Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
A fet lehet teljesen saját ciklusban, itt az lh csúcs vagy az ultrahang monitorozás adja az időzítést. De szeretik a tüszőrepesztővel is belőni.
Vagy ösztrogénnel, progival, tüszőrepesztővel rásegítve a sajátra. Vagy blokkolóval, csak mesterségesben.
Utóbbit bizonytalan ciklusnál nagyon szeretik, mert egyértelműbb a hormonpótlás mennyisége és csak a nyálkahártya miatt vannak törölt ciklusok.
Sajátban előfordulhat idő előtti progeszteron emelkedés, ami az időzítést eltolja.
Neked a progi mindenképp kell, sárgatest híján. Gondolom, hogy kiderült már, hogy növesztgetik-e a nyálkahártyád, nagyon határeset.
A blokkoló nekem 2 ciklust bírt, utána beindult ezerrel a saját, ki kellett hagyni.Szetintem ha azt ajánlják, ne idegenkedj tőle.
Bár a blokkolós és saját statisztikája szinte egyforma...
Valóvan, a blokkoló nem hangzik jól és van akit bekavar.
Hajrá!
Sziasztok
Tudom, hogy sok jóra nem számíthatok, de ha valaki járt hasonló cipőben mesélje el nekem.
Tegnap voltam a 7. heti UH, sajnos még mindig nem volt szivhang. Egy hetet még kaptunk, hátha.
A hétvégén kicsit elkezdtem barnázni. Vasárnap kaptam még progi pótlást, hétfőn már enyhébb volt, keddre teljesen elmúlt. Bár a mellfeszülésem is :(
Jövő hét szerdán ismét UH, és semmi jóra nem számítok.
Köszönöm. :(
Nem értem miért. A dokik szóba se állnak velünk. Amikor elkezdtük elhajtottak, most hogy külföldön voltunk megint csak elhajtanak, és akkor még itt is...
Magas a progi, ne emelj. Nekem 80-125 volt a méréseknél és bőven elég volt. Sőt ismerősöm 30-as progival indult a terhességnek, mindkettőnk kisfia elmúlt 4 hónapos 😊
Persze nem azt mondom hogy ez elég, de van ilyen is.
Gratulálok, szép terhességet kívánok.
Szia Ildus,
Én csak az elsőnél nézettem progi szintet, mert úgy voltam vele, hogyha a HCG szépen nő, akkor minden rendben van, de ez rendben van. 😀
A klinikán nekem azt mondták (mikor múltkor berohantam a barnázás miatt), hogy ha túl sok nem szívódik fel úgyse és nem kevés ez az adag. Én egyébként egy Prolutexet adok pluszban még az ultrok mellett.
Szóval én csak a HCGre mentem, így is 4x voltam... 😀
Szia Babuka! Köszönöm szépen! Lehet, hogy hematómát mondott, nem is emlékszem pontosan, lehet csak magamnak fordítottam le vérrögnek, és így maradt az agyamban :-/
Egy hete volt egy erősebb vérzésem, azóta már szedem a Magne B6-ot, 3*2-t, Rutascorbint nem írt fel, de lehet még egyszer rákérdezek nála :/
Vérrögöt szerintem nem lehet látni. Nem lehet, hogy hematómát mondott az orvos?
Pihenj sokat, szedj rutascorbint és magnéziumot! Minden rendben lesz!
Jó reggelt Lányok! Szerettem volna kérdezni, hogy esetleg van-e valakinek tapasztalata vérröggel kapcsolatban- tegnap volt a beültetés utáni ultrahang tesztem, ami megerősítette a terhességet, és a szívhangot is. Viszont az orvos sajnos egy vérrögöt is látott, így most egy hét fekvés, és reménykedés, hogy felszívódik :/
Ráadásul az orvosom szerint abba kellene hagynom emiatt az Aspirint- most írtam a cseheknek, de igazából teljesen tanácstalan vagyok, hiszen az Aspirint pont a vérrögképződés ellen kapjuk, vagyis ha van most vérrög, elvileg még inkább szednem kellene?
Köszönöm szépen előre is, ha valakinek van tapasztalata, vagy véleménye ezzel kapcsolatban!
Szia,
Szerintem, ez szép magas és az a lényeg, hogy megmaradjon a végén. Nekem 987 volt 13. nap este...de most pl. az enyhe barnázás-rózsaszín színnel ma a dokim azt mondta szerdán is menjek be és megnéz, mert szerinte rezeg a léc...a múlt csütörtökön voltam UHn, minden rendben volt...
Na mindegy, szóval szép az eredményed szerintem, gratulálok! 😀