Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Az a baj, hogy nincs recept, ami tutira beválik. Van, akinek sikerül az első, van, akinek a sokadik, van, akinek egy sem. :( Én azt látom, hogy a jó endometrium és az egészséges embrió sem garancia a sikerre, és hogy mi történik a beültetés után, arra az orvosoknak sincs már ráhatása.
Nekem három sikertelen után most a 4. előtt csinálnak ERA-tesztet, hátha sikerül jobban belőni a beültetés legideálisabb időpontját.
A hit és az optimizmus viszont sokat segíthet. Itt a csoportban is vannak csodás esetek. Bízni kell, hogy nekünk is sikerülhet egyszer! Kitartást neked is!
Nagyon sajnálom,tudom mit érzel!
Minden vizsgálatod megvan? Megvolt?
Nekem 2 beülti volt mindkettő elindult de megállt!
Most várom az nk eredményem,meg a mensim🤦🏻♂️🤪és utána megyek virtuális méhtükrözésre!
Amúgy meg azon filózgatok, h lehetséges h nálam a folsav is gond volt!😡kiderült h mutációm van, de ugye előtte tele lettem tömve ( inofolic) folsavval! Beülti előtt ugyan elkezdtem folátot szedni, de baromi magas volt a folsav szintem a vvnél😪 A d vitamin is csak 80 körül volt a 100 helyett! Szval apró de annál fontosabb dolgoknak is klappolnia kell!
Szia Lien!
Nekünk 9 év próbálozás után a második donor petesejtes próbálkozásunk sikerült.
Ez az első terhességem, előtte soha nem volt se pozitív teszt, se mérhető hcg értékem. A 30. hétben vagyunk. Hogy mi a siker titka?
Azt sajnos senki nem tudja. A második próbálkozás ciklus első napjától napi 2 dl gránátalmalé, esténként 1 dl száraz vörösbor. Hogy ez segített-e nem tudom, de soha olyan szép nyálkahártyám nem volt előtte. És a kis márciusi ifjú, akit március 15.-én kaptam vissza megkapaszkodott... Viszont Ő volt az első fagyasztott embrió is, előtte mindig frissen kaptam vissza őket. Nagyon drukkolok!!! Mindenkinek
Kedves Ildus!
Írtam privát levelet. Köszönettel!
Én is sajnàlom.Most pár nehéz hét,de remélem folytatjàtok és az majd újra erőt ad.
Addig is sok pozitív energiát küldök.Ilyenkor ezek a napon nagyon nehezek.Tudom.Már sajnos sok tapasztalatból.😔❤️
Jaj sajnalom:((((((
Ne add fel!💝
Szia!
Nagyon sajnálom! :(
Drukkoltam a háttérből.
Sok erőt és kitartást kívánok és minél hamarabbi folytatást.
köszönöm.
új dokit választottam, ő is említett már szteroidot. eddig nem kaptam... Mindenképp megemlítem neki 🙏🏾
Sziasztok!
Na végül a nagybátyám aki háziorvos valahogy kiokoskodta hogy felírja.Ez megoldodott de ugy is kell egy nögyogyasz igy meglatogatom azért a geniumot.
Blokkolóra azt mondta, ha ez a protokoll... Nem jo, de mehet, klimax ha akar lenni lesz, nem ezen múlik.
Blokkoló után erősebben indulnak be a saját hormonok általában.
2 egymás utáni blokkolós 0 hormonos, mensi nélküli ciklusomra kértek kinn nyh mérést. 1 mm.... igy mehet az építés. Nem értem, de meg fogom kérdezni, mitől várt megvonásos vérzést, ha semmi nem épített a nyálkahártyán.
Próbálok megnyugodni és optimista lenni. (3. lesz)
Szeretném kérdezni, Nektek miket mondtak a 2mbrio beültetési esélyeiről?
Prolaktinhoz:
Ma voltam kontrollon endokrinológián idősebb, kp neves dokinál.
Kérdeztem a terheléses prolaktint: honnan szedem, rég elavult, nem kell, nem jó semmire.
Meddig kell szedni Bromot: nyomatékosan a terhesség 12.hetéig, a magas vetélést okozhat.
Ha nagyon lemegy, nem baj-e : nem, csak a magas okoz gondot.
Terhesség 3.hójában menjek kontrollra. Utána gyógyszer elhagy és csak a TSH- t nézegetik.
Sajnalom Lien😔
Kell a vv mert az a "hivatalos".