Plasztikai sebészet (beszélgetés)
Sziasztok,
Elmesélek valamit
Ma vehettem le a melltartót és végre megcsodálhattam az új szerzeményemet. A férjem szerint Egy csoda lett. Ez azért nagy szó mert nem rajongott a megereszkedett mellemért.Immel- ámmal el volt vele de nem különösebben volt oda érte.
Olyan arcot vágott mint egy kisfiú a karácsonyfa alatt a rég várt játékára nézve.
Ez mindent megért.
Annyira szép, természetes, gyönyörű. Sírni tudnék örömömben. Úgy gondolom, hogy egy elhidegülő kapcsolatot mentett meg a dokim! Kedves, figyelmes, törődő volt.
Sziasztok!
Ha valaki ismeri Dr.Kamarás Nóra, plasztikai sebész doktornőt és az elérhetőségét is tudja, kérem küldje el a zsanka7@freemail.hu e-mail címre. Köszi!
Sziasztok
interjú/és fotóalanyt keresünk a Glamour Magazin következő számához! Cserébe nagyon szép képet és ajándékcsomagot adunk!
Az emaileket ide várom: adel24777@gmail.com
Szia!
a mellplasztika tapasztalatok című fórumban pont erről van szó. :)
Sziasztok!
Van 1db bontatlan doboz vanillia izű * porom!Eladnám olcsobban mint a boltban+lehet venni!Akit érdekel irjon privit!!!!
Az, hogy ki vagyok, nem tartozik senkire, de ilyen problemaval szerintem orvost kell megkerdezni, nem laikusokat.
ES privatban sem irom meg, hogy ki vagyok, ha nem gond.
Sziasztok
A melleimet szeretném megnagyobbitatni Szegeden.Halott-e már valaki vagy ismeritek-e személyesen Dr Viczián Csabát vagy Dr Hubát?Jól operálnak?Ha valaki ismeri kérem irja le a tapasztalatait.Köszi szépen
Szia
Te meg operáltattad a melleidet?
Szia Nócika
Ha neked is volt mellnagyobbitásod meg szeretnélek kérni hogy ird le nekem hogy te érzed-e hogy bent van az implantátum.Mert nekem is volt tavaly de szerintem nem ugy sikerült az opé ahogy én szerettem volna.Hason nem birok feküdni mert akkor fájnak a melleim meg nekem valami csómók ia vannak benne.köszi
Sziasztok!
Esetleg nincs valaki itt a fórumon,aki nem mellét hanem az orrát akarja megműtetni,esetleg meg is műtette már?Kíváncsi lennék a tapasztalataitokhoz,hozzászólásaitokhoz,vagy hogy melyik orvosról hallottatok jót ezzel a témában kapcsolatban!
szia tünde
Jó orvos a dr Viczián Csaba ajánlom neked
Szia!
Olyanról olvastam már, hogy a más helyről leszívott zsírt próbálták a mellbe visszajuttatni injekció segítségével, de a leszívás után ott már nem tudja betölteni az élettani szerepét, ezért elhal (aminek nagy a kockázata) esetleg felszívódik és ezért ez az eljárás nem terjedt el.
Sziasztok!
Ha valaki Szegeden csináltatta a műtétet(esetleg Dr Viczián Csabánál) akkor kérem írja le a tapasztalatait, ha lehet e-mail címre(sz.tundi_@freemail.hu).
Nagyon köszönöm!
Tündi