Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia! Én csak egy blokkolót kaptam, de a második biokémiai terhességet követően,nekem sincs mensim🤦🏻♂️
Előző hónapban 3 hetet késett, a mensinek mondható vmi,inkább maszatolás volt,mêg betét se kellett elég volt a tiszt betét😪most várom újra, eddig semmi😫 a depot előtt rendben volt a mensim😡rám egy méhtükrözés vár,agybaj komolyan😪
Hinni kell, az az alap! Én most értettem meg, h mennyi ereje van a hitnek! Sajnos én sem hiszek már a sikerben, szval ezt még kezeltetnem kell, addig tuti nem is megyek ki újabb körre míg nem vok lelkileg rendben!
Azért drukkolok!🙏🏻🍀
Sziasztok!
Hasonló sztory, tapasztalat?
Depot blokkoló utáni mensiről és több blokkoló bezavarásáról kérdeznék.
Blokkoló, majd ösztrogén építés után elmaradt beültetés, hormon abbahagy, gyenge mensi , újabb blokkoló. Tehát ez a ciklusom teljesen blokkolt, hormonmentes volt.
Mensim sehol. Kezdődne 3. beültetés. Kintről még nincs válasz.
Május óta ez a 3. depot blokkolóm.
Nem tudtam lebeszélni őket:(
Szia :-)! Nagyon-nagyon drukkolok Nektek!
Ölelés!
Csajok,volt aki lecserélte a koordinátorát?
Hogy működik ez?
Egyszerűen csak egy másiknak írtatok?
Csak sima prolaktin vérvétel volt,(az is 365 volt),eddig minden doki azt mondta,hogy ez ok!
A cukorterhelésre meg volt aki azt mondta,hogy nincs IR-em,a többiek szerint enyhe IR,elég a mozgás és a 160-as CH diéta.
Szerencse,hogy nem hagytam annyiban a dolgot és most már kezeljük.😕
Szia Deda!
Irtam priviben.😊
Nekem az endokrinologusom a Medve utcaban terhelélest kért egyből.
Csajok van köztetek vki aki ért egy picit az nk eredményhez?
Írna nekem aki igen? 🙏🏻
A prolaktin terhelés az mikor kell?🤷♀️ Nekem csak sima prolaktint néztek🤔koszi
Az a szomorú,hogy nézték,de azt mondták,hogy rendben van!😒
Prolaktint meg csak simán nézték,nem terheléses vizsgálattal.
Milyen klassz,hogy 5-6 év küzdelem,2 inszem,4 saját sejtes és 3 donoros beültetés után, a sokadik endokrinológusnál derül ki,hogy a prolaktinom űber magasra szökik terheléskor és hogy IR-em is van!
Mindkettőre kell gyógyszer!
Eddig lehet,hogy feleslegesen jártunk lombikozni,esélyünk sem volt...
😡🙁