapjaikon,de persze tudom hogy ez konzultáción derül ki pontosan.
Azért áraknak is örülnék,hogy ki mennyit fizetett..
Köszi
Lakótársamnak most csinált 320 köbcmes ciciket. Gyönyörűszépek és a seb is szépen gyógyul.
Barátnőmnek két hét múlva csinál 360ast.
Szerintem abszolút megbízható és kiváló sebész.
Meg vagyok elégedve,igen,bár én elfogadnék nagyobbakat is:)))
Tudok olyan lányt,akit Péter doki műtött,6666,nagyon szépen sikerült Neki is.
A műtét 750e ft-ba kerül.
Rakok fel egy melltartó nélküli képet,sztem ciciben Debrecenben ő az egyik legjobb,meg Péter Zoltán.
talaltam rollad egy kepet , de melltartoba :-(
Amugy mi a velemenyed a dr-rol? es mennyibe kerul a mutet?
Sziasztok!
Debreceni vagyok es hamarosan nyagyobb ciciket szeretnek! Ha tudtok valamit a munkairol: Dr Molnar Csaba vagy Dr Fabian, Dr Peter Zoltan vagy akar mas debreceni dokikrol nagyon megkoszonnem!!
a másik topikba azt irtad hasra még csak most fogsz menni:):)
valami reklámember vagy?:)
Kedves Regina!
Saját tapasztalat alapján, ajánlom Neked Fábián dokit!
Olyan tökéletes hasat és cickót csinált nekem,hogy címlapra való!
Ami fontos, beszélgess el mindegyikkel! Melyiknek vagy Te a legfontosabb? Nem csak egy eset! Szerintem ezért is fizetünk annyi pénzt!
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata Dr. Sashegyi Mihályról, illetve Dr. Traub Alfrédről? Köszi :)
Sziasztok!
Mellplasztika és hasplasztikai műtétekről szeretném, ha írnátok tapasztalataitokról. Kit tudnátok ajánlani?
Szia!
Gyere a "Mellplasztikai tapasztalatok" fórumba, ott vannak a Gáspár műtötte lányok!
Sziasztok!
Szuper cickóim lettek!
Mindenkinek ajánlom a dokimat, dr Fábián Zsolt Debrecen! Nagyon jó emlékekkel távoztam Tőle!
Szia!
Nem biztos, hogy csak Szegeden kell körülnézned!
Én debrecenben csináltattam meg a cicim dr Fábián Zsoltnál, csoda lett! Sok nő volt ott, aki más városból jött! Ajánlom neked! Precíz, kedves, figyelmes és nagyon szépeket láttam nála!Ja!! Jó árakkaldolgozik!Nagyon meg vagyok elégedve!