Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
A múltkor(kb.2hete)így járt egy ismerősöm,hogy neki azt mondták,hogy kell beutaló vagy javaslat...
Odatelóztam és megkérdeztem - mert itt egy csajszi írta a naplómba,hogy ő pont(akkor)tegnap kért lipidre időpontot és nem kértek semmit - szóval odacsörögtem és nekem azt mondták,hogy minden úgy van ahogyan eddig.Nem kell javaslat.
Mennyit kérek?
Én 2palackkal szoktam,az 24.000ft,bekötéssel együtt.
Köszönöm!
Nem sikerült kérnem időpontot.
Az az igazság, hogy van immunpanelom par eltéréssel.
Es most ízületi gyulladásom nagyon előjött (lehet, hogy a sok blokkoló kapcsán).
...kérdezték, hogy mennyi mennyiséget. És allergia vizsgálatot is szokrak és javaslatra.
Hantázzak valamit? Sos lenne, es mindenképpen szeretném beültihez...
(53kg vagyok, nincsennek allergiáim)
Sziasztok!
Szerintem aránytalanul drága a G1 Intézet és más Bp-i magánintézet.
Miskolcon a Kaáliban Leskó doktor indokolt esetben receptre felírja a lipidet, amit az egyik gyógyszertárban darabra ki tudsz váltani. Ők hajlandóak a 10-es dobozt megbontani: kb. 2600 Ft/ db. Majd az osztályon ingyen! beadja. (én mindig vittem neki desszertet, ezt-azt).
Nekem elég sok kellett. És szerinte egyszerre csakis egyet szabadna adni, a 2 nagyon leterheli a szervezetet. És összekeverik sós vizes oldattal, így adják be.
De viszont az IVIG kezelésben a G1 kikerülhetetlen, mondhatni egyeduralmuk van.
Nekem 367 ezer Ft volt 1 kezelés (ez súlyfüggő) és majdnem 70 ezer a beadás. Úgy, hogy egy vénámat szétpukkasztotta a nővér. Hárman voltunk aznap, mindenkinél volt valami probléma a beadásnál. Ráadásul 3 órát kellett várakozni, mert nem volt orvos a megbeszélt időpontban. Este 9-kor lettem kész, utánna még haza kellett utazni Miskolc mellé. Szerencse, hogy autóval mentem. Összesen 2-t kaptam.
Tudom, magánintézmény, meg kell fizetni a helyet, a szolgáltatást,... de akkor is irreálisan drágának tartom mind a lipid, mind pedig az IVIG beadásának az árát.
De ugye mindent megteszünk, hogy sikerüljön!
Amúgy egy szavam sem lehet, mert a legutolsó lombik kezelés eredménye itt szuszog mellettem! :))
Kombinálva 16 lipid, 2 IVIG, mellette Prednisolon és LDN+ a hormonok.
Az nk az immunrendszer működését mutatja meg!
Egy vérvétel, előtte egy hónapig nem lehetsz beteg,ha volt beülti és megatapadás akkor 2 hónapot kell kihagyni!
Az nk immunstátuszt célszerű a th/1 th/2 citkoin aránnyal együtt érdemes nézetni!
Szia!
2palack+inf.bekötése= 24.000ft a Genium Med-ben.
Igen én várok,és igen ez mutatja! te kihez jársz egyébként, melyik drnő aki ajánlotta a lipidet?
Hiszteroszkópiát is ő csinálta?
Geniumban Lövei Péter. Mindenben partner es nem császárpárti. Felesleges dolgokat nem csinal illetve amit nem szeretnek azt sem. Zsákszám (de frankon) irta ki a progit.😂😂 Flór Ferencbe szulész.
Apropo megkerdeztem csutortokon.
Grniumba tovabbra is INGYENES a receptfeliras a teves hiedelmekkel es szobeszeddel ellentetben, illetve aki jart mar ott annak mert eloszor nyilvan kell egy vizsgalat vagy egy konzi utana barmit felirnak a csajok is amit felirt az orvos a kartonra vagy le van telefonon beszelve veluk!
Már túl vagyok a méhtükrözésen is. Az utolsó vetélésemnél kiderült hogy kromoszóma rendellenesség volt.
Igy kerültünk a Reprofitba ahol egy embrionkon végeztek PGS vizsgálatot, ami szintén kromoszóma hibás volt. Ezért döntöttünk a petesejtdonoros lombik mellett.
Köszönöm a segítséged!
Sajnos már túl vagyok 4 vetélésen.
Szia,
Én Tidrenczel Zsolthoz jártam, van több helyen magándrendelése, amúgy meg a Honvéd kórházban dolgozik. Megbízható, jó orvos,felírja, amit kell, segít is tanácsokkal, ha szükséges. Egyetlen dolog, ami zavart nála, de ez az összes többi orvosra is érvényes, akiknél jártam, hogy azt mondják, 6-7 mm endometrium vastagság nem elég a beültetéshez. De ez nem igaz. Nekem ennél sosem lett vastagabb és sajnos eleinte hosszú hónapok teltek el azzal, h megpróbáltam mindent, h vastagabb legyen. De aztán később kiderült, h teljesen feleslegesen pazaroltam ezzel az időt. Ha egy embrió meg akar tapadni, meg fog a 6 mmben is. Ha nem akar, nem fog a 10ben sem. Nem ezen múlik a siker. A lényeg az endometrium szerkezete. Az legyen megfelelő.
Sziasztok lányok!
Ùj vagyok ebben a csoportban, szeretném a segítségeteket kérni.
Reprofitba megyünk petesejtdonoros lombikra.Budapesten egy megbízható orvost keresek aki mindenben tud nekem segíteni a lombikkal kapcsolatba.(receptírás, tanácsok,ultrahang stb.)Olyan orvos érdekelne aki Àllami kórházban is dolgozik.
Elöre is köszönöm a segítségeteket.